önemsemeyeceksin canım tek çaresi bu.hamile kadına övüne övüne yediğini içtiğini anlatan kadında zaten vicdan yoktur.boşver evine çöpü girmesin daha iyi.başına kalkacak bişeyide olmamış olur inangerçekten öyle ama artık dün o kadar sinirlendim ki hamileyim demi kaynanam eltim ordayken hava atarak şunu yaptık yiyoruz diyo lafa bak bide bizim oralara has bişey almak istesem alamam resmen annem duydu kızdı tabiki kaynanama ve bana annem kargo yapıp bi dünya şey koymuş annem bunu duymuş kaynanam fesatlamş bana imada bulunuyo canın çekmiş annen göndermiş diye diyo evet dedm annem sagolsun gönderiyo dedm bi tane bişeyi nasip degil evime o çok zrma gidiyo digerlerine neler neler bize gelnce hiç bişşey yok resmn ayrmcılık yapıyo allah görsün inşallah
çok dogru aslında dedginiz ama insanın zoruna gidiyo ama ya blmiyorm annem sürekli bana yapıyo bakıyorm milletin kaynanalarına resmen üzülüyorm yani nişanlıyken o kadar vaatlerde bulundu ki anlatamm annem nasıl sevnmişti ii kadn şöyle böyle ama bi halt degilmiş gerçektenönemsemeyeceksin canım tek çaresi bu.hamile kadına övüne övüne yediğini içtiğini anlatan kadında zaten vicdan yoktur.boşver evine çöpü girmesin daha iyi.başına kalkacak bişeyide olmamış olur inan
Ya canım benim bak, belli ki bi şekilde istememiş işte seni gelin olarak.eger gidersem oraya ve annemn evine direk gidersem ooo arttık yani o tatil bana haram yani bnm eşim nişanlıyken bana süpriz yaptı ve bzm eve geldi çok bozuldu biz nişanlıyız ve birbirimizi tanıcaz resmen gezmemizi kıskandı bize gelmesini kıskandı arayı saat 10 25 yaşndaki ohluna nerdesin diyo eger bizdyse babn kızıyo eve gel diyo ve bizim evi bastı yolda bagıra bagıra bnm başıma gelen ooo başka kmsenn başına gelmez yani
canım vaatlerini yapmasın boşşverrr valla en güzeli.o sana bu kadarlık kvlik yapıyorsa sende ona o kadarlık gelinlik yap.dediğim gibi yapmadığı daha iyi.yapsa başa kalkar.benim kvle biz nişanlıyken bana bayram harçlığı olarak yüz lira vermişti,aramız kötü olunca onuda sonradan başıma kalktı geri dönderdim.yani 1 kuruşu geçmedi.1 çorap bile görmedim ben ondan.ama sağolsun eşim bir dediğimi iki etmedi.kv falan faso fiso canım.eşinle mutlu ol eşin iyi olsun mutluluk budur..çok dogru aslında dedginiz ama insanın zoruna gidiyo ama ya blmiyorm annem sürekli bana yapıyo bakıyorm milletin kaynanalarına resmen üzülüyorm yani nişanlıyken o kadar vaatlerde bulundu ki anlatamm annem nasıl sevnmişti ii kadn şöyle böyle ama bi halt degilmiş gerçekten
bu gariplik degil o geldi beni istedi 2 sene geldiler gittiler ben istememiştim kısmetmiş bi gün oldu ilk başta böyle degildi çok iyiydi sonradan bi degişti bnm zoruma giden şey beni degilde oglunu düşünmemsi hepsi bu yoksa ben ona kalmadım annem var başımda ben zaten ondan bişey istemiyorumda yapcam dedi yapmadı bi dahada bi beklentm olmadıYa canım benim bak, belli ki bi şekilde istememiş işte seni gelin olarak.
Millet gibi yüzüne gülüp arkadan iş çevirmiyor en azından. Sizi istemediği belli, herkes de farkında.
Otur kabullen "kaynanamla anlaşamıyoruz." de geç.
Herkesin bildiğini bu kadar neden takıyorsun.
Ayrıca, anlaşamadığın, sana laf sokan seni istemediğini belli eden bir kadından hala fayda bekliyorsun. size erzak göndermeyişine falan takıyorsun, hiç anlamıyorum sizi ya.
Bırak göndermesin öyle bir kadın zaten, bunun neresi zoruna gidiyor yani.
Bi garipsiniz.
dogru söylüyosunuz eşim zaten yapıyo bana herşeyi ben onlardan bişey görmedim eşim yaptı bnm annem aldı yaptı aslında bnm onlara karşıı kozum daha çok mahçup olcagına hala yüzsüz gibi davranıyo nasıl insan anlam vermiyorumcanım vaatlerini yapmasın boşşverrr valla en güzeli.o sana bu kadarlık kvlik yapıyorsa sende ona o kadarlık gelinlik yap.dediğim gibi yapmadığı daha iyi.yapsa başa kalkar.benim kvle biz nişanlıyken bana bayram harçlığı olarak yüz lira vermişti,aramız kötü olunca onuda sonradan başıma kalktı geri dönderdim.yani 1 kuruşu geçmedi.1 çorap bile görmedim ben ondan.ama sağolsun eşim bir dediğimi iki etmedi.kv falan faso fiso canım.eşinle mutlu ol eşin iyi olsun mutluluk budur..
zamanı geldiğinde kozlarını kullanırsın tatlım.düşünme takma evinin dışında tutmaya çalış o sorunları.hamilesin bak üzme kendini bebişi düşün.bebiş doğduğunda ona karşı nasıl olacaklar bakalım :)dogru söylüyosunuz eşim zaten yapıyo bana herşeyi ben onlardan bişey görmedim eşim yaptı bnm annem aldı yaptı aslında bnm onlara karşıı kozum daha çok mahçup olcagına hala yüzsüz gibi davranıyo nasıl insan anlam vermiyorum
hahah:) nasıl olcaklar adını koymassak olay çıkarcaklar :)zamanı geldiğinde kozlarını kullanırsın tatlım.düşünme takma evinin dışında tutmaya çalış o sorunları.hamilesin bak üzme kendini bebişi düşün.bebiş doğduğunda ona karşı nasıl olacaklar bakalım :)
benimde aklıma o geldide bide onu dert etme diye söylemek istemedim.bu tipler bide öyle sorun yaratırlar.konyalımısın canım sen?nickin 42 olunca :)hahah:) nasıl olcaklar adını koymassak olay çıkarcaklar :)
evet konyalıyız :) yani zaten kaynanmın adıda var kaynatımda adı vr ama nişanlıyken açk açk dedi bakalm başıma neler gelcek daha :)benimde aklıma o geldide bide onu dert etme diye söylemek istemedim.bu tipler bide öyle sorun yaratırlar.konyalımısın canım sen?nickin 42 olunca :)
bende konyalıyım :) hemşo :) ayrımcılık yaparlar bide adımız konsun isterler..ne yüz nede gurur var yarabbim.sen taşıyorsun o bebişin annesi sensin.onayın olmadığı hiç bişeyi yaptırtmaevet konyalıyız :) yani zaten kaynanmın adıda var kaynatımda adı vr ama nişanlıyken açk açk dedi bakalm başıma neler gelcek daha :)
zaten ismini koymayı düşünmüyorum kıymetli gelini koymş bnm isimin koymaya gerek yok açıkcası :)bende konyalıyım :) hemşo :) ayrımcılık yaparlar bide adımız konsun isterler..ne yüz nede gurur var yarabbim.sen taşıyorsun o bebişin annesi sensin.onayın olmadığı hiç bişeyi yaptırtma
zaten ismini koymayı düşünmüyorum kıymetli gelini koymş bana yer yok yani ferekte yok :)bende konyalıyım :) hemşo :) ayrımcılık yaparlar bide adımız konsun isterler..ne yüz nede gurur var yarabbim.sen taşıyorsun o bebişin annesi sensin.onayın olmadığı hiç bişeyi yaptırtma
aman boşver hakediyormuda sanki bide adı konacak.sinir oluyorum zaten bu isim koyma mevzusuna.kkda çok konu açılıyor bunun için derdi olanlar çok.zaten ismini koymayı düşünmüyorum kıymetli gelini koymş bana yer yok yani ferekte yok :)
aynen öyle vallaaman boşver hakediyormuda sanki bide adı konacak.sinir oluyorum zaten bu isim koyma mevzusuna.kkda çok konu açılıyor bunun için derdi olanlar çok.
Al birini vur ötekine aynen benimkide böyle bayılo millete bizi anlatmaya hele biride destekledimi değmeyin kadının keyfine deveyi güden insanıda s..... Yaranırmış bunu anladım takmamak lazım ki akıllı olup kahırlarını çekeçeğimize deli olalım onlar bizim kahrımızı çeksin benim sloganım bu bundan sonra akıllıkla olmuyor olmuyor elimde patlıyor herdefasındaaynen canım maddi olarak kvnin bize 1 kuruşu geçmedi.eşim kendi birikimiyle yaptı herşeyi.annem olmasa evlenemezdik kesinlikle.başta büyük olmadan olacak işler değilki.senin kv oğluna iyi davranıyorsa eşinde göremiyor annesinin hatalarını sanırım.benimki hem bana hemde oğluna düşman
yapacagın tek şey; bırakıcaksın kendı kendıne trıplerde yaşayacakdogru söylüyosunuz korkutma degil de artk kavga etmekten çok sıkıldm anneme gidip gelsem kapılar yüzüme çarpılıyo çünkü büüyük eltime öyle yaptı şahit oldum birebir ayarsız bi kadın ve psikolojisi bozuk ortada konu yokken kafasnda kuruyo hayali bişey yapmaya çalışıyo bi günü bü gününü tutmuyo şimdi iiyse 5 dk sonra saçma salak triplere giriyo anlatmm yaşamanz lazm :) sadece içimi dökmek istedim kmseye anlatamıyorum çok bunaldm
kaynana milleti genelde böyledir...eltiler arasında rekabet yaratmayı yarıştırmayı severler bu onlara zevk verir..maksatları gelinleri kendine iyi hizmet ettirmek..bende sıkıntılar yaşadım kaynanadan yana..ben senin yerinde olsam sıkıldığımı açıkça söylerim zaten söylemişliğim vardır..mesafeli ol demişliğim vardır uzak durmuşluğum vardır..size anne demiyorum demişliğim vardır...işlerine gelince gelinlerin anne demesini isterler işlerine gelmeyince elin kızı olursun..sanki ben kardeşimle evliyim..ben elin kızıysam sende elsin.el oğlunun annesisin..5 aylık evliyim yeni hamileyim ve acaip bunladm kaynanam uzakta olmamıza ragmen boş muhabbet yapıyo ve nei acaip geriyo ordan bile yetiyo zaten nişanlılık dönemim tam bi kabustu hiç bşey yapmadılar ne altın ne eşya ve şuan zamnz borç ödemekle geçiyo ayrıca 3 eltiyiz ve sürekli ortanca eltmi met ediyor anlatıyo(bi halt olsa gam yemicem o ayrı tabi) ama acaip bunaldm ve burda sürekli aglıyorm biz erzurma geldik bi tane yiyecek bişey vermedi ve bnm annem yaptı herşeyi geçen gün annem kargo göndermş resmen fesatlamıs ve ben burda sıkıldm annemin yanına gitmek istiyorm evler yakın sıkıntı olcak korkusuyla gidemiyom çok bunaldm sürekli aglamaklıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?