Kaynanam

Bagirip cagirdiginida soyle. Ruh hastasimi onlar. Onlae butun sosyal medyaya ilan edince sorun yok sen kocana bahsedincemi sorun?
Söyledim canım buraya kadar sana bağırmak için mi geldi dedi..Ben aslında ne kıskançlık ne başka şey sadece uzuldum esime de oyle dedim o gce zaten..ben sadece uzuldum bu duruma dedim..anlatmadan da edemedim..benim evime istediği gibi gelir snane bundan diyor kaynanam..şu hayatta kimseye yaranamiyorsun anlamis oldum

Kramplarını ve Kv nin yaptıklarını söylediklerini anlat hemen eşine , ayaklarını denk alsınlar anlat arkadaşım asıl o Nasıl bakacak oğlunun yüzüne , hamilesin Bi de

Ben olsam bende anlatırım eşime. Ayrıca rahatsız da olurum. Sen eşine onları ara dememişsin ki demekki eşin senden daha çok rahatsız olmuş ki bu kadar sinirlenmiş. Ayrıca oğluna bağırsın bağırabiliyosa sana ne hakla bağırıp çağırabiliyor.

Vallahi demedim kaynanama dedim ben ara demedim hatta aradı diye de kızdım dedim..senin söylemen yeter zaten dedi..

Kramplarını ve Kv nin yaptıklarını söylediklerini anlat hemen eşine , ayaklarını denk alsınlar anlat arkadaşım asıl o Nasıl bakacak oğlunun yüzüne , hamilesin Bi de
Keşke herkes böyle dusunse..kaldi ki bu zamana kadar hiç bi kavgamiz olmadı hiç bir seyi esime yansıtmadım.o kadar korkuyorum ki iki kez de kurtaj oldum bundan önce mecburen,allahim bebeğimi korusun

Allah sabir versin bacim. Bosver sen kocanla arana bakta firsat verme fesatlara kiskanclara. Sinir oldum valla.

Sana edilen hakaretleri de söyle bence. Öyle kaynana olmaz olsun. Çok üzüldüm karnıma kramplar giriyor demelisin. Hem suçlu hem güçlü.

Öncelikle doktora görün madem riskli bi durum var, kaynananın yaptığı ayıp boşuna üste çıkmaya çalışmasınlar. Kusura bakma yanlış anlayacağını düşünemedik demesi lazım, ayrıca o eski kız arkadaşın da suçu gidip bi de sizi takibe alması kabul edilemez. Eski olan eskiliğini bilsin

Bir de ben şunu merak ediyorum görüsünce hiç mi benden konu açılmıyor ne bileyim evde resimlerimiz var kaynanamin konu hiç mi esime gelmiyor ..ya ben sizofrenim ya da onlar.

Eşine söylememeliydin. Gerek yok hemde yanlış. O cadalozların hakkından kendin gelmelisin. Ben olsam açarım telefonu agizlarına mıçarım, hiç kibar olamayacağım bu konuda. Tercihlerini yapsınlar ya o kadın ya sen. Sanki de akrabaları da, ne gerek varmış görüşmelerine? 3 eli yan yana koyup çekmek de bana pek iyi niyetli gibi gelmedi.
Bi de utanmadan yüzümüze nasıl bakacan mi diyor yelloz, mıçam yüzüne deseydin. Hiç hazetmem böyle yavuz hırsızlardan. Ulan iyiki etrafımda böyle insanlar yok, yoksa ben katil olurdum kesin.

Birde benim evime isteyen gelir diyor.resmen sen kimsin ki diyor hayret ettim
O halde sende evine canının istediğini alacaksın, istemediğini almayacaksın. Mesela o cadaloz kaynananı almayacaksın. Orası da senin evin. Madem kimse kimsenin evine karışamıyor. Ay keşke o kadını evden kovsaydın.

Görümce ve kv ile gorusme iyi niyetli değiller. Bir de kvnin, sanki onu mu alacagim oğluma demesi cinnet sebebi. Sen kimsin ki benim kocama eş alabileceğini dusunuyorsun, defol git evden diyip kapı önüne koysan için soğurdu.

Kocan arkandan durmuş,buna da kV ve görünce kudurmuş...hiç sinir olma kendine bol sütlü bir kahve yap yaslan arkana...eşin haklı olduğunun farkında gerekeni de yapmış gerisi tırıvırı...sen keyfine bak.

Öyle bi insan olamadim bi şu hayatta vallahi belki de dediğin gibi biraz içim soğudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…