kaynanama ne cevap vermeliyim?

Canım şöyle ben istemiyorum özledigin zaman gel gör torununu de aramız bozulmasın de Ayy bu kaynanalar

kaynananiza karşı nefret dolu olmuş içiniz çok uzmus sizi belli ki inatla bakmak istiyor ve sizi anlamiyorsa Eşiniz soylesin belki anlar
ya benim 3 sene çocuğum olmadi diye kadın bana sinir oluyodu.öyle doluyumki ona karşı tavrımı belli ediyorum yinede yapıştı bana öyle görgüsüz öyle kaba saba hareketleri varki beni adam yerine koymuyo bile insan biraz gelininden çekinir.onun yanında soruyo akrabaları komşuları kim bakacak diye komşum diyorum hala kendi bakacakmış gibi konusuyo.nasıl alışacak bana görürsun 2 gün bakayım nasıl sevecek beni peşimden koşacak sende öyle bakacan diyo şakaya vuruyo ama gerçekten çocuk benim kucamdayken rahatsız oluyo manyak.ağlıyor ver diyorum ağlasın öyle öyle alışcak diyip duruyo artık boguluyorum sürekli aynı seyleri duymaktan ısrarından laflarindan görmek bile istemiyorum

Çok kısa bi cevap ve çözüm sana. Şunu diyeceksin. İstemiyorum. Bitti! Israrla her bakım sorusuna istemiyorum anne. Her sorusuna aynı ısrarla istemiyorum de. Hep tek cevap ver.
Emin ol kurtulursun :) keskin ve net ol.

özlediğin zaman gel gör ama bakmanı
Canım şöyle ben istemiyorum özledigin zaman gel gör torununu de aramız bozulmasın de Ayy bu kaynanalar
evet en doğru cevap bu olacak galiba.bide diyim bu çocuğun annesi benim sen bazen karıştırıyosun hiç hoşuma gitmiyo.sürekli birarada geçinemeyiz ben annemlede uzağım kimse benim kusuruma bakmasın diyim eski konuları açmayım.yakın olsa ben bakarım kimselere vermem kim ne derse desin diyip duruyo hala bayram bayram gerdi yine beni

ben de bayramdan sonra işe başladım

benim kv de ben bakarım modunda idi; ama ben olmaz dedim; eşim, ablası, kv vs yabancı nasıl baksın vs dedi

haftada 6 gün çalışıyordum kv bizde kalacak kp tek kalacaktı olabilirliği olan bir şey de değildi

65 yaşında idi kv ama ben bakacağım diye de çıkmıştı ortaya

bayramdan önce bakıcı bulduk; eşim bayramda giderken tembih etti bakıcı bulduk deme dedi; neyse gittik oturduk yedik içtik

Pazar akşamı gel beni al dedi kv eşime; Pazartesi işe başlayacağım diye he dedi geçti; Pazar akşamı arayınca da bakıcı bulduk dedi.

bir de sizinki 9 aylık iöm,ş benimki 3,5 aylık idi; alıştırma süreci olmayacak mı komşu ile zaten başlamış olmanız lazımdı bakmasına

kv eğer ben bakacağım vs demezse bence bir şey söylemeyin; derse de X hanım ile anlaştık o bakacak der geçer gidersin

sıkma canını; kv nin dediği geçmişte kalan şeyleri de boşuna ileri sürme sen üzüldüğünle kalırsın; istemiyorum dersin biter

ben doğurduğum gibi bakmasını bilirim, istemiyorum yardımınızı de.

torununu özlediğin zaman gel gör deme, yüzsüz diyosun ben özlüyorum diye evinizden çıkmaz söyliyim.

bide tamam bakti say artik evinede gitmez hem niye gitsinki sabah yine gelecek okadar yol felan filan yatili bakici olur kv hazirsan kv ile yasamaya ....

Ben bakıcıyı hamileyken ayarladım kadınında çok ihtiyacı var bakmak istiyorsan istediğinde gelir torununu görürsün demelisiniz.

Kaynanan bakacaksa bi zahmet para almasin. Torunu para mi alcak bide bunu ima et bakalim ne yapacak

Sakin komsum falan deme.bakici tuttuk onceden ayarlandi senin onca yolu gelip gitmene hic gerek yok deyip noktayi koy canim.hic uzatma huzurunuz kacar...

Bakıcı olmak bahane bal gibide kv kendine bakıcı arıyor gibime geldi benim çokmu fesadım

Benimde daha bebegim yok ama kayinvalideme nasil birakirim bilmiyorum aslinda harika bir insan ama bazi davranislari beni cildirtiyor. Kizindan bir erkek torunu var severken agzindan opuyor yigeninide ayni sekilde. Esim kac kez uyardi yapma su hareketi diye anlayana.!!!! Ordan open cok seviyo opmeyen sevmiyo cocugunu sanki!bugunde akrabanin kizi dis cikartiyormus raki sur diyo! Ben hic agzima icki surmemis bir insanim bir de. Bebek olaylari cidden zor of offf

Ay gına geldi bu kaynanalardan ve gereksiz israrlarindan. Bende de var bitane..daha hamile bile degilken "ben bakacagim torunuma, ben yazliga da goturecegim yanimda" dedi. Kusura bakmayin, ben size guvenip dogurmuyrm kendim bakarim, hicbir yere de goturemezsiniz dedim. Bozuldu. Sonra 2 bebek duusrunce "suc kizinda rahmi bebek tutmuyr oglumda suc yok" dedi. Sonra ben ogluma gebe kaldim. Simdi de kendi cocugu saniyor. Yeni dogdugunda evime yerlesmek icin cok seyler yapti ama her defasinda direk "hayir istemiyrm" dedim. Hic bikmadan. Hala da bikmadan "hayir" diyrm. Benimki de yuzsuzdur baya. Ben de işi biraktim
Kisaca arkadasim "hayir istemiyrm. Biz bakici ayarladik esimle" de. Anneni filan karistirma..yazik kadincagiz gereksiz yere suclu konumuna duser.

Eşin de senle hemfikirken paniklemene gerek yok
İstemiyorum dersin, olmadı eşin söyler

Bu yazıyı okurken kayınvalidemin bütün hareketleri geçti gözümün önünden canım abd gelse bunlara hiç bir halt edemez allah belalarını versin kısacası diyecek hiç bir şey bulamıyorum

bide tamam bakti say artik evinede gitmez hem niye gitsinki sabah yine gelecek okadar yol felan filan yatili bakici olur kv hazirsan kv ile yasamaya ....
tamda bunları dicek bir insan zaten bide becerikli sessiz sakin bi tipte değil herşeye bi yorum her işime karışcak yok diyorum tersliyorum en sonunda azarlıyorum yine aynı şeyler ben kendi annemi bu kadar çekmiyorum. misafirim gelecek oda oturacak her lafa karışacak nereye gitsem peşime takılacak direk kovamıyorum ama onu götürmek istemediğimi çok belli ediyorum ama yüzsüzlük yapıyo genelde.böyle hergün görecek olsam evden kaçarım o kadar bunaltıyo insanı

Çocuk bakıcısına temizlik yaptırmayın lütfen! Bu komşuda olsa hepsinin yeri ayrı.

1-bakıcı parası ayrıdır temizlik için ayrı para alınır (bakıcıyı temizlikçi olarak görenlere ithafen!)
2-önceliğiniz çocuğunuz olmalı, temizlik yaparken çocuğunuza birşey olma ihtimalini düşünmelisiniz, bu nedenle tüm işi çocuğunuz olmalı

Kaynananız temizliğe gelsin eğer bir işe yaramak istiyorsa..

torununu özlediğin zaman gel gör deme, yüzsüz diyosun ben özlüyorum diye evinizden çıkmaz söyliyim.
gelmek istese kovsanda gelir o konuda oldukça yüzsüz kendisi ama çalıştığım için pek bulasmiyodu bana.çünkü işten gelip onunla ugrasamam diye düşünüyodur ona iş düşer diye korkuyodu

yok canım bakıcıyla konuştum hiç bi iş istemiyorum diye ben kaynanamı vazgeçirmek için öyle dedim doğum zamanı ve hamileliğimde benden kaçıyodu resmen sanki ondan bi iş isticem ben.çocuğa bakmayı düşündüğünden beri gözüme girmek için lafta yaparım ederim demeye başladı zaten onun hiç bi işini de begenmiyorum hergün kavga ederim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…