ortda bi konu yokken bile bana kalkıp eltimi anlatıyo eltmde bunu adam yerine bile koymuyo resmen 10 kilo verdm sinirimden nişanlılık dönemnde acaip psikolojimi bozdu kadın sinir krizleri geçrdm sürekli hala da devam etmekte
belki bi hastalgm var nerden biliyosnz da cocuk icin erken diyosunuzBorç içindesiniz ama o çocuk niye bu kadar erken???
Her şeyi açıkca yazıyorsunuz, onu da yazsaydınız ozaman sizde?belki bi hastalgm var nerden biliyosnz da cocuk icin erken diyosunuz
yazamadm kusura bakma canmHer şeyi açıkca yazıyorsunuz, onu da yazsaydınız ozaman sizde?
Rica ederim güzelimyazamadm kusura bakma canm
zaten hayatmda yeternce rahatsz eden insanlar var bide siz boyle yapmayb lutfen elseltrceksende kendine saklaRica ederim güzelim
İnsanları ne kadar gözünüzde büyütüyorsunuz.Yok eşya yapmadı,yok yiyecek yapmadı yok eltimi övüyor.....Yahu iki insan büyür çalışır didinir evlenmeye karar verir evlenir.Ailelelerde ellerinden gelen yardımı yapar (yardım) yapamıyorsa kendi haline bırakılır.Bizi onlar evlendirsin,parayı onlar versin,sonra birşeye karışsalar niye karıştı oluyor.Sen kocanla mutlu musun.Gerisi boş ya.Sen kocaman insan değil misin.Ne ypıp yapmayacağına kendin karar veremiyor musun.Annene gitmek için bahaneye mi ihtiyacın varYa da kimin ne dediği çok mu önemli.Eltini methediyorsa etsin.Çok mu önemli.Hamilesin yuvanı eşini bebeğini düşün gerisi fasa fiso ya.Allah hastalık,geçim derdi,dermansız dert vermesin.5 aylık evliyim yeni hamileyim ve acaip bunladm kaynanam uzakta olmamıza ragmen boş muhabbet yapıyo ve nei acaip geriyo ordan bile yetiyo zaten nişanlılık dönemim tam bi kabustu hiç bşey yapmadılar ne altın ne eşya ve şuan zamnz borç ödemekle geçiyo ayrıca 3 eltiyiz ve sürekli ortanca eltmi met ediyor anlatıyo(bi halt olsa gam yemicem o ayrı tabi) ama acaip bunaldm ve burda sürekli aglıyorm biz erzurma geldik bi tane yiyecek bişey vermedi ve bnm annem yaptı herşeyi geçen gün annem kargo göndermş resmen fesatlamıs ve ben burda sıkıldm annemin yanına gitmek istiyorm evler yakın sıkıntı olcak korkusuyla gidemiyom çok bunaldm sürekli aglamaklıyım
size önmiz gelebilir ama bnm için önmli olan bişey ki yazmışımİnsanları ne kadar gözünüzde büyütüyorsunuz.Yok eşya yapmadı,yok yiyecek yapmadı yok eltimi övüyor.....Yahu iki insan büyür çalışır didinir evlenmeye karar verir evlenir.Ailelelerde ellerinden gelen yardımı yapar (yardım) yapamıyorsa kendi haline bırakılır.Bizi onlar evlendirsin,parayı onlar versin,sonra birşeye karışsalar niye karıştı oluyor.Sen kocanla mutlu musun.Gerisi boş ya.Sen kocaman insan değil misin.Ne ypıp yapmayacağına kendin karar veremiyor musun.Annene gitmek için bahaneye mi ihtiyacın varYa da kimin ne dediği çok mu önemli.Eltini methediyorsa etsin.Çok mu önemli.Hamilesin yuvanı eşini bebeğini düşün gerisi fasa fiso ya.Allah hastalık,geçim derdi,dermansız dert vermesin.
Biz de sana yorum yapıyoruz işte.Aman çok önemli kaynananın eltini övmesi.Sen mahkumsun kaynanan kızar sakın annene gitme.Vay sana nasıl yemek yapmaz.Vay nasıl evlenirken yardım etmez.Bunlar hayatta çok önemli şeyler.Hatta kaynana kıs kız sinirlen,sinirin bebeğine yansısın.Eşin gelince ona da annenisini kötüle evinde huzursuzluk çıksın.Önemli canım çok önemli.size önmiz gelebilir ama bnm için önmli olan bişey ki yazmışım
aynen canım bizimkide öyle.dediğin gibi birisi destek verince bine bin katarak abartarak yalanlarla süsleyerek anlatıyor.nişanlılık öncesindede tanışmıştım sorunlar o zaman başlamıştı.ilk zamanlar iyi olalım diye çok çabaladım.ama resmen iyi niyetimi kullandı.hem kendine hizmetçi arıyormuş hemde ezecek sömürecek birini.ben ikiside olamam.en son patladım.o cadıysa bende salak değilimki.bi ipte iki cambaz oynamazAl birini vur ötekine aynen benimkide böyle bayılo millete bizi anlatmaya hele biride destekledimi değmeyin kadının keyfine deveyi güden insanıda s..... Yaranırmış bunu anladım takmamak lazım ki akıllı olup kahırlarını çekeçeğimize deli olalım onlar bizim kahrımızı çeksin benim sloganım bu bundan sonra akıllıkla olmuyor olmuyor elimde patlıyor herdefasında
Biz de sana yorum yapıyoruz işte.Aman çok önemli kaynananın eltini övmesi.Sen mahkumsun kaynanan kızar sakın annene gitme.Vay sana nasıl yemek yapmaz.Vay nasıl evlenirken yardım etmez.Bunlar hayatta çok önemli şeyler.Hatta kaynana kıs kız sinirlen,sinirin bebeğine yansısın.Eşin gelince ona da annenisini kötüle evinde huzursuzluk çıksın.Önemli canım çok önemli.
nerden çıkarıyosunuz bnm huzursuzluk çkardgımı zaten eşime anlatmadıgım için buraya yazıyorm bi insanın 3 çocugu varsa eşit olmalı yapmasınbişey mühim degil ama diger evladına yaptıklarını anlatıyosa size inat işte bu iş degişirBiz de sana yorum yapıyoruz işte.Aman çok önemli kaynananın eltini övmesi.Sen mahkumsun kaynanan kızar sakın annene gitme.Vay sana nasıl yemek yapmaz.Vay nasıl evlenirken yardım etmez.Bunlar hayatta çok önemli şeyler.Hatta kaynana kıs kız sinirlen,sinirin bebeğine yansısın.Eşin gelince ona da annenisini kötüle evinde huzursuzluk çıksın.Önemli canım çok önemli.
hiiç boşuna depresyona girme bu devirde genelde bişey yapmıyorlar. ben 9 yıl önce evlendim. aynen banada hiç bişey yapılmadı düğünden kısa bi süre önce eşime işyerinden yıllık erzak verildi ramazanda veriliyor, benim kaynana onları bile kendine ayırmış bide başkalarına dağıtmış. işe bakya. ozamanlar sinirimden patlardım çarpıntı tutardı. şimdi çok pişmanım en güzel zamanlarım stresle geçti ama onların ruhu duymadı. 5 senedir hiç umrumda değil üstüme düşen saygıyı gösteriyorum okadar sonuçta eşimin ailesi. ama beni üzmelerine izin vermiyorum. eşinide arada bırakma sakın sıkıntı varsa kibarca kendin söyle. sakın huzurunuz bozma bunlar yüzünden. sonra bebeğinde etkilenir pişman olursun. net den araştır bu konuda okuyabileceğin duaları için sıkılmasın rahatlarsın.5 aylık evliyim yeni hamileyim ve acaip bunladm kaynanam uzakta olmamıza ragmen boş muhabbet yapıyo ve nei acaip geriyo ordan bile yetiyo zaten nişanlılık dönemim tam bi kabustu hiç bşey yapmadılar ne altın ne eşya ve şuan zamnz borç ödemekle geçiyo ayrıca 3 eltiyiz ve sürekli ortanca eltmi met ediyor anlatıyo(bi halt olsa gam yemicem o ayrı tabi) ama acaip bunaldm ve burda sürekli aglıyorm biz erzurma geldik bi tane yiyecek bişey vermedi ve bnm annem yaptı herşeyi geçen gün annem kargo göndermş resmen fesatlamıs ve ben burda sıkıldm annemin yanına gitmek istiyorm evler yakın sıkıntı olcak korkusuyla gidemiyom çok bunaldm sürekli aglamaklıyım
Sen iyi okumuyorsun galiba.eŞİNE HUZURSUZLUK ÇIKARIYORSUN MU DEDİM.Aaaa ne bu ya.İyilik olsun diye yorum yapıyoruz millet atarlanıyor.3 çocuğuna eşit değilse onunla Allah arasında çocukları arasında.Bilmem kaç yaşında insanı mı terbiye edeceksin.Takma buynlar için üzülmeye değmez diyoruz laftan anlamıyor.Tamam tak.Basit mevzu bunlar.Hayatta dert görmemişsin sen.nerden çıkarıyosunuz bnm huzursuzluk çkardgımı zaten eşime anlatmadıgım için buraya yazıyorm bi insanın 3 çocugu varsa eşit olmalı yapmasınbişey mühim degil ama diger evladına yaptıklarını anlatıyosa size inat işte bu iş degişir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?