Kaynanam

Bide kızla Önceden tanısmıyorlar esim benimle sözlenmeden 2 once ayrılmış işte o 2 ayda olmuş ne olduysa..önceden tanışıyor olsalardı yine de tamam diyebilirdm

Sağolasın bacim önemseyip yorum yaptınız

gordugum kadariyla ban yemissiniz bu mesajdan :) ama agziniza saglik bu kaynananin cevabi site budur.
elele bide fotoya bak, kime laf sokmaya calistiklari belli zaten.
esinede su yonden bir empati kurdurmaya calisabilirsin cnm eger bir daha konu acilirsa, oda esin acarsa yoksa agizlarinin payini vermiski kv sana gelmis geri :)
senine ski bir sevgilin olsa, baban onu yanina alsa pekde severim diye dolassa, ustune ele ele kolkola nisbet yapsa esine ne dusunur acaba?

Kadin bana sebep ban yedi yahu..valla benim de ağzıma geliyor böyle Laflar da..kaynanam kesinlikle esimin beni tutmasına sinirlendi çünkü başka laf yoktu ağzında bir hta yapiosun ne olucakti ki karşılığı herkes tamam.mı diyecekti anlamadim

salla seni rahatsiz etmeye calismislar ama esin senden cok rahatsz olunca is onlara donmus sinir olmuslar.
yeri gelirse annesinin dediklerinide soylersin esine, ama bu konuyu hic takma artik. tekrarinda ne olacagini iyice anlamislardir.

Tam da boyle soyledi aslında hersey erkek kısmına soylenmez dedi.bende anne kocamla paylaştım bunda ne var dedi.cikarken de git bunları da herkese anlat bakalım yüzümüze nasıl bakacaksin dedi.

Aynen öyle yap eşine anlat bir daha da yüzüne bakma
O kim ki seni azarlıyor, bağırıyor, hakaret ediyor, çok sakinsin valla ben olsam ağzını kulaklarına kadar yırtmıştım

Aynen öyle yap eşine anlat bir daha da yüzüne bakma
O kim ki seni azarlıyor, bağırıyor, hakaret ediyor, çok sakinsin valla ben olsam ağzını kulaklarına kadar yırtmıştım
Arkadaşım saygısızlık etmek istemedim keşke yapsaydim diyorum şimdi de o ayrı tabi

salla seni rahatsiz etmeye calismislar ama esin senden cok rahatsz olunca is onlara donmus sinir olmuslar.
yeri gelirse annesinin dediklerinide soylersin esine, ama bu konuyu hic takma artik. tekrarinda ne olacagini iyice anlamislardir.
Aslında iyi insanlardi ben hep öyle gördüm kötülükleri yoktu demek ki sonradan çıkıyormus.bide onların kurallarına göre olmayınca kötülükleri çıktı ortaya

Her hamilenin her olay sonrasi kramp ya da sancısı oluyor.

Kadınlar klubu bana bunu öğretti.

Bosverin. Kim kiminle gorusmus... siz esinize evinize bakin...

Aralarını bozdum diye düşünmeyin görümce kaynana bir olmuş kocanizla aranıza bozmaya çalışmış valla başarmışlarda. Siz neden bunlara meydan veriyorsunuz görumceden alamadiginiz hirsinizi eşinize yansitmissiniz o da ailesini koruma refleksi ile davranmis
Şimdi olan oldu aman ha Bebeğinizin 3 ayı dolmadi düşük riskiniz devam ediyor bu olaya üzülüp de bir de bebeginizden olmayın hiicc uzulecek birsey yok kaynana yaptiginin bedelini ödemiş kocanizda haklı bir tepki vermiş kocanizin arkasinda sağlam durun şimdi bir rezene çayı yapın güzel dinlendirici bir müzik açın veya bir film çayınızi yudumlayip için bebeginize zarar gelse bir tek siz uzulursunuz düşmanlarınızı sevindirmeyin bebeginize iyi bakin böyle kocanın eski sevgilisini de takmayin kocaniz sizi sevmiş sizinle evlenmiş eskiler ise yarasaydi bit pazarına nur yagardı.
Bu arada kv eve gelip bana hesap sorsaydi açıklama yapmak yerine sen benim yuvamimi dağıtmaya çalışıyorsun bosatmak mi istiyorsun beni diye üste çıkardım bebegimin vebalini mi alacaksin diye de cemkirirdim

Kocanıza kaynananın gelip hakaret ettiğini anlattıniz mı? Ne tepki verdi.

İnan arkadaşım tutuldum kaldım ne diyeyim bilemedim ben daha çok sen yanlış anladin kziim demelerini beklerken oyle olunca.çok sağolun biraz olsun rahatladım burasi iyi geliyor

Kocanıza kaynananın gelip hakaret ettiğini anlattıniz mı? Ne tepki verdi.
Sana bağırmaya mi gelmiş tek başına falan dedi köpürdü yine ben seni seviyorum falan dedi..benim esim normal de beni hiç tutmazdi bu konu onu sinirlendi öyle anlıyorum

Sizinle problemleri mi vardı? Yani sizin inadınıza mı özellikle görüşüp hadi görüştüler birde üstüne ellerinin
fotoğrafını çekip koymuşlar. Şaka gibi yahu ne kadar çocukca ve çiğ davranışlar.

Aslında bir problememiz yok.ben yapı itibari ile biraz soğuk bir insanim yani güler yüzlüyüm ama biraz daha durgunum.oldum olası beni hep soğuk olmakla iste hergün onlara gitmedigim her gün aramiyorm diye şikayet edip duruyorlar..alttan alttan işte benim kziim kaynanasını sürekli arar eder diye bana söylemeye çalışıyor ..ki öyle bişey yok.yani zaten eve gelince de hep bunlardan konuştu araya kattı yani

Anladım. Klasik saçma gereksiz durduk yere huzursuzluk çıkartan kaynana görümce mevzuları yani.
İnsanlar dertsiz başına dert arıyorlar durduk yere.. Sen böyle yaparsan bende sana böyle
yaparım diye entrika çevirmeye kalkmalar. Hiç aldırmayın görmezden gelin siz boşuna sinirlenmeyin size zararı sonuçta eşiniz zaten gereken cevabı vermiş.

Boşver takma kafana saçma insanları, sen bebeğine odaklan. Keşke kaynanan sana bağırırken sadece tebessüm edip benle değil kocacığımla konuş diyip kapıyı göstereydin. Iyice sinirinden çatlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…