Çoğumuzda var bu sorun aslında sorun değil ama k.v.bunu sorun haline getirmeye bayılıyorlar nedense..
Bizde yazları birkaçgünlüğüne gideriz bayramlarda özellikle
Bir görümcem var boşandı ailesiyle yaşıyor benimle yaşıt birde eltim var oda benden büyük
Köye gideriz kaynanam hemen patianne gel kahvaltı hazırlayalım der arar sabahım köründe uyutmaz , onlara ilişmez çünkü çemkirirler
Şunu yap bunu yap hadi tarlaya gidelim ot yolalım sebze toplayalım..yani sebze toplamanın nesi ne kadar yanlış yapılabilir?ama Yook ben illa yanlış yapıyorumdur...yaptığım işi k.p bir olur eleştirir gülerek aklınca şaka yollu...neymiş altta kalan patlıcanı görmemişim dikkatsizmişim,ot yerine fide sökmüşüm gibi gibi...ciddiye almam hiç güler geçerim genelde...
Ve her fırsatta ben hiç hizmet görmedim,hiç hazır masaya oturmadım bilememe demagoji yapar genelde ..en son şu an kimin sofrasındasın dedim bozuldu kendi evimde..hep inkar eder. Asıl can sıkan durum bu..
Misafirde çok gelir ama ben gocunmam onlarla oturup boş muhabbetlerini dedikodularını dinleyeceğime mutfakta uğraşmak daha cazip benim için..
Ama dediğim gibi yinede yaranamam
Geçen yaz gitmedim...bu yazda düşünmüyorum
Hizmetten ziyade dengesizliklerine tahammül edecek psikolojide olmadığım için