- 16 Şubat 2015
- 559
- 312
- 103
- 31
- Konu Sahibi nicksiz123
-
Aslında kız beni takibe aldığı için ben biraz sıkıldım ...hani hala hayatımın bi parçası gibi olmasi benim canımı sikti..ben bilmiorum çok takmamak istedim ama olayların akışı oraya doğru gitti açıkçasıKeşke bu eski sevgili mevzusuna bu kadar takmasaydınız. Eşinizle olmamış ki ayrılmışlar. Eşinize ulaşmaya çalıştığı falan da yok. Ben olsam cool davranır sormazdım bile . Hem eşeğin aklına karpuz kabuğu da düşürmemek lazım.
Aslında arkadaşım denk geldi hep..sanki görmem gereken birsey varmis gibi sürekli önüme çıktı. .birde dedikoducu oldum allah biliyor ya hiç böyle bir insan degilim..Onların paylaşıp göstermesi normal benim ki bi anda suç olduBunu da eşine anlat.Onlar sus dedi diye susmazdım.
Hamilesin hem.
Ayrıca şu hatuna da takılma çok.
Derdi kendi başına kendin açmışsın.
Tam da boyle soyledi aslında hersey erkek kısmına soylenmez dedi.bende anne kocamla paylaştım bunda ne var dedi.cikarken de git bunları da herkese anlat bakalım yüzümüze nasıl bakacaksin dedi.Allah allah çok biliyormuş her şeyi söylemeyecekmişsin kocana, oldu cnm kocanın eski kız arkadaşıyla fıkır fıkır olsunlar sen içine at otur, istedikleri bu mu? Onların işine geleni söyleyecek, gelmeyeni söylemeyeceksin.Çok akıllıymış kaynanan.
Sen doğru olanı yapmissin hic üzülme bosverAslında arkadaşım denk geldi hep..sanki görmem gereken birsey varmis gibi sürekli önüme çıktı. .birde dedikoducu oldum allah biliyor ya hiç böyle bir insan degilim..Onların paylaşıp göstermesi normal benim ki bi anda suç oldu
Bizim iletisimimiz arkadaş gibi oldugu icin aslinda boyle birseyi sorabildim..kaldı ki sadece nerden tanıyorsunuz muhammedin eski sevgilisi değil mi dedim..hesap sorma gibi bi amacım da yoktu.sizin bu konuda görümcenize hesap sorma hakkınız yok kaynanaın da gelip size bağırıp çağırmaya hakkı yok.
Zaten konular birbirini kovaladı öyle diyeyim özellikle hiç açılmadı konu. .sadece gördüm ve sordum bu kadardi mevzuEşin annesini kız kardeşini karşısına alacak kadar seviyorsa seni ne diye olmuş bitmiş mevzuları kurcalıyorsunuz ki? Kv istediğiyle görüşsün sanane niye huzurunu bozuyorsun? Eşinin hiçbir bağı kalmamış önemli olan da bu. Bence bir daha böyle konuları açma.
Diyor ki ben oğluma onu alacak değilim heralde ..dedim zaten konu alma mevzusu değil ki,konu benim gorup kırılmam sadece bu.bilmiyorum benim de yengem var yengeme böyle bişeyi yapar miydim içim el verir miydi bilemem.O ne yahu ? 3 nün elinin fotosu falan . Kutsal ittifak ya da bermuda şeytan üçgeni mesajımı veriyorlarmış.
Yaptıkları hiç hoş değil .
Ama umursuyor görünmende yanlış taktik .
Bir de gelip bağırmış , tabii oğlundan beklemediği bir ters köşe görünce .
Neyse , bu eski sevgili mevzusunu kurcalama , önüne denk gelse de . Eşin zaten gerekeni yapmış.
Ama görümce ve kayınvalide ye pek hatta hiç güvenme . Öyle merhaba , merhaba .
Esime anlatarak sanki kötü birsey yaptım gibi hissediyorum..gidip aramasinin benimle ilgisi ne onu da anlamadim..esime böyle görüşmüşler dediğim anda köpürdü zaten.bu şekilde olacağını tahmin dahi etmedim..belki de hamileyim hassas davrandimben olsam son olayları da aynen eşime anlatırdım. Senin eşinle hangi konuda konuşup konuşmayacağına o mu karar verecek. Ayrıca eski sevgilinin görümce ve kayınvalide ile bu şekilde arkadaşlık sürdürmesinin arkasında kesinlikle art niyet var. Bir de hamilesin biraz düşünceli olmaları gerekiyordu gözüne sokar gibi fotoğraflar nedir ya? Gerçekten çok kötü insanlar var.
Esime anlatarak sanki kötü birsey yaptım gibi hissediyorum..gidip aramasinin benimle ilgisi ne onu da anlamadim..esime böyle görüşmüşler dediğim anda köpürdü zaten.bu şekilde olacağını tahmin dahi etmedim..belki de hamileyim hassas davrandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?