Kaynanam

nicksiz123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
559
312
103
31
Arkadaslar öncelikle merhaba...esimin evlenmeden önce bir sevgilisi varmış bana anlatmıştı..esim ondan ayrılınca kız gidip kaynanam ve gorumcem le diyalog kurmaya çalışmış..o zaman esime suan gorusuyorlar mi dedigim de Hayır demişti. .neyse geçen günlerde gorumcemin ınstagramdan takip ettiğini beğendiğini gördüm. .sonrasında esimle konuşunca oylesinedir falan dedik olayı pek uzatmadim...aslında hep gorumceme sorayım falan dedim ama kaldı oyle...iki gün önce gorumcem in resim eklediğin gördüm üçünün elinin oldugu kaynanamin evinde çekilmiş bir resim..tabi ben bunu görünce gorumceme sordum nerden tanıyorsunuz vesaire diye..biz önceden tanışıyoruz sanane der gibi cevaplar verdi..o kadar moralim bozuldu ki haliyle olay esime yansıdı bende böyle böyle dedim..hiç bir şekilde git konuş et demedim..esim baya kızdı sinirlendi..o gece yattık ertesi gün esim gidince kaynanami ve gorumcemi arayarak kızmış siz neden benim huzurumu bozuyorsunuz diye..bende esime neden ariosun ne gerek var buna dedim...neyse konu bu şekilde kapandı. .az evvel kaynanam geldi ve bana bir sürü bağırdı çağırdı benim dedikoducu olduğumu söyledi olayı anlattım ben ara demedim dedim neden kocana soyluosun diyor..paylaştım kocamla bunu ne var bunda dedim soylemiceksin herseyi kocana diyor..sonra da bir sürü hakaret ederek gitti..10 haftalik hamileyim suan karnima kramplar giriyor..o kadar bitik bir haldeyim ki...aralarını bozmakla suçlanıyorm...nereye yazacağımı kime anlatacağımi sasirdim baya uzun oldu ama ...

Keşke bu eski sevgili mevzusuna bu kadar takmasaydınız. Eşinizle olmamış ki ayrılmışlar. Eşinize ulaşmaya çalıştığı falan da yok. Ben olsam cool davranır sormazdım bile . Hem eşeğin aklına karpuz kabuğu da düşürmemek lazım.

Aslında kız beni takibe aldığı için ben biraz sıkıldım ...hani hala hayatımın bi parçası gibi olmasi benim canımı sikti..ben bilmiorum çok takmamak istedim ama olayların akışı oraya doğru gitti açıkçası

Canım bence sen aralarını acmamissin ki sadece eşine sormussun ya kayınvalide önlerde neden resim paylaşmış bide elleri olan bir resim çok saçma seni kış kandırmaya çalışmışlar boşver takma iyiki esinle paylaştı es demek ne demek iyide paylaşan kotuyude hem sormasaydin için içini yiyecekti

Allah allah çok biliyormuş her şeyi söylemeyecekmişsin kocana, oldu cnm kocanın eski kız arkadaşıyla fıkır fıkır olsunlar sen içine at otur, istedikleri bu mu? Onların işine geleni söyleyecek, gelmeyeni söylemeyeceksin.Çok akıllıymış kaynanan.

Bunu da eşine anlat.Onlar sus dedi diye susmazdım.
Hamilesin hem.
Ayrıca şu hatuna da takılma çok.
Derdi kendi başına kendin açmışsın.
Aslında arkadaşım denk geldi hep..sanki görmem gereken birsey varmis gibi sürekli önüme çıktı. .birde dedikoducu oldum allah biliyor ya hiç böyle bir insan degilim..Onların paylaşıp göstermesi normal benim ki bi anda suç oldu

en guzelini yapmissin, kocanda guzel tepki vermis.
bende annesinin bugunku terbiyesizliginide bilmesi gerekir.
senin gurununu hice sayip eski sevgiliyle elele resim paylasmak sana direk hakarettir bence.
ama bu onlarin terbiyesizligi sen dogru olani yapmissin, artik canini sikma, esinde gereken cevabi vermis.

Tam da boyle soyledi aslında hersey erkek kısmına soylenmez dedi.bende anne kocamla paylaştım bunda ne var dedi.cikarken de git bunları da herkese anlat bakalım yüzümüze nasıl bakacaksin dedi.

Sen doğru olanı yapmissin hic üzülme bosver

sizin bu konuda görümcenize hesap sorma hakkınız yok kaynanaın da gelip size bağırıp çağırmaya hakkı yok.

Eşin annesini kız kardeşini karşısına alacak kadar seviyorsa seni ne diye olmuş bitmiş mevzuları kurcalıyorsunuz ki? Kv istediğiyle görüşsün sanane niye huzurunu bozuyorsun? Eşinin hiçbir bağı kalmamış önemli olan da bu. Bence bir daha böyle konuları açma.

sizin bu konuda görümcenize hesap sorma hakkınız yok kaynanaın da gelip size bağırıp çağırmaya hakkı yok.
Bizim iletisimimiz arkadaş gibi oldugu icin aslinda boyle birseyi sorabildim..kaldı ki sadece nerden tanıyorsunuz muhammedin eski sevgilisi değil mi dedim..hesap sorma gibi bi amacım da yoktu.

Zaten konular birbirini kovaladı öyle diyeyim özellikle hiç açılmadı konu. .sadece gördüm ve sordum bu kadardi mevzu

O ne yahu ? 3 nün elinin fotosu falan . Kutsal ittifak ya da bermuda şeytan üçgeni mesajımı veriyorlarmış.

Yaptıkları hiç hoş değil .

Ama umursuyor görünmende yanlış taktik .

Bir de gelip bağırmış , tabii oğlundan beklemediği bir ters köşe görünce .

Neyse , bu eski sevgili mevzusunu kurcalama , önüne denk gelse de . Eşin zaten gerekeni yapmış.

Ama görümce ve kayınvalide ye pek hatta hiç güvenme . Öyle merhaba , merhaba .

Diyor ki ben oğluma onu alacak değilim heralde ..dedim zaten konu alma mevzusu değil ki,konu benim gorup kırılmam sadece bu.bilmiyorum benim de yengem var yengeme böyle bişeyi yapar miydim içim el verir miydi bilemem.

ben olsam son olayları da aynen eşime anlatırdım. Senin eşinle hangi konuda konuşup konuşmayacağına o mu karar verecek. Ayrıca eski sevgilinin görümce ve kayınvalide ile bu şekilde arkadaşlık sürdürmesinin arkasında kesinlikle art niyet var. Bir de hamilesin biraz düşünceli olmaları gerekiyordu gözüne sokar gibi fotoğraflar nedir ya? Gerçekten çok kötü insanlar var.

Esime anlatarak sanki kötü birsey yaptım gibi hissediyorum..gidip aramasinin benimle ilgisi ne onu da anlamadim..esime böyle görüşmüşler dediğim anda köpürdü zaten.bu şekilde olacağını tahmin dahi etmedim..belki de hamileyim hassas davrandim

ben de olsam anlatırdım hatta canlarına okurdum sen aslında bayağı sakinsin. eşin de ailesinin niyetlerinin farkında ki köpürmüş. eğer sessizce üzerinde durulmadan geçiştirecek bir şey olsaydı eşin hiç tartışmaya girmezdi. erkekler evlendikten sonra ailelerine daha da düşkün oluyorlar.sana konunun üzerinde durmamanı söyleyip ailesini korumaya almadığına göre var bir sinsice durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…