• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanama Nasıl söylesem

Sorma sessiz kal söyleyeceğini söylemişsin ve hep böyle ol anında söyle sonraya kalırsa haksız olursun yanlış bir şey oldu mu şaka maka fark etmez yüzüne söyle bir süre sonra yapmayı bırakır gözü kesmez
evet bir şey oldu mu tepkimi o an belli ediyorum Allahtan .iyiki o an söylemişim ama nasıl uyuz oldum anlatamam

Sizin düğün yaklaşmış heralde kv lik yapmaya mı başlamış?
Uzatmayın bence..
demeden geçemedim ayyy ne güzel cevap vermiş nişanlınız ikimiz yapalım diye :)))
evet çok az kaldı düğüne ondan yapıyor herhalde daha önce hiç böyle yapmamıştı :işsiz:

evet mors oldu ikimiz yaptık oğlu bana yardım etti diye :KK45:

evet çok az kaldı düğüne ondan yapıyor herhalde daha önce hiç böyle yapmamıştı :işsiz:

evet mors oldu ikimiz yaptık oğlu bana yardım etti diye :KK45:

aslında en güzel cavabı vermiş nişanlınız size kıs kıs gülmek kalmış ..

aslında en güzel cavabı vermiş nişanlınız size kıs kıs gülmek kalmış ..
aynen öyle oldu bende kırıta kırıta yardım ettim nişanlıma :rolleyes: sonra da diyor ki ay ne güzel ikinizi birlikte bişeyler yaparken görmek :KK59:

Ben de nişanlınız verdiği cevabı çok beğendim yahu :super:
İnşallah aşkınız ve birbirinize karşı saygınız sonsuz olur

Kayınvalidenizle daha önce böyle bir sorun yaşamadıysanız ilkini görmezden gelin (zaten anlamıştır cevabınızdan hoşunuza gitmediğini)
İleride inşallah yaşamazsınız benzer bir olay

Ben de nişanlınız verdiği cevabı çok beğendim yahu :super:
İnşallah aşkınız ve birbirinize karşı saygınız sonsuz olur

Kayınvalidenizle daha önce böyle bir sorun yaşamadıysanız ilkini görmezden gelin (zaten anlamıştır cevabınızdan hoşunuza gitmediğini)
İleride inşallah yaşamazsınız benzer bir olay

inşallah yaaa
di mi mutluluktan 3 gün uyuyamaz eminim :kahve:
he tabi tabi pek hoşuna gitmiştir :KK70:
kesinnnn:KK53::confused:

Eski gorumcem, lafları söyler,soyler.
Ben saka yaptım ki ..
Ne var bunda der kenara çekilirdi..
En son bişey yaptı kan beynime sicradi..
Yılan dedim 2 yüzlü dedim.
Ve konusmuoduk saka da yapmiodu :KK71::rolleyes:
Hala hatirlar ve sinir olurum.
Sakalardan hoslanmiyosaniz yapmayin ve yaptirmayin.

Bence bu konuyu hiç açmayın, gereksiz yere büyür ve hatta siz "Espriden anlamıyor" ilan edilebilirsiniz.
Şu saçma halin değişik versiyonlarını şaka adı altında yaşamış birisi olarak söylüyorum: Gülümseyerek aynı telden lafınızı söyleyin.
Evet.
Gorumcem gibi .
Yapar yapar .
Ben saka yaptım derdi.

hep böyle takıntılı biri misiniz?
sizide söylemediğiniz bir şeyi söylemiş gibi gösterip şikayet etseler takıntılı mı olmuş olacaktınız. ne alaka allah aşkına

burada konu kimse yalan yanlış laflarla beni şikayet edemez

ya deseki bilmiyorum dedi tamam dicem ama söylemediğim bir kelimeyi kullanması hiç hoş değil es geçmek istemiyorum ki bir daha yapmasın

İyi de "ben bilmem ki" ile "yapamam" arasında ne fark var

Kadın sonuçta kayıt cihazı değil ki genel ifadelerle söylemiş işte sizin dediğinizi ve siz de orada imişsiniz arkanızdan da konuşmamış

Ben hiç bir kötü niyet göremedim söylediğinde

merhaba kızlar,

direk konuya geçeceğim ; geçen hafta nişanlımın evinde ben ,nişanlım ,ailesi ve bir akrabaları vardı genç bir kadın X diyelim.Kahve yapılacaktı ,o sırada da ben, kayınvalide ve X mutfaktaydık.

Kayınvalidem bana gülerek hadi nurose Xle birlikte kahveleri yapın dedi bende gülerek ' ay ben bilmiyorum ki yapmayı ' dedim gülüştük hepimiz. X içeri fincanları almaya gitti o sırada nişanlım mutfağa geldi ve kayınvalidem nişanlıma yarı gülerek yarı ciddi ' noruse ye kahve yapı n dedim bana Xin yanında yapamam dedi ' dedi ben şok oldum :KK57:

'niye böyle söylüyorsun ben yapamam diye bir kelime kullanmadımki ' dedim ' ne dedin ' diyo hala gülerek bende ' şakasına bilmiyorum ki dedim sadece ' dedim sinirlendiğimi anladı gülerek geçiştirmeye çalıştı nişanlımda gel ikimiz yapalım dedi yaptık sonrasında daha hiç yüzüne bakmadım

aramız iyidir şakalaşırız güler eğleniriz . bunca zamandır ilk defa böyle bir şey oldu o yüzden çok şaşkınım kızlar . bu arada kv genç baya , yaşlı da değil

nişanlıma ' beni sana şikayet mi ediyo yani ne bu şimdi hiç sevmem böyle şeyleri' dedim ' şaka yaptı herhalde ' dedi ama içim içimi yiyor .

yarın kayınvalidemi göreceğim ve sormak istiyorum . sizce görünce ' anne aklıma bişey takıldı neden o gün benim söylemediğim bir kelimeyi kullanarak öyle bişey söyledin anlayamadım ' diye sorsam mı ne yapsam ? bir daha böyle bişeye yeltenemesin sessiz kalmıyım istiyorum

Bence sorma ,konu kapanmış nişanlında dahil olmuş
Uzarsa ikinizin arasında kalacak olan nişanlın, yani aslında olan ona olacak.
bİRDAHA buşekilde konuşursa yerinde ve zamanında söylemeniz daha uygun olur...

merhaba kızlar,

direk konuya geçeceğim ; geçen hafta nişanlımın evinde ben ,nişanlım ,ailesi ve bir akrabaları vardı genç bir kadın X diyelim.Kahve yapılacaktı ,o sırada da ben, kayınvalide ve X mutfaktaydık.

Kayınvalidem bana gülerek hadi nurose Xle birlikte kahveleri yapın dedi bende gülerek ' ay ben bilmiyorum ki yapmayı ' dedim gülüştük hepimiz. X içeri fincanları almaya gitti o sırada nişanlım mutfağa geldi ve kayınvalidem nişanlıma yarı gülerek yarı ciddi ' noruse ye kahve yapı n dedim bana Xin yanında yapamam dedi ' dedi ben şok oldum :KK57:

'niye böyle söylüyorsun ben yapamam diye bir kelime kullanmadımki ' dedim ' ne dedin ' diyo hala gülerek bende ' şakasına bilmiyorum ki dedim sadece ' dedim sinirlendiğimi anladı gülerek geçiştirmeye çalıştı nişanlımda gel ikimiz yapalım dedi yaptık sonrasında daha hiç yüzüne bakmadım

aramız iyidir şakalaşırız güler eğleniriz . bunca zamandır ilk defa böyle bir şey oldu o yüzden çok şaşkınım kızlar . bu arada kv genç baya , yaşlı da değil

nişanlıma ' beni sana şikayet mi ediyo yani ne bu şimdi hiç sevmem böyle şeyleri' dedim ' şaka yaptı herhalde ' dedi ama içim içimi yiyor .

yarın kayınvalidemi göreceğim ve sormak istiyorum . sizce görünce ' anne aklıma bişey takıldı neden o gün benim söylemediğim bir kelimeyi kullanarak öyle bişey söyledin anlayamadım ' diye sorsam mı ne yapsam ? bir daha böyle bişeye yeltenemesin sessiz kalmıyım istiyorum
Uzatılacak bir sey yok aslında. Nisanlınıza da gerekeni söylemissiniz, olayı tekrar gündeme getirirseniz bu sefer yanlıs anlasılırsınız. Gerek yok, bir daha bu tarz bir yaklasımda bulundugunda acık acık uyarırsınız

merhaba kızlar,

Siz simdiden bir kahve lafini takarsaniz oo ooo daha buyuk seylerde naparsiniz bilmem..

Uzatılacak bir sey yok aslında. Nisanlınıza da gerekeni söylemissiniz, olayı tekrar gündeme getirirseniz bu sefer yanlıs anlasılırsınız. Gerek yok, bir daha bu tarz bir yaklasımda bulundugunda acık acık uyarırsınız
öyle yapıcam artık

Back
X