• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanam

İnş tez zamanda çıkarsınn.benim gibi olmazsın.eşim de bana en fazla bi yıl diye zorla kandırdı. Bir yılı geçeli çok oldu ancak hala tık yokk.işe gelince ilk başlarda yapıyodumm.baktımm kaynana görümce beni kullanıyor hemen kendimi çektimm.şimdi eşim işten geleceği zaman kaynanam kalkar yemeği hazırlar. Hiç oralı olmamm.eşimde e sözünü tutsatdı dimi.:)
niye evinizi ayirmiYor esin

Allah birlik olanlara yardımcı olsun ne olursa olsun birlik kötü bisey yaşadım gordum aklımı basıma aldım çok sagolun yardımcı oldunuz bana soran arkadaşlarım oluyoo evlilik nasıl bisey diye ilk lafım su SAKIN BİRLİK OLMA :-) evlenirsen bi evde iki aile cidden zor

aman kizlar özgürce sevisemedikten sonra ay duyulur mu rahat banyo yapamadiktan sonra kocamla uzanip bir tv izliyemedikten sonra bas basa bir sofroya oturmadiktan sonra yemisim o evliligi .... bosanirim daha iyi asla katlanamam... erkek dedigin evini gecindircek bu zamanda ayni evin icinde oturmakta ney allahinizi severseniz..... insan delirir. hicmi arkdaslariniz eve gelmiyor evde hep buyukler var bir arkdasinla sohbet edip cay bile icemezsin cekilmez asla...bosanirdim ben eminim bundan

Kıskanç kaynana ve hasta taktiği. İlk evlendiğim yıllar benimkide öyleydi ama sen Hamilesin. Büyük koz var elinde. Bence hastayım filan de sıyır işten kendini.

7 aylık evliyim evlendiğinden beri kaynanam hep hasta sözde ama gezmeye gidince hep en önde çok sinir bozucu bisey evde herşey bana bakiyoo bende hamileyim hepsine yetisemiyorum tembel bi kaynanam var oturduğu yerden anca emir vermesini bilir kendi yatar kocasına yaptırır herşeyi kaynatamda hep bağırır niye böylesin diye ben çok sinir oluyorum ya kocamada diyemiyorum ne yapmam lazım bilmiyorum onu görünce sinirlerim tepeme cikiyoo.
sende yapma sırtını sana iyi dayamış,sen hep ondan önce hasta ol

Bütün salaklik bende başta ezdirdim kendimi cahillik nerden bilcen kiii baktım olmuyoo bu kadın biseyleri kullanmayı insanları kullanmayı seviyoo bazen duymazdan bile geliyorum allah affetsin

Keşke o kadar kolay olsa herşey arada kocan var diyebilsem keşke içime diye bildiklerimi ama diyemiyorum ki yata yata hasta oluyooo kalksa bi kipirdasa iyi olcak iki gundur çamaşırlar yaş sepette duruyo ellemiyorum bakalım ne zaman asicak onlari

Keşke o kadar kolay olsa herşey arada kocan var diyebilsem keşke içime diye bildiklerimi ama diyemiyorum ki yata yata hasta oluyooo kalksa bi kipirdasa iyi olcak iki gundur çamaşırlar yaş sepette duruyo ellemiyorum bakalım ne zaman asicak onlari
yaaa bıraz aılenı dınleseydın ... bunlar başına gelmezdı senın yasındakı kız anne degıl ünı okumalı....eline meslek almalıydı koca herzaman bulunur

Kendi evimde yapmadiklarimi burda yaptim ben zoruma giden bu kendi evimde yapmadim bunları şimdi gel burda yap ise bak sen zoruma gidiyo bazen gerçekten kendimi hizmetçi gibi hissediyorum. Kocam olsa basımın üstüne ben ona bakarım o benim kocam ama annesinin eli ayağı tutuyoo çok sukur baksın başının çaresine bana bide şunu diyoo ben bebeğe bakarım sen işini gücünü yaparsın yemeği yaprsin olduuuu canimmmm başka benim bebeğim oo ben bakicam

kacan kucuk kizlarin kaderi , kv ye ve kp ye hizmetkarliktir.Sizin cahilliginiz , esinizin de kurnazligi sayesinde bugunleri yasiyorsunuz.Muge Anli hergun anlatiyor kadin.Hala ogrenemedi bizim millet.
Borclariniz bitene kadar pasa pasa bekleyeceksiniz ve bu cefayi cekeceksiniz malesef.

Ya hadi yaptin bir cahillik kactin, bari en az 1,2 sene calisin kari koca borclari bitirin. Kenara üc bes koyun birseyler ev tutma esya alma icin. 7 aylik evli ve hamile.

Konu sahibi bir de öbür türlü düsün. Sen olmayinca da kendi kendilerine yapip uyduruyorlardi birseyler. Ama artik evde yeni biri -gelin-var. Onlar da bocalama alisma sürecinde. Bu iyimser tahminim. Diger düsüncem ise bile isteye bayilarak kosarak geldi. Ana babasina karsi geldi ben mi düsünücem el kizini diyebilirler. Bak elti ne güzel calisiyor minneti yok. Acelen neydi hamile kalmak icin? Bak bu gidisle ne lohusalik yasayacaksin ne de bebeginle istedigin gibi vakit gecireceksin. Devamli kalk yap getir götür. Hic yetisemiyorum her isi ben yapiyorum deme. Bu vicdan meselesi tamamen. Kimi, garip zaten anasinin babasinin rizasini alamamis bir de ben üstüne gitmiyim der; kimi de böyle getir gelin götür gelin der iki dakika oturtmaz dinlendirmez.

Hic kayinvalide söyle böyle demeyin. Kendiniz etmis kendiniz bulmussunuz. Bebek dogunca gece uyuyamazsaniz sersem gibi dolanirsiniz ortada. Bahsettiginiz gibi kayinvalide ver kizim ben bakayim biraz da sen git uykunu al dinlen diyecege benzemiyor. Bebek olmasa gidin calisin diyecegim ama sizin icin verilecek bir tavsiye yok gibi. Ya her dedigini yapip yorgun düseceksin ya da tartisma kavga cikacak huzursuz olacaksin.

Keşke dediginiz gibi olsaydı hemen hamile kalmasaydim çalışsaydım ama oldu bi kere geri dönüşü olmayan bi yoldayım kaçırılmak evliliğe hazır olmadan evlenmek evlendiği gibi hamile kalınmak bide birlik olduğunda cokkkkk zor coook

Niye polise gitmediniz veya ailenizle irtibat kurmadiniz kacirdilar beni yardim edin diye?

Bakalım sonumuz ne olucak allah büyük kendi hep uyuyoo zaten nerde bakicak bebeğe baktirmam yapsın ben bu zamana kadar sustum daha susmucam bebeğim ortada kalcak ben getir gotur olmaz o zaman gelince alicam çocuğumu kendisi yapsın daha ne yapıyım birazda obur gelini yapsın hep ben hep ben

Gittik esimle hatta ailem ihbar ettiği icin ifade verdirdiler gorumcem ve eşim bana esimi hapse atarlar falan filan dediler ben doğruyu diyemedim seviyodum aklım basımda değildi ne oldu bitti anlayamadım ne bilim sonradan herşey kafama Dank etti ama çok geçti

Gittik esimle hatta ailem ihbar ettiği icin ifade verdirdiler gorumcem ve eşim bana esimi hapse atarlar falan filan dediler ben doğruyu diyemedim seviyodum aklım basımda değildi ne oldu bitti anlayamadım ne bilim sonradan herşey kafama Dank etti ama çok geçti

Yazik, keske esinizi ve görümcenizi alikoyma sucundan hapse atsalardi sizi de ailenize teslim etselerdi. Hayatiniz kurtulurdu. Ne cüret anasinin babasinin evinden kizlarini zorla kacirmak. Kizi kaciriyor ama hapse girmemek icin de korkudan titreyip yalan ifade verdiriyor. Asagilik ve korkak bir adammis sizin de sinaviniz. Bu adam benim hayatimi yakti kacirdi hamile birakti diyeceginize kayinvalideyi sikayet ediyorsunuz.

Totosu yemiyoo borca girmeyi.kayınpederin kahrolası bi dolmuşu var onun satılmasını bekliyoruz.o satılacakta biz de ayrı eve çıkacazz.yaza gorumcenin düğünü var ona illaki masraf yapacaklar .şimdiden dilimi biliyorum :))
babanın evıne dön evı ayır oyle gelcem de yokaa o ev ayırmaz

Back
X