Kesinlikle sen muhattap olma. Nisanlin anlatsin olmayacagini.. eger sen karisirsan daha evlenmeden kotu olursun. Omur boyu gorusmek zorunda oldugun biri o yuzden simdiden kotu etme kendini.. nisanlin halletsin.Kızlar haftaya düğünüm var ve kaynanam benim çeyizimi toplayıp uzaktan gelcek misafirleri bende yatırcakmış eşim ve ben sinirden kudurduk söyledik olmaz diye anlamıyo ne yapmalıyım yardımcı olun
Gerdek mi kaldi gi
6 ay once olan olmus
Kesinlikle sen muhattap olma. Nisanlin anlatsin olmayacagini.. eger sen karisirsan daha evlenmeden kotu olursun. Omur boyu gorusmek zorunda oldugun biri o yuzden simdiden kotu etme kendini.. nisanlin halletsin.
benim de 1 hafta evimde 11 kişi yatıllar.. Bi de kv arayıp elektrik süpürgeni kullanıyoruz he..Dedim kullan nasıl olsa 2 sene de 1 gün duracaksın..
Bi de annemi arayıp demez mi biz gezmeye gidiyoruz kızın gelsin banyoyu temizlesin..Ben oğlu ile evde tek kalıp banyo temizliycem..
eşimi aradım..Anasını da aradım.. Ağzına s...tım ikisinin de..
canım ya çok güldüm.. helal olsun dedim içimden, bir de yazayım dedim.. aferin valla. pabuç bırakmamak lazım
dışardan gelen misafirleri ağırlayacak yerleri yoksa ne yapsın insanlarkonu sahibi yeni evlenecek ve henüz kendi evinde kalmadan düğün gecesi evinde misafir konaklayacak çok mu normal sizce bu durum.
neeeeeeDüğün akşamı yatırcak zaten kına degil onları kabul etmiyo evinde agırlıcakmış hanımefendi
ya şimdi beni ararken iki kez düşünüyor.Aradığından açmıyorum diye kpedere söylemiş bende k pedere bas bas bağırdım..Şimdi arayamıyor ararsa 30 sn. konuşurum o kadar..
dişli gelinen iyisi valla
haksızlığa gelemiyorum..Yaşı benden büyük diye her konuda haklı olacak anlamı taşımıyor.
kesinlikle... ben de öyleyim.. karşımdaki kim olursa olsun hakkımı savunurum. önce güzel dille, olmazsa hırçınlaşırım... keşke sakin olabilsem diyorum bazen de olamıyorum.. herkes haddini bilmeli ki sakin kalabilelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?