cnm kaçıncı defa son kez diyoruz anlatamam. ilk önce eşimle evlenmek istediğimizde kaynanam sorun çıkarttı evlenmemize baştan onay verirken 1 saat içerinde değişmiş ve istemiyorum demiş bana ve aileme bir sürü hakaretler etmiş. eşim o zaman benden özür diledi ağladı ve severek ayrıldık maalesef. ayrı kalamadık ama evlenemiyeceğimizi bile bile 3,5 sene geçirdik elele bile gezemiyorduk. hiç sorgulamadım eşimi sonra birgün kabul edersen benimle evlenirmisin dedi dünyalar benim olmuştu ama annesinden çekiniyordum. yok onlar istiyorlar bu kez dedi. ama tabi içyüzlerini sonradan göstermeye başladılar. güzel günlerimizde hep ağlattılar bizi hep kavga hep kavga. eşim ne olur ses çıakrtma yine ayırmak istiyor dedi kıyamadım ona. hep sustum düğünden sonrada hep kavga. kendi düğünümüzü kendimiz yaptık tüm masrafalrı kendimiz karşıladık. bir iğne almadılar. düğün akşamı aileme hakaret etmişler ailem üzülmesin diye bana söylememiş eğer duysaydım dinlemez gelinliği çıkartır verirdim ellerine. sonrasında bana ve aileme öyle hakaretler etti ki kaynanam bana o... bile dedi neler neler hazmedemediğimde o laftır. ben tek eşimi tanımışım onu sevmişim. düğünden sonra hep kavga çıkarttı 4 ay küs 4 ay barışık geçirdik hep. en sonunda eşimle kavga etti ve gitmiyorduk görüşmüyorduk. hastalık işte yine eşimi kıramadım ama sinir krizleri geçirdim inan görmek istemiyorum onları diye. işte kader gülmedimi gülmüyor. kendi ailemde ise abimle yengem öyleler ailemden uzaklaştım onların yüzünden. bir ailede kim sessiz ve iyiyse ona yükleniyorlar bunu anladım. çirkef, çatlak kişilere ağızlarını açıp tek kelime söylemiyorlar ya. ama kimseye hakkımı helal etmiyorum diyorum allahıma sığındım ona havale ediyorum hep. Allah büyük herşeyi gören bilendir.
Ohoooooo....olay ayyuka çıkmış...yüzsüzlük laçkalık diz boyu ...canım benim ya valla durumuna çok üzüldüm....ama en azından bi konuda çok şanslısın eşin onların yanında değil senin yanında olmuş..ne kocalar varki eşlerinin haklı olduğunu bile bile annelerinden yana olup ortamı dahada çok kausa çeviriyolar..kocanın kıymetini bil canım..ve annesi için yada görümcen için asla onu kırma..buna özen göstermelisin..ne kocalar var yaaa
kayınvalidene gelince ... okadar çok sinirlendimki o kadına şimdi yanımda olsa parçalardım emin ol
alsanaalsanasmile
anlattıklarına göre sen yerden göğe kadar haklısın..o kim oluyoda sana küfür ediyo hakaret ediyoo..kim oluyoda seni büyüten annene babana hakaret ediyo..kim bu ya..böyle bir insan olabilirmiki...konuşmamakta gidip gelmemekte sonuna kadar kadar haklısın...senin yerinde olsam asla gitmem...takii dedikleri laftan dolayı benden özürdileyene kadar...
söylermisin canım
SEN KENDİ DEĞERİNİ BİLMEZSEN SENİN DEĞERİNİ KİM BİLECEK....
aynen yaptığın doğru..onun için değil AMA Allah için eşinin hatırı için sadece hasta olduklarında git bence ziyaretlerine..onun dışında boşver güzelim..boşverrrr...
benim annemin babamın sövülmücek yeri kalmıcak ben yüzüne gülücem.....sana söylenilenleri bir gün affetsen bile ailene yaptıklarını sakın affetme bitanem...ailenden birini kaybettiğinde ki allah korusun sana vicdan sızısı kalır..

lmaz:.
demek başka bi kızı istiyomuş eşin istemiyip seni alınca böyle olmuş öylemiii....ne güzel işte....onun yanında inadına kocanla samimi ol......öyle olmaz canım işte böyle olur der gibi...sende onları zayıf yerlerinden vur.. bak keyfine..ve her fırsatta aileni yücelt onların yanında......guclubacismile
canım benim fazla iyi olmak artık enayilik gibi algılanıyo kötü insanlar tarafından..
iyi olma...hislerin var..gururun var...şerefin var seninde....
kendini bilmez iki insana bukadar çiğnetme kendini bunlar benim nacizane fikrim
allah yardımcın olsun bitanem...