O da bir ihtimal değil mibeni becerikli bulmuyoır da olabilir ama sorun yokben memnunum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O da bir ihtimal değil mibeni becerikli bulmuyoır da olabilir ama sorun yokben memnunum
![]()
Bende kayınvalideme gidince sabah kahvaltı telaşı olur daha kahvaltı masası toplanırken akşam yemeğine başlanır bu da ne hikmetse akşamın 5ine kadar sürer birde genelde gorumcemde olur yani sen çorba yap sen hamur yumur sen salata yap sen tatlı yap ayy diyorum bazen oturup karşılıklı muhabbet edemeyiz asla bak 7 yıldır evliyim 7yildir bu böyle.Kaynanama gittiğimde mutfaktan çıkamıyorum yemek pişirme telaşı bulaşık yıka çay koy kahve yap sürekli misafirleri oluyor flan biraz otursam gözlerine batıyor.
Sürekli misafirleri oluyor mutfak hiç boş durmuyor sürekli hizmet halindesin.
Merak ediyorum bu sizdede öylemi.
Önceden baya sorunlar yaşadım onlarla o yüzden soğudum zorla gidiyorum giderken kanım çekiliyor bı bitsede eve gitsem artık diye saat sayıyorum.
yoo yaşlı değil ehli keyf..insan kullanmayı biliyor.Yemeği neden siz yapıyorsunuz çok mu yaşlı, ay gerçekten sinir bozucu..
Iyi yapıyorsunuz ah bu insanlar yok mu kullanacak adam arıyor herkes ...yoo yaşlı değil ehli keyf..insan kullanmayı biliyor.
Ama öyle şeyler yaptılar ki artık ben de hatır gönül gütmüyorum.
hayır diyebiliyorum
Sana senelerin tavsiye si bi cingar cikar bi kavga en az 5 sene gitmezsinKaynanama gittiğimde mutfaktan çıkamıyorum yemek pişirme telaşı bulaşık yıka çay koy kahve yap sürekli misafirleri oluyor flan biraz otursam gözlerine batıyor.
Önceden baya sorunlar yaşadım onlarla o yüzden soğudum zorla gidiyorum giderken kanım çekiliyor bı bitsede eve gitsem artık diye saat sayıyorum.
Benim kv yatılı gelmezsen hiç gelme diyorÇay bile doldurtmaz bana kayınvalidem sağolsun. Zaten biz gittiğimizde bizden başka misafir de olmaz.
Gitmeseniz ne olur? Eşiniz mi zorluyor?
Hayır değilKaynanama gittiğimde mutfaktan çıkamıyorum yemek pişirme telaşı bulaşık yıka çay koy kahve yap sürekli misafirleri oluyor flan biraz otursam gözlerine batıyor.
E gitmeBenim kv yatılı gelmezsen hiç gelme diyor![]()
yılda 2 kez goruyorum k validemi. beraber hazırlar beraber toplarız, zaten o donemde misafiri de pek olmaz..Kaynanama gittiğimde mutfaktan çıkamıyorum yemek pişirme telaşı bulaşık yıka çay koy kahve yap sürekli misafirleri oluyor flan biraz otursam gözlerine batıyor.
Çok takdir ettim kuzeninizi, böylece kimse ondan beklentiye girmez.Benim kuzenim çok iyi beceriyor bunları , dip köşe temizlik zamanı muhakkak bileği vs burkulur ağrır , mide hassasiyeti Yaşar , bel ağrısı tutar, fıtığı patlarhiç bulamadıysa İshal olduğunu iddia edip tuvaletten çıkmaz . Zorla kustuğunu bile gördüm .
Tavsiye ederim deneyebilirsiniz.
Yemeği beraber yapıyoruz bana yaptırmaz çünkü beğenmezler benim yemekleriniYemeği neden siz yapıyorsunuz çok mu yaşlı, ay gerçekten sinir bozucu..
Kaynanama gittiğimde mutfaktan çıkamıyorum yemek pişirme telaşı bulaşık yıka çay koy kahve yap sürekli misafirleri oluyor flan biraz otursam gözlerine batıyor.
Bana kalsa iki-üç saat oturup kalkarım ama sabahtan kahvaltıya gidiyoruz çoğu zaman gece 11-12 gibi eve geliyoruz yani eşim canı ne zaman isterseKaç günde bir gidip kaç saat duruyorsunuz?
Saatleri sayıyorum demişsiniz, saat sayacak kadar vakit geçirmeyin o kadar bunalıyorsanız.
Sabahtan akşama kadar annemde dursam orda sıkılıyorum, kayınvalide evinde o kadar durulmaz tabii ki sıkılır insan.