• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanam

Sevince yapiliyoo işte başta herkes kendini iyi tanıtır is olunca gerçek yuz ortaya çıkar kocami çok seviyorum çok güzel bi iliskimiz vardı ailem istemedi esimi oda böyle bisey yaptı ailesi kandırdı beni ... Uzun uzun anlatamadigim için öğle görünebilir

Sevince yapiliyoo işte başta herkes kendini iyi tanıtır is olunca gerçek yuz ortaya çıkar kocami çok seviyorum çok güzel bi iliskimiz vardı ailem istemedi esimi oda böyle bisey yaptı ailesi kandırdı beni ... Uzun uzun anlatamadigim için öğle görünebilir
eşin kansırıyor seni be cok ıyı bir ınsan ılgınc cocugu korunmdan yaparkendemı kandırdı

Tamam yasin genc toysun falan diyecegim de kaynanayla birlik oturmanin zararlari devlet sirri degil. Sanki ilk siz kaynanayla oturmussunuz da basiniza gelenler surpriz olmus gibi konusuyorsunuz. Suan 12 yasindaki cocuga sorsan bilir birlik oturmanin sonuclarini. Ayrica ailenizin yerinde ben de olsam ayri ev bile acamayan, esini anasiyla yasamaya mahkum eden basiretsizin birine kiz falan vermem. Aslinda kimse vermez de sizin gibi "aman evleneyim de" kafasinda olanlar ailesini hice sayip kaciverir iste.

Allah herkese hayirli evlatlar versin.

Haklisiniz ne diyim ki
aynı evın ıcınde ınsan nasıl rahat ederki bunu daha önce düsünmen lazımdı. yeni evlısın bunun cınsel ılıkısı var banyosu var sesını dahı cıkaramazsın :))) esinle bir bas basa yemek yiyemesin üstelik eltinde sizde yemek yiyor... özel hayat sifir. sevgimis askmis ne ask kalir nedw sevgi özel hayatiniz olmayinca. kocan kac yasinda??

O dediginiz sıkıntılarin aynısı var herşey sıkıntı ooluoo uzanamiyorum bile soğuk oda da uzanmak zorunda kalıyorum kocamla sicak yerde oturup başbaşa film izlemk varken soğuk odadayim şuan kocam içerde TV izliyooo kiziyoo soğuk odada uzanmama ama napim onların yanında da uzanamam ki kocam 21 yasinda

O dediginiz sıkıntılarin aynısı var herşey sıkıntı ooluoo uzanamiyorum bile soğuk oda da uzanmak zorunda kalıyorum kocamla sicak yerde oturup başbaşa film izlemk varken soğuk odadayim şuan kocam içerde TV izliyooo kiziyoo soğuk odada uzanmama ama napim onların yanında da uzanamam ki kocam 21 yasinda
iste bunlari bastan düsuncektin...

Ee düşünemedi yada düşünmek istemedi diye bu kız napsin şimdi insanlar dertlerni paylaşmak için yazıyorlar buraya ukala ukala cewplar ya hamileym diyo üstelik bari psikolojisni bozmayn bu çok bilmişler mükemmel hayatlar yasiyo sanki hata yapmış kabul ediyo işte sanki yarqilayn die yazms bunalmis nasıl dawranmam gerekiyo die yazms canm benm kalkmiyosa hizmet bekliyosa sende kalkma arkadslarn dedi gbi belim aqriyo ağırlık çöktü de yat uyu gerekiyosa çıkma odandan kendi işini kendi görsün

We esine dert yanar gbi deil de kendi evimize çıksak söyle olur böyle olur dimi falan diye güzel güzel işle şikayet eder gbi yaparsan analari kıymetli olur sakin sakin dile getir canm rahatszlklarni sewiyosa Kıyamaz zaten zor gecinsekte kendi ewmz olsun huzurmz olsun baş başa ewmzde rahatça oturalm falan de aklına gir cikarsn inş kendi ewne... kendini de strese sokma ewladni düşün kafana taktik ça sesini de cikarmysan içine ata ata depresyona girersn Allahm kalbine göre wersin inş hersey zamanla yoluna girer

Şimdi 1 dakikanı ayır ve kendine layık gördüğün hayata bir bak bakalım.
Senin en son derdin kaynana, ev işi vs bana göre daha büyük sorunların var ama neyse.
21 yaşındaki çocuğa da ne diyeceksin Allah aşkına.
Sana sadece sabır dileyebiliyorum.

İnş tez zamanda çıkarsınn.benim gibi olmazsın.eşim de bana en fazla bi yıl diye zorla kandırdı. Bir yılı geçeli çok oldu ancak hala tık yokk.işe gelince ilk başlarda yapıyodumm.baktımm kaynana görümce beni kullanıyor hemen kendimi çektimm.şimdi eşim işten geleceği zaman kaynanam kalkar yemeği hazırlar. Hiç oralı olmamm.eşimde e sözünü tutsatdı dimi.:)

İnş tez zamanda çıkarsınn.benim gibi olmazsın.eşim de bana en fazla bi yıl diye zorla kandırdı. Bir yılı geçeli çok oldu ancak hala tık yokk.işe gelince ilk başlarda yapıyodumm.baktımm kaynana görümce beni kullanıyor hemen kendimi çektimm.şimdi eşim işten geleceği zaman kaynanam kalkar yemeği hazırlar. Hiç oralı olmamm.eşimde e sözünü tutsatdı dimi.:)
buda yasantimi arkdas kizma ama bir dakika katlanmazdim evilik degilki bu

Oda niye soguk

buda yasantimi arkdas kizma ama bir dakika katlanmazdim evilik degilki bu
evet haklısınızz hayat değill .asla istememe ve karşı çıkmama rağmen birlikte oturuyoruz maalesef.allahtan ev dubleks .valla hiçç takmıyorumm aof okuyorum oturup derslerine çalışıyorum. Aynı konu sahibi arkadaş gibi hemen hamile kaldımm ancak ben istemeden yanlışlıkla oldu iyiki olmuş kızımla birlikte yaşayıp gidiyoruz.

Back
X