Kaynanama Alınan Telefon

Siz de gidin haber vermeden bulaşık makinesi alın ödesin ciddiyim

Evimde bulaşık makinesi yok diyorsunuz her gün elde bulaşık mı olur size yazık değil mi? Sizin canınız yok mu, 60lık kadın 1.700tllik telefonu ne yapacak?
evet işte suç benim ben üzülüyorum ona idare ediyim diyorum halbuki bulaşık makinesi çok lazım oluyor misafir falan gelince .şimdi al dersem inadına yaptığımı düşünür biraz daha bekleyip aldırcam.

siz yokluk cekiyormusunuz?
bu borclar odenirken evde kemer sıkma durumu varmi
bende var kemer sıkma durumu eşim pek karışmaz aldığıma ettiğime ama ben kıyamadığımdan düze çıkana kadar idare edelim kafasındaydım yediğimizden içtiğimizden eksik etmiyorum da işte ne bilim indirim kovalarım alınacak şeylerde ama gerekte yokmuş yani onu anladım

bende var kemer sıkma durumu eşim pek karışmaz aldığıma ettiğime ama ben kıyamadığımdan düze çıkana kadar idare edelim kafasındaydım yediğimizden içtiğimizden eksik etmiyorum da işte ne bilim indirim kovalarım alınacak şeylerde ama gerekte yokmuş yani onu anladım
biz o kemeri sıktığımızdan geliyor o rahatlık kemeri biraz gevşet harcamaları 1 2 ay çoğalt
anlar oda
hediye almasin demiyorum ama insan biraz durumuna gore bir hediye alir

Ben hediyeden cok bunun gizli verilmesine takilirdim. Neden gizleme geregi duydu? Gizli yapilan isler guven duygusunu bitirir. Iliskiyi zedeler. Muhtemelen size gelince hep param yok diyor. Anneme hediye aldim dese hani paramiz yoktu tepkisini gorecegi icin gizli tuttu. Sanirim esinin de parasi size gelince yok. Aslinda parasi varmis. Siz de ihtiyaclarinizdan kismayin bundan boyle.

Boşver cnm sıkma kemeri. Bnde senin gibiydim baktım bn sıktıkça o gevşetiyo bende kemeri hepten attım. Bundan snra o düşünsün :kahve: kafam çok rahat artık :halay:

Kaynananız çok düşüncesizmiş. Umarım oğlunun bu jestine bir karşılık verir. Eşine gelince, ben olsam, kavga etmeden rahatsız olduğumu dile getirirdim. Müdahale etmezsen devamı da gelebilir. Son olarak madem parası bol, hiç çekinmeden ben de ihtiyaçlarımı sıralardım.

bu ayrımcılık hep eşimden dolayı oluyorçok taviz verir ailesine karşı annesi oğlum doğunca çeyrek altın takmak istediğini söylemiş mesela eşim kabul etmedi takma anne gerek yok dedi oysa kaynımın oğlu olunca kaynanam hem kendi aldı hem bize aldırdı
Aaa durum o zaman değişir kv işine geleni dinlio işine gelmeyince size bile altın aldirio oldu gülüm.. bu durumda bende çok bozulurdum oğlu gerek yok dese bile almaliydi düpedüz haksizlik bu

Aaa durum o zaman değişir kv işine geleni dinlio işine gelmeyince size bile altın aldirio oldu gülüm.. bu durumda bende çok bozulurdum oğlu gerek yok dese bile almaliydi düpedüz haksizlik bu
benzer çok şey yaptı kaynanam aslında unutmuştum bunları ama telefon alınınca kaynanama olan öfkem depreşti😊

Kaynananız çok düşüncesizmiş. Umarım oğlunun bu jestine bir karşılık verir. Eşine gelince, ben olsam, kavga etmeden rahatsız olduğumu dile getirirdim. Müdahale etmezsen devamı da gelebilir. Son olarak madem parası bol, hiç çekinmeden ben de ihtiyaçlarımı sıralardım.
inanın karşılığı olmaz kaynanam kaşıkla verse kepçeyle geri alır.eşime hesap sordum niye söylemedin bana söyleseydin şu market zincirlerine indirimli gelen telefonlar var ondan alırdık dedim.şimdi biraz tripliyiz birbirimize

Annesidir bence karışmanız ve hele bunun için kavga etmeniz hiç doğru değil. Kendi istemiş ve almış. Eğer istiyorsanız ben dili ile konuşarak. "güle güle kullansın, ama çok pahalıymış, çok borçlarımız var o yüzden ben olsaydım almazdım" diyebilirsiniz, ama bunu sadece kendi fikriniz olarak söyleyin, ona hesap sorar, suçlar vb şekilde değil o mesajı alır zaten almazsa da "anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az" siz kavga ederseniz, trip vb atarsanız sadece huzurunuz kaçar ve siz kötü olursunuz.

ben yeni farkediyorum ama o mesaj gerçekten bana.eşim kaynanamla telefonda konuşurken bana sevgililer gününde aldığı hediyeden bahsetti kaynanam tamda o dakkalarda paylaşmiş telefonun resmini :işsiz:
Misilleme yapmış. Neyse sıkmayın canınızı.klasik kıskanç kaynana. Böyle olaylar insanın gözünü açıyor. Sonrasını tahmin edebiliyor

evet işte suç benim ben üzülüyorum ona idare ediyim diyorum halbuki bulaşık makinesi çok lazım oluyor misafir falan gelince .şimdi al dersem inadına yaptığımı düşünür biraz daha bekleyip aldırcam.
Bulaşık Makinesi aldirmanin tam zamanı. Ben olsam bastırirdim. Hergun söyler basının etini yerdim

Eşinize dicek bi şey bulamıyorum . Benim bebemin hakkını nasıl annesine telefon alıp harcar . Üstelik zor durumdaymışsınız onların size yardım etmesi gerekirken eşiniz çok gereksiz bi harcama yapmış . Hesabını sorun giden sadece sizin değil bebeğinizin de hakkı .

Bizim de durumlar sıkıntılı bu aralar hatta tam çocuğu iyi bir anaokuluna gönderelim dedik işler ters gitmeye başladı. Eşim her ay 2.500tl ablasına yardım eder yine de. Kadının ihtiyacı olduğu için sesimi çıkarmiyorum o da çocuk okutuyor lisede. Empati yapınca abla kardeş arasındaki yardımlaşmaya ses çıkarmamam gerektiğine karar verdim. Sizinki farklı tabi. Siz zor durumdasınız annesi iyi durumda. Ben bu durumda tepkimi belli ederdim sonuçta ben ve çocuğum onun önceliği olmalıyız. Sağlık ve gerçek ihtiyaç dışında insanın durumu yokken başkasına kim olursa olsun pahalı hediye alması düşüncesizlik ve abartı bence. Herkes sevdiklerini mutlu etmek ister ama ayağını da yorgana göre uzatmak lazım.

2500 mu?Ben şok.gorumce çalışmıyor mu?eşiniz ne kadar aliyor da 2500 sadece ablaya gonderiyor

Inadina yapinca ne oluyor? Adam senin her gün bulaşik yikamana acimiyor, sen halen eşinin derdindesin.

Hemen yarin git bayiye ve iyi bir bulaşik makinesini al. Hatta sende face'e koy.

Yine bir kv ve oğul ikilisi.
Ben olsam ilk önce güzel dille sorar didik didik öğrenirim sonrada bombayı patlatır şok yaşatırdım evde şu eksik bu eksik diye.

Böyle eşlere acımayın lütfen anası acımıyor bacım sen neden acıyorsun git bütün ihtiyaçlarını düşünmeden al.
El kızı diyorlar ya işlerine gelince o halde el kızı olduğunuzu bu durumlarda iyice öğrensinler.

Herşeyi bırak dinimizde eşler anne babasına yardım edebilir ama öncelikle kendi birincil ailesinin hiçbir ihtiyacını eksik etmemek şartıyla diyor.

Sorsan böyle ailelere her halttan haberleri vardır ama icraata gelince işlerine gelmez.

Bir defalık bir şeyse kavgaya gerek yok bosuna etmiş olacaksiniz ederse. Bir sey dememekte olmaz, başkasına yaptiklariyla size yaptıklarını kıyaslamayın mutsuz olursunuz karşınıza alıp kırgın bir şekilde kendinizi anlatın bence. Borcumuz bitsin o zaman istrdiğini alırsın dersiniz.

Back
X