keşke sizin sandıgınız kadar kolay bi kadın olsa eşimle nişanlıyken burnmdan gtrdi yanıma otrması bile battı eşim bize yemege gelmişti bagıra bagıra geldi bize bana sürekli imalarda bulunuyo eşimde annesi yüzünden göndermek istemiyo kavga çıkarır diyetabi ki annenize gidin.. ona da mecburiyetten bir görünün sonra hamileliğinizi bahane edip hiç uğramayın "midem bulanıyor, başım dönüyor, halsizim devamlı yatıyorum, o yüzden gelemiyorum" gibi davranın..
eşinizle bunlar yüzünden kavga etmeyin, annenizi özlediğinizi söyleyin, ona da hamileliğinizi bahane edin..
sevgiler..
ortda bi konu yokken bile bana kalkıp eltimi anlatıyo eltmde bunu adam yerine bile koymuyo resmen 10 kilo verdm sinirimden nişanlılık dönemnde acaip psikolojimi bozdu kadın sinir krizleri geçrdm sürekli hala da devam etmekteöylede sıkıntı oluyor böylede en ıyısı gidin annenize ben bu kvdelerın olumsuzluklarının çok cıddıye alınmamasından yanayım (bunu kendımede söyluyorum yapamıyorum o ayrı ) ama hakketen cıddıye almamk lazım zaten üzülelim diye yapmıyolarmı onları mutlu edıyoruz üzülüp
keşke sizin sandıgınız kadar kolay bi kadın olsa eşimle nişanlıyken burnmdan gtrdi yanıma otrması bile battı eşim bize yemege gelmişti bagıra bagıra geldi bize bana sürekli imalarda bulunuyo eşimde annesi yüzünden göndermek istemiyo kavga çıkarır diye
gerçekten eşte bitiyor ben bişey dedim mi sen bana annemi at diyosun diyor ben kesinlikle ona öyle bişey ima bile etmedm sadece annesiyle konuşsn normal davransn isityorm resmen kaynanam ayrımcılık yapıyo bnm annem benm dügünümü yaptı resmen zaten bişey yaptıkları yok borç içindeyiz bide her halta atlıyolarnerde bi kv konusu görsem hemen okurum.bendeki öyle kötüki şeytana pabucunu ters giydirir.neler yaşattı bize anlatsam bitmez.evlendikten sonra görüşmeyi kestik.iş eşinde biter.seni ezdirmeyecek ve tabiki sende kendini ezdirmeyeceksin
aynen canım maddi olarak kvnin bize 1 kuruşu geçmedi.eşim kendi birikimiyle yaptı herşeyi.annem olmasa evlenemezdik kesinlikle.başta büyük olmadan olacak işler değilki.senin kv oğluna iyi davranıyorsa eşinde göremiyor annesinin hatalarını sanırım.benimki hem bana hemde oğluna düşmangerçekten eşte bitiyor ben bişey dedim mi sen bana annemi at diyosun diyor ben kesinlikle ona öyle bişey ima bile etmedm sadece annesiyle konuşsn normal davransn isityorm resmen kaynanam ayrımcılık yapıyo bnm annem benm dügünümü yaptı resmen zaten bişey yaptıkları yok borç içindeyiz bide her halta atlıyolar
dogru söylüyosunuz korkutma degil de artk kavga etmekten çok sıkıldm anneme gidip gelsem kapılar yüzüme çarpılıyo çünkü büüyük eltime öyle yaptı şahit oldum birebir ayarsız bi kadın ve psikolojisi bozuk ortada konu yokken kafasnda kuruyo hayali bişey yapmaya çalışıyo bi günü bü gününü tutmuyo şimdi iiyse 5 dk sonra saçma salak triplere giriyo anlatmm yaşamanz lazm :) sadece içimi dökmek istedim kmseye anlatamıyorum çok bunaldmçok korkutmuş sizi :) nişanlıyken o size yaptıysa evliyken de siz ona yapın.. ayrıca çoğu kayınvalidenin tavırları nişanlıyken farklı evliyken farklıdır.. nişanlıyken pek bi burun havada gezerler, sesleri de pek çıkar.. bütün dertleri "aman gelin beni hafife almasın" ya da "aman çok şey isteyipte masraf çıkarmasın" dır..
boşverin siz onu gidin hem evlisiniz hem hamilesiniz, fazla yumuşak olmazsanız, saygısızlık edip eline koz vermezseniz hiç bir şey yapamaz..
eşiniz annesi kavga çıkarır diye göndermiyorsa ona da "ben senin annen yüzünden kendi annemi görmeye gidemeyecek miyim, sen olsan böyle bir durumu kabul edebilir misin ?" deyin.. anlayacaktır..
eşimin yanında çok ilgiliydi nişanlıyken eşim bi gidiyodu saçma sapan triplere giriyodu benden resmen bohça istedi hemde adet olmayan şeyleri ve bana hiç bi halt yapmadı ben geln aykkabımı bile kendm aldım iç çmaşırı bile almadılar o derce oglunuda iyi davranıyo ama eşim annesini aramz sormaz fazla ben derim ara bi diye oda evlendide karısınn lafına bakıp aramıyo demesn diyeaynen canım maddi olarak kvnin bize 1 kuruşu geçmedi.eşim kendi birikimiyle yaptı herşeyi.annem olmasa evlenemezdik kesinlikle.başta büyük olmadan olacak işler değilki.senin kv oğluna iyi davranıyorsa eşinde göremiyor annesinin hatalarını sanırım.benimki hem bana hemde oğluna düşman
aman boşver be canım aramazsa aramasın oğluda.ben nefret ediyorum kvden.tüylerim ürperiyor adını duyunca.en güzeli politik olman canım.mesafeli ol onunla yalnız kalmamaya çalış.eşinede annesini şikayet etme madem laf ettirmiyoreşimin yanında çok ilgiliydi nişanlıyken eşim bi gidiyodu saçma sapan triplere giriyodu benden resmen bohça istedi hemde adet olmayan şeyleri ve bana hiç bi halt yapmadı ben geln aykkabımı bile kendm aldım iç çmaşırı bile almadılar o derce oglunuda iyi davranıyo ama eşim annesini aramz sormaz fazla ben derim ara bi diye oda evlendide karısınn lafına bakıp aramıyo demesn diye
yok asla şikayet etmem ama arada dayanmıyorm laf sokuyorm oda artk olsun ama sus sus nereye kadar ama çok dua ediyorum en sevdigi gelininden bulsun diyeaman boşver be canım aramazsa aramasın oğluda.ben nefret ediyorum kvden.tüylerim ürperiyor adını duyunca.en güzeli politik olman canım.mesafeli ol onunla yalnız kalmamaya çalış.eşinede annesini şikayet etme madem laf ettirmiyor
aynen öyle babam bile amn gelme kızım diye tembih ediyo dengesiz bu olay çıkarır olan sana olur diyo gerçektende öyle ben gidersem kavga ederim o bana bişey derse çünkü bende tutamıyorm kendimi arada laf sokuyorm çünkü artık susa susa resmen b.kunu çıkrdı ama işte ne biliyim huzursuz gtmek istemiyormAaa, korkmayın bu kadar kayınvalidenizden yahu.
Hamilesiniz, tabii ki gideceksiniz annenizin yanına. Kayınvalideye de uğramak zorunda değilsiniz.
O size bağırıp çağırarak ortamın gerilmesini göze alıyorsa, siz de ortam gerilecek diye korkmayın. "Ben anneme geldim" deyip beş dakkalığına uğrayın, sonra da ne derse desin kaale almayın.
Anahtar kelime kaale almamak.
bulur canım bulur merak etme sen.ama kendini kesinlikle ezdirme.annene gitmek istediğinde git.seni kimse mahkum edemez.böyle sessiz kalırsan tepene çıkarlaryok asla şikayet etmem ama arada dayanmıyorm laf sokuyorm oda artk olsun ama sus sus nereye kadar ama çok dua ediyorum en sevdigi gelininden bulsun diye
gerçekten öyle ama artık dün o kadar sinirlendim ki hamileyim demi kaynanam eltim ordayken hava atarak şunu yaptık yiyoruz diyo lafa bak bide bizim oralara has bişey almak istesem alamam resmen annem duydu kızdı tabiki kaynanama ve bana annem kargo yapıp bi dünya şey koymuş annem bunu duymuş kaynanam fesatlamş bana imada bulunuyo canın çekmiş annen göndermiş diye diyo evet dedm annem sagolsun gönderiyo dedm bi tane bişeyi nasip degil evime o çok zrma gidiyo digerlerine neler neler bize gelnce hiç bişşey yok resmn ayrmcılık yapıyo allah görsün inşallahbulur canım bulur merak etme sen.ama kendini kesinlikle ezdirme.annene gitmek istediğinde git.seni kimse mahkum edemez.böyle sessiz kalırsan tepene çıkarlar
ya iyi de anlamadığım şu. şimdi bu kadın ne diyip de kavga çıkaracak mesela?aynen öyle babam bile amn gelme kızım diye tembih ediyo dengesiz bu olay çıkarır olan sana olur diyo gerçektende öyle ben gidersem kavga ederim o bana bişey derse çünkü bende tutamıyorm kendimi arada laf sokuyorm çünkü artık susa susa resmen b.kunu çıkrdı ama işte ne biliyim huzursuz gtmek istemiyorm
eger gidersem oraya ve annemn evine direk gidersem ooo arttık yani o tatil bana haram yani bnm eşim nişanlıyken bana süpriz yaptı ve bzm eve geldi çok bozuldu biz nişanlıyız ve birbirimizi tanıcaz resmen gezmemizi kıskandı bize gelmesini kıskandı arayı saat 10 25 yaşndaki ohluna nerdesin diyo eger bizdyse babn kızıyo eve gel diyo ve bizim evi bastı yolda bagıra bagıra bnm başıma gelen ooo başka kmsenn başına gelmez yaniya iyi de anlamadığım şu. şimdi bu kadın ne diyip de kavga çıkaracak mesela?
yani bi örnek verin onun üstünden konuşalım.
Çünkü bu kadar kavga çıkaracağı herkesçe biliniyorsa e herkes huyunu biliyor demektir, umursamayın herkes biliyorsa.
Mesela gittiniz, şehre vardınız şu an, terminaldesiniz. Nereye gideceksiniz ne olacak şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?