- 16 Şubat 2015
- 559
- 312
- 103
- 31
- Konu Sahibi nicksiz123
-
Bide kızla Önceden tanısmıyorlar esim benimle sözlenmeden 2 once ayrılmış işte o 2 ayda olmuş ne olduysa..önceden tanışıyor olsalardı yine de tamam diyebilirdmEşine söylememeliydin. Gerek yok hemde yanlış. O cadalozların hakkından kendin gelmelisin. Ben olsam açarım telefonu agizlarına mıçarım, hiç kibar olamayacağım bu konuda. Tercihlerini yapsınlar ya o kadın ya sen. Sanki de akrabaları da, ne gerek varmış görüşmelerine? 3 eli yan yana koyup çekmek de bana pek iyi niyetli gibi gelmedi.
Bi de utanmadan yüzümüze nasıl bakacan mi diyor yelloz, mıçam yüzüne deseydin. Hiç hazetmem böyle yavuz hırsızlardan. Ulan iyiki etrafımda böyle insanlar yok, yoksa ben katil olurdum kesin.
Sağolasın bacim önemseyip yorum yaptınızKocan arkandan durmuş,buna da kV ve görünce kudurmuş...hiç sinir olma kendine bol sütlü bir kahve yap yaslan arkana...eşin haklı olduğunun farkında gerekeni de yapmış gerisi tırıvırı...sen keyfine bak.
Eşine söylememeliydin. Gerek yok hemde yanlış. O cadalozların hakkından kendin gelmelisin. Ben olsam açarım telefonu agizlarına mıçarım, hiç kibar olamayacağım bu konuda. Tercihlerini yapsınlar ya o kadın ya sen. Sanki de akrabaları da, ne gerek varmış görüşmelerine? 3 eli yan yana koyup çekmek de bana pek iyi niyetli gibi gelmedi.
Bi de utanmadan yüzümüze nasıl bakacan mi diyor yelloz, mıçam yüzüne deseydin. Hiç hazetmem böyle yavuz hırsızlardan. Ulan iyiki etrafımda böyle insanlar yok, yoksa ben katil olurdum kesin.
Kadin bana sebep ban yedi yahu..valla benim de ağzıma geliyor böyle Laflar da..kaynanam kesinlikle esimin beni tutmasına sinirlendi çünkü başka laf yoktu ağzında bir hta yapiosun ne olucakti ki karşılığı herkes tamam.mı diyecekti anlamadimgordugum kadariyla ban yemissiniz bu mesajdan :) ama agziniza saglik bu kaynananin cevabi site budur.
elele bide fotoya bak, kime laf sokmaya calistiklari belli zaten.
esinede su yonden bir empati kurdurmaya calisabilirsin cnm eger bir daha konu acilirsa, oda esin acarsa yoksa agizlarinin payini vermiski kv sana gelmis geri :)
senine ski bir sevgilin olsa, baban onu yanina alsa pekde severim diye dolassa, ustune ele ele kolkola nisbet yapsa esine ne dusunur acaba?
Kadin bana sebep ban yedi yahu..valla benim de ağzıma geliyor böyle Laflar da..kaynanam kesinlikle esimin beni tutmasına sinirlendi çünkü başka laf yoktu ağzında bir hta yapiosun ne olucakti ki karşılığı herkes tamam.mı diyecekti anlamadim
Tam da boyle soyledi aslında hersey erkek kısmına soylenmez dedi.bende anne kocamla paylaştım bunda ne var dedi.cikarken de git bunları da herkese anlat bakalım yüzümüze nasıl bakacaksin dedi.
Arkadaşım saygısızlık etmek istemedim keşke yapsaydim diyorum şimdi de o ayrı tabiAynen öyle yap eşine anlat bir daha da yüzüne bakma
O kim ki seni azarlıyor, bağırıyor, hakaret ediyor, çok sakinsin valla ben olsam ağzını kulaklarına kadar yırtmıştım
Aslında iyi insanlardi ben hep öyle gördüm kötülükleri yoktu demek ki sonradan çıkıyormus.bide onların kurallarına göre olmayınca kötülükleri çıktı ortayasalla seni rahatsiz etmeye calismislar ama esin senden cok rahatsz olunca is onlara donmus sinir olmuslar.
yeri gelirse annesinin dediklerinide soylersin esine, ama bu konuyu hic takma artik. tekrarinda ne olacagini iyice anlamislardir.
Arkadaşım saygısızlık etmek istemedim keşke yapsaydim diyorum şimdi de o ayrı tabi
Arkadaslar öncelikle merhaba...esimin evlenmeden önce bir sevgilisi varmış bana anlatmıştı..esim ondan ayrılınca kız gidip kaynanam ve gorumcem le diyalog kurmaya çalışmış..o zaman esime suan gorusuyorlar mi dedigim de Hayır demişti. .neyse geçen günlerde gorumcemin ınstagramdan takip ettiğini beğendiğini gördüm. .sonrasında esimle konuşunca oylesinedir falan dedik olayı pek uzatmadim...aslında hep gorumceme sorayım falan dedim ama kaldı oyle...iki gün önce gorumcem in resim eklediğin gördüm üçünün elinin oldugu kaynanamin evinde çekilmiş bir resim..tabi ben bunu görünce gorumceme sordum nerden tanıyorsunuz vesaire diye..biz önceden tanışıyoruz sanane der gibi cevaplar verdi..o kadar moralim bozuldu ki haliyle olay esime yansıdı bende böyle böyle dedim..hiç bir şekilde git konuş et demedim..esim baya kızdı sinirlendi..o gece yattık ertesi gün esim gidince kaynanami ve gorumcemi arayarak kızmış siz neden benim huzurumu bozuyorsunuz diye..bende esime neden ariosun ne gerek var buna dedim...neyse konu bu şekilde kapandı. .az evvel kaynanam geldi ve bana bir sürü bağırdı çağırdı benim dedikoducu olduğumu söyledi olayı anlattım ben ara demedim dedim neden kocana soyluosun diyor..paylaştım kocamla bunu ne var bunda dedim soylemiceksin herseyi kocana diyor..sonra da bir sürü hakaret ederek gitti..10 haftalik hamileyim suan karnima kramplar giriyor..o kadar bitik bir haldeyim ki...aralarını bozmakla suçlanıyorm...nereye yazacağımı kime anlatacağımi sasirdim baya uzun oldu ama ...
İnan arkadaşım tutuldum kaldım ne diyeyim bilemedim ben daha çok sen yanlış anladin kziim demelerini beklerken oyle olunca.çok sağolun biraz olsun rahatladım burasi iyi geliyorAralarını bozdum diye düşünmeyin görümce kaynana bir olmuş kocanizla aranıza bozmaya çalışmış valla başarmışlarda. Siz neden bunlara meydan veriyorsunuz görumceden alamadiginiz hirsinizi eşinize yansitmissiniz o da ailesini koruma refleksi ile davranmis
Şimdi olan oldu aman ha Bebeğinizin 3 ayı dolmadi düşük riskiniz devam ediyor bu olaya üzülüp de bir de bebeginizden olmayın hiicc uzulecek birsey yok kaynana yaptiginin bedelini ödemiş kocanizda haklı bir tepki vermiş kocanizin arkasinda sağlam durun şimdi bir rezene çayı yapın güzel dinlendirici bir müzik açın veya bir film çayınızi yudumlayip için bebeginize zarar gelse bir tek siz uzulursunuz düşmanlarınızı sevindirmeyin bebeginize iyi bakin böyle kocanın eski sevgilisini de takmayin kocaniz sizi sevmiş sizinle evlenmiş eskiler ise yarasaydi bit pazarına nur yagardı.
Bu arada kv eve gelip bana hesap sorsaydi açıklama yapmak yerine sen benim yuvamimi dağıtmaya çalışıyorsun bosatmak mi istiyorsun beni diye üste çıkardım bebegimin vebalini mi alacaksin diye de cemkirirdim
Sana bağırmaya mi gelmiş tek başına falan dedi köpürdü yine ben seni seviyorum falan dedi..benim esim normal de beni hiç tutmazdi bu konu onu sinirlendi öyle anlıyorumKocanıza kaynananın gelip hakaret ettiğini anlattıniz mı? Ne tepki verdi.
Aslında bir problememiz yok.ben yapı itibari ile biraz soğuk bir insanim yani güler yüzlüyüm ama biraz daha durgunum.oldum olası beni hep soğuk olmakla iste hergün onlara gitmedigim her gün aramiyorm diye şikayet edip duruyorlar..alttan alttan işte benim kziim kaynanasını sürekli arar eder diye bana söylemeye çalışıyor ..ki öyle bişey yok.yani zaten eve gelince de hep bunlardan konuştu araya kattı yaniSizinle problemleri mi vardı? Yani sizin inadınıza mı özellikle görüşüp hadi görüştüler birde üstüne ellerinin
fotoğrafını çekip koymuşlar.Şaka gibi yahu ne kadar çocukca ve çiğ davranışlar.
Aslında bir problememiz yok.ben yapı itibari ile biraz soğuk bir insanim yani güler yüzlüyüm ama biraz daha durgunum.oldum olası beni hep soğuk olmakla iste hergün onlara gitmedigim her gün aramiyorm diye şikayet edip duruyorlar..alttan alttan işte benim kziim kaynanasını sürekli arar eder diye bana söylemeye çalışıyor ..ki öyle bişey yok.yani zaten eve gelince de hep bunlardan konuştu araya kattı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?