- 20 Ocak 2014
- 3.168
- 2.265
- 333
- Konu Sahibi pocahantes89
Ayynı durum bende de var. Biz de 1 saatlik uzaklıktayız eşimin memleketine. İlçedeyız. Kayınvalıdemler Merkezde oturuyorlar. Benim ailem de 16 saatlik uzaklıkta. Her zaman gitme imkanımız hiç yok..Eşim evlendiğimiz ilk zamanlarda her hafta sonu gitmek isterdi. Bıkardım artık. Hep kavga ederdim. Evlenmeden önce en fazla ayda bir kere gideriz diyen adam her hafta gidiyordu. Ona bu söylediğini yüzüne vurunca,ben bu memlekete alışamayacağı bilseydım böyle der miydim dedi. Kendisi merkezde doğum büyümüş. Bi de bekarken de gidiş geliş yapıyordu. Memleketi burası deildi yani. Sonra sonra ağlaya sızlaya 2 haftaya indirdim. Daha sonrasında kış geldi yağmur,kar derken. Ben bu sooğukta bir yere gidemem falan dedim. 3 haftaya çıktı bu sfer. Sonrasında traş olmak için ya da birine borcunu vermek için vss.. gitmesi gerekıyordu. iyi sen git işini gör yarında gel diyordum. İçi hiç rahat etmiyordu benı yalnız bırakmaya tabı.. Ama yinede gitmyordum. Şu anda da 3 haftada bir gidiyoruz halen. Ama yinede bunalıyorum yani. Kime sorsam,daha yeni evlisiniz erkekler böyle evlenince afallarla,uzaktaysa memleketıne ailesine gitmek isterler vs.. diyorlar. O yüzden sabrediyorum. Ama tabı hep bu kondua tartısıyoruz. ben fa<zlasıyla tepki veriyorum. Kapıyı,camı vururyorum yani o dferece
@ ( Bu arada 11 aylık evliyim)