• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanam

İlklerde çok tartıştık esimle çok şimdi aram iyi esimle ama istemiyorum birlikkkk kendi evim kendi mutfağın kendi esyalarim kendi tabagim kendi tencerem olsun şunu yap bunu yap diyen olmasın karışmasinlar dhaa

Sartlari bilemem ama bu sekilde beraber oturanlarda benzer sorunlar olacagini tahmin etmiyor muydunuz?
Sizde bebek bekliyorsaniz sagliginiza dikkat edin.Cok yormayin kendinizi..

Hamileyim agrim oluyo yapamam de olsun bitsin.. Bu devirdede kaynanalik yapiyorlar ya hala ona fitil olyrm iste...

7 aylık evliyim evlendiğinden beri kaynanam hep hasta sözde ama gezmeye gidince hep en önde çok sinir bozucu bisey evde herşey bana bakiyoo bende hamileyim hepsine yetisemiyorum tembel bi kaynanam var oturduğu yerden anca emir vermesini bilir kendi yatar kocasına yaptırır herşeyi kaynatamda hep bağırır niye böylesin diye ben çok sinir oluyorum ya kocamada diyemiyorum ne yapmam lazım bilmiyorum onu görünce sinirlerim tepeme cikiyoo.
Yalana teşvik etmiş olacağım ama numara yapın bence. Ayy sancım var, ayyy çok fenayım, elim ayağım tutmuyo deyin. Bende çok işe yaradı. Gerçi aynı evde yaşamıyoruz ama olsun. 5 ay kaldım kayın validemde hamilelik ve doğum sonrası... Bence siz evinizi ayırın. Neden kabul ettiniz aynı evde yaşamayı? Ev, ev üstüne olmaz ki yahu...

Bakalım sonumuz ne olucak allah büyük kendi hep uyuyoo zaten nerde bakicak bebeğe baktirmam yapsın ben bu zamana kadar sustum daha susmucam bebeğim ortada kalcak ben getir gotur olmaz o zaman gelince alicam çocuğumu kendisi yapsın daha ne yapıyım birazda obur gelini yapsın hep ben hep ben

yapmayınca evden kovarsa ne olucak? var mı bırıkmışınız falan

neden birlikte oturuyorsunuz?
ya bu konularda bilemiyorum ben çok.
hani sen gençsin o yaşlı,
senin evin yok, onun kendi evi,
vs vs.
sanki o iş yapmamakta haklı gibi geliyor bana. Tek senin hamileliğin durumu var. Onda da sen kendini kollayacaksın, ve hamileliğin ilerlediyse hamileliğini kullanarak ağır işleri yapmayacaksın. Bırakacaksın kim yaparsa yapsın.

Yapmiyosa öyle oturduğu yerden şunu yap şunu getir şöyle yap böyle yap demesin kendi işini kendi gorsun eli ayagi tutuyoo kocasına üzülüyorum onada aynı şeyi yapiyoo adama bikmis artık

Back
X