Kaynanama Alınan Telefon

Esinizle tek sorun buysa kanina girin cilveyle falan siz de ağlayın anladigim kadarıyla esiniz sizi seviyormuş bir dediginizi iki etmiyormus hem maddi hem manevi. Siz de araya fesat mi soksanız acaba hic hoslanmam böyle seylerden ama gerekli artık
eşimle aramı iyi tutacağım fesatlık mi bilmiyorum ama kaynanamla ilgili
düşüncelerimi söyledim bütün bu 5 sene içindeki yaptıklarını söyledim bakalım

eşim çalışıyor ben 2 çocukla çıkamıyorum yangından malda kaçırmıyorum 2 gün oldu bu yaşanan elbette alacağım.ayrıca durup dururken niye bana atar yapıyorsunuz ki

estağfurullah neden atar yapayim
Sade yazıp yazıp icaat yok da onun için dedim
Bulaşık makinası almak istesem mesela ve evden çıkamasam, iki çocukla neden en yakın bayiye gidemediğinizde anlamadım ya neyse. İnterneten biraz araştırır, bikaç yorum okur bana en uygununu seçer sipariş veririm mesela. En fazla 1-2 saatlik iş.

estağfurullah neden atar yapayim
Sade yazıp yazıp icaat yok da onun için dedim
Bulaşık makinası almak istesem mesela ve evden çıkamasam, iki çocukla neden en yakın bayiye gidemediğinizde anlamadım ya neyse. İnterneten biraz araştırır, bikaç yorum okur bana en uygununu seçer sipariş veririm mesela. En fazla 1-2 saatlik iş.
araştırıp model buldum en yakın bayiye verecek parada yokki alırsam taksitle mobilyalarımızı aldığımız yerden alcam oda 6 aylık bebekle gideceğim kadar yakın değil burda yazıp yazıp fikir ediniyorum işte mesela 1 ay içinde alacaktım vazgeçtim bu hafta içinde alcam.5 yıl elimde yıkamışım zaten birkaç gün daha yıkarım napayım

eşim bana değer vermeyen biri değil ki 5 yıllık evliliğimizde özel günleri unutmadı hediyesi çiçeği olsun sevdiğini dile getirmesi olsun ee haliyle bende sevdiğimden kıyamadığımdan kemer sıktım ama iş annesine gelince değişiyor işte kızdımda zaten .gerçekten nasıl davranacağımı bilmiyorum eşimle annesi yüzünden iyice aramız açılsın istemiyorum.tabi ki aldırıcam ihtiyaçlarımı şu saatten sonra.ama az daha beklemedeyim

O zaman sorun edilecek bir durum yok demektir.

Hayat sizin neticede, ne diyebiliriz ki.

hiç bişey demeyin siz de annenize hediye alın :) paramız yok derse anana var bana gelince mi yok diye yedirirsiniz lafı. annenizin ihtiyacı yoksa bile alın sefanız olsun.

Evinizde bulaşık makinesi yokken adam para saçıyor, siz hala "ters düşmeyeyim, zamana yayarak alacağım" diyorsunuz.
Amacınız makine aldırmaksa tamam öyle yapın.
Ama amacınız tepkinizi göstermek, size sormadan böyle harcamalar yapamayacağını göstermekse o makineyi hemen gidip almanız, sorduğunda da "ben para yok sanıyordum, 5 senedir ellerim deterjan içinde geziyordum. Madem oraya buraya harcayacak paramız var, ellerimin daha fazla yıpranmasına gerek yok" demeniz lazım.
Siz bunu yapmayıp ters düşmemek için rica minnet makine isterseniz belki lütfedip alır ama oraya buraya para saçmaya da devam eder.

eşim bana değer vermeyen biri değil ki 5 yıllık evliliğimizde özel günleri unutmadı hediyesi çiçeği olsun sevdiğini dile getirmesi olsun ee haliyle bende sevdiğimden kıyamadığımdan kemer sıktım ama iş annesine gelince değişiyor işte kızdımda zaten .gerçekten nasıl davranacağımı bilmiyorum eşimle annesi yüzünden iyice aramız açılsın istemiyorum.tabi ki aldırıcam ihtiyaçlarımı şu saatten sonra.ama az daha beklemedeyim

iyi afferim o zaman.....

Acıkcası bende sinir olurdum. Haklısın bence hadi durumu iyi olmasa sizin ki iyi olsa anlarım. Uygun fiyatlı da değil. Annelerde de yeni gelin gibi naz yok mu sinir bozucu. İnsan oglunun durumunu da dusunur. Annem oyle benim mesela. Hep bizi dusunur.

Burda sorunun annesine hediye almak olduğunu sanmıyorum. Ayağını yorganına göre uzatmamis. Borcluyken 1700 TL lik telefon niye alıyor, 100 200 liralık bişey alsın madem.

Merhaba hanımlar

canım çok sıkkın eşim annesine 1.700 tl ye cep telefonu almış ve ben bunu kaynanamın sosyal medyada paylaştığı altına "canım oğlumdan hediye" yazdığı paylaşımla haberdar oldum.çok kızgınım eşime

bir sürü borcumuz var kiracıyız kaynanamin ise hiç ihtiyacı yok memlekette kirada 2 dairesi var 800 liralık maaşı var kayınbabamında maaşı var

Bugüne kadar çok zor zamanlardan geçtik eşim iş açtı batırdı hiçbir şekilde destek görmedik maddi manevi.küçücük bebekle yanlarına gittim 1 haftalığına diye 20 gün kalmak zorunda kaldım ne bana ne bebeğime bir iğne almadılar. ama küçük kaynıma tam tersiler ev aldılar her şekilde destekler.bunlar aklıma geldikçe o 1.700 için içim yanıyor 60 yaşındaki kadına şart mıydı bu fiyata telefon almaya 😭

eşim evde yok bir kaç saat sonra gelecek nasıl davranayım sizce trip atıp kavga mi ediyim yoksa hiçbişey olmamiş gibi sakin mi karşılıyım
dipnot:eşimin adini yazmış yaptığı paylaşımda yani eşimin aldığından eminim
Bunu kvden öğrenmeniz çok yanlış bence.Sonuçta bütce ikinizin sizinle paylaşmış olması gerekirdi

Merhaba hanımlar

canım çok sıkkın eşim annesine 1.700 tl ye cep telefonu almış ve ben bunu kaynanamın sosyal medyada paylaştığı altına "canım oğlumdan hediye" yazdığı paylaşımla haberdar oldum.çok kızgınım eşime

bir sürü borcumuz var kiracıyız kaynanamin ise hiç ihtiyacı yok memlekette kirada 2 dairesi var 800 liralık maaşı var kayınbabamında maaşı var

Bugüne kadar çok zor zamanlardan geçtik eşim iş açtı batırdı hiçbir şekilde destek görmedik maddi manevi.küçücük bebekle yanlarına gittim 1 haftalığına diye 20 gün kalmak zorunda kaldım ne bana ne bebeğime bir iğne almadılar. ama küçük kaynıma tam tersiler ev aldılar her şekilde destekler.bunlar aklıma geldikçe o 1.700 için içim yanıyor 60 yaşındaki kadına şart mıydı bu fiyata telefon almaya 😭

eşim evde yok bir kaç saat sonra gelecek nasıl davranayım sizce trip atıp kavga mi ediyim yoksa hiçbişey olmamiş gibi sakin mi karşılıyım
dipnot:eşimin adini yazmış yaptığı paylaşımda yani eşimin aldığından eminim
Eşiyle an itibariyle annesi yüzünden kavga etmiş ve ağır hakaretler duymuş birisi olarak gaz vermek istemiyorum. Fakat eşinin yaptığı büyük hata ve bu bir kavga meselesidir. Allah yardımcınız olsun.

Back
X