kaynanam

Bu tip insanların tek faydası kilo verdirmek, formda kalmayı sağlamak...

Ben ortada sorun olacak bir şey göremedim yani boş konuşuyor ve eltimi methediyor dan başka elle tutulur bir mezvu yok he deyin geçin zaten farklı şehirlerdeymişsiniz neden bırakıp orayı gitmek istiyorsunuz ki yakın olsanız anlayacağım ama bunu kabul ederek evlenmişsiniz hem madem borçlarınız var bu kadar erken çocuk yapmak için neden acele ettiniz?her kaynana biraz laf söyler eder bu açınılmaz bir gerçek ama her gün ağlayacak bir şey yok bu evlilğinize de yansır.

Kaynanalara ne oluyor , gelin aldiktan sonra Anneye gitme yasagimi var ?

Onlarin oglu evlat ama kizlar evlat degil , evlenince Annesini babasini unutsun alla alla ..

Bosver ne takiyosun sen kaynanayi , sen istedigin zaman git annene..
Su kaynanalari dinleyerek umursamayin yahu..

kısaca eşim dışında pek gitmiyorum ben böyle daha iyi benim şimdilik pek sıkıntım yok ama o sıkıntılara yol açacak laubaliliği de vermek istemiyorum.

Vay be kayınvalideye bak ne kadar bunaltmışsa gece 3 de konu açtırmış size.. Şaka şaka

Eşiniz size sahip çıkmıyor mu? Bu sıkıntılarınıza o ne diyor? Eltinizi çok övüyorsa gitsin onla görüşsün. Ayrıca biraz açık göz olun. Mesela kv ye gitmeden önce eşinize, karnımızı doyuralım geçen sefer çok acıktım yemek falan yiyemedik annen yapamıyor sanırım diyin. Anneniz yemek yapınca onu yağlayın ballayın, canım annem kızına da damadına da ne güzel şeyler hazırlarmış falan diyin mesela. Kv sizi çatlatıyorsa siz mislini yapın. Siz onunla değil o sizinle baş edemesin. Ben kendime bunları yazdığıma inanamıyorum, beni öyle bir hale getirdiler ki.

Ne münasebet neden annene gitmen sorun olacakmış.
Eşin izin veriyorsa git tabi annene. Kv'ye de bir defa görünürsün yeter.

bi yanında olsanz nasl bunalttıgını anlarsnz babam rahatsz ve ondan dolayı gtmek istiyirm keyfmden degil annemi babamı dugunden sonra hic gormedim ve ilk defa bu kadar ayrı kaldk

İnsanları ne kadar gözünüzde büyütüyorsunuz.Yok eşya yapmadı,yok yiyecek yapmadı yok eltimi övüyor.....Yahu iki insan büyür çalışır didinir evlenmeye karar verir evlenir.Ailelelerde ellerinden gelen yardımı yapar (yardım) yapamıyorsa kendi haline bırakılır.Bizi onlar evlendirsin,parayı onlar versin,sonra birşeye karışsalar niye karıştı oluyor.Sen kocanla mutlu musun.Gerisi boş ya.Sen kocaman insan değil misin.Ne ypıp yapmayacağına kendin karar veremiyor musun.Annene gitmek için bahaneye mi ihtiyacın varYa da kimin ne dediği çok mu önemli.Eltini methediyorsa etsin.Çok mu önemli.Hamilesin yuvanı eşini bebeğini düşün gerisi fasa fiso ya.Allah hastalık,geçim derdi,dermansız dert vermesin.

size önmiz gelebilir ama bnm için önmli olan bişey ki yazmışım

size önmiz gelebilir ama bnm için önmli olan bişey ki yazmışım
Biz de sana yorum yapıyoruz işte.Aman çok önemli kaynananın eltini övmesi.Sen mahkumsun kaynanan kızar sakın annene gitme.Vay sana nasıl yemek yapmaz.Vay nasıl evlenirken yardım etmez.Bunlar hayatta çok önemli şeyler.Hatta kaynana kıs kız sinirlen,sinirin bebeğine yansısın.Eşin gelince ona da annenisini kötüle evinde huzursuzluk çıksın.Önemli canım çok önemli.

aynen canım bizimkide öyle.dediğin gibi birisi destek verince bine bin katarak abartarak yalanlarla süsleyerek anlatıyor.nişanlılık öncesindede tanışmıştım sorunlar o zaman başlamıştı.ilk zamanlar iyi olalım diye çok çabaladım.ama resmen iyi niyetimi kullandı.hem kendine hizmetçi arıyormuş hemde ezecek sömürecek birini.ben ikiside olamam.en son patladım.o cadıysa bende salak değilimki.bi ipte iki cambaz oynamaz iyiliklerini istemem başa kalkar hemen.dediğin gibi biz kötü olalımda onlar kahır çeksin daha iyi

Amaan şu kaynanaları bu kadar kafaya takmayın yahu ne var ağlayacak? He he deyip işinize bakın.

nerden çıkarıyosunuz bnm huzursuzluk çkardgımı zaten eşime anlatmadıgım için buraya yazıyorm bi insanın 3 çocugu varsa eşit olmalı yapmasınbişey mühim degil ama diger evladına yaptıklarını anlatıyosa size inat işte bu iş degişir

hiiç boşuna depresyona girme bu devirde genelde bişey yapmıyorlar. ben 9 yıl önce evlendim. aynen banada hiç bişey yapılmadı düğünden kısa bi süre önce eşime işyerinden yıllık erzak verildi ramazanda veriliyor, benim kaynana onları bile kendine ayırmış bide başkalarına dağıtmış. işe bakya. ozamanlar sinirimden patlardım çarpıntı tutardı. şimdi çok pişmanım en güzel zamanlarım stresle geçti ama onların ruhu duymadı. 5 senedir hiç umrumda değil üstüme düşen saygıyı gösteriyorum okadar sonuçta eşimin ailesi. ama beni üzmelerine izin vermiyorum. eşinide arada bırakma sakın sıkıntı varsa kibarca kendin söyle. sakın huzurunuz bozma bunlar yüzünden. sonra bebeğinde etkilenir pişman olursun. net den araştır bu konuda okuyabileceğin duaları için sıkılmasın rahatlarsın.

Sen iyi okumuyorsun galiba.eŞİNE HUZURSUZLUK ÇIKARIYORSUN MU DEDİM.Aaaa ne bu ya.İyilik olsun diye yorum yapıyoruz millet atarlanıyor.3 çocuğuna eşit değilse onunla Allah arasında çocukları arasında.Bilmem kaç yaşında insanı mı terbiye edeceksin.Takma buynlar için üzülmeye değmez diyoruz laftan anlamıyor.Tamam tak.Basit mevzu bunlar.Hayatta dert görmemişsin sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…