Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuğa baktrmiyorum demek istedimBen çalışıp çalışmadığınızı sormadım ki? Başka bir şey mi anlatmak istediniz? Neye çalışmıyorsunuz?
Çocuğa baktrmiyorum demek istedim
Dedim ki herkese sordun bı bana sormadın dedim duymazlıktan geldi. Hiç hamile bu demez çok bencil bir kadın.Biraz arsız ol sana ayva yermisin diye sormadı mı sen sor bana yok mu diye hatta al ye ne biçim kadın göz hakkı diye birşey var hamilesin ilk vereceği sen olmalıydın oysa
Yok öyle bsy olmadi. Diğer boşanan kaynimin iki eşi de hep kaynanam dan sikayetciymis. Nedense sadece bu son evlenen küçük kaynimin esine iyi davranır yalakalık eder.Neden böyle ki seni gelin diye istemeden mi aldı
üvey kaynana olsaydi napardinizHaftada bir de gitsem mutlaka sinirimi bozacak birşeyler yapar ya
Ne alakaüvey kaynana olsaydi napardiniz
Saol canim ya. İnanki o kadar bunaldım herşeyi denedim iyi davrandim neler neler ... O kadar kırgınım kiBen kayinvalidenle ayni binada oturuyorum çocuklarım olmadan hep onlardaydik sadece yatmaya geliyoduk evimize 1bucuk sene böyle geçti inan hıc kolay olmadı bizde çok tartıştık Her seye karışır hep oğluna bebek gibi davranırdı ben çok rahatsız olurdum sonra ikizlerim oldu artik kendi evimdeyim ve tabikide sürekli kaynanam bizde yardımcıda oluyo lafta sokuyo 1senede böyle geçti sonra ben artik büyük-bi kavga çıkardım çünkü sabrim bitmişti 1ay ailemde kaldım aa bi geldim kadın bana hıc ugramiyo kurban oluyo o kdar benim kızlar istiyo ben gidiyorum kayinvalideme simdi onu bezdirme sırası bende sana bi ışık olur belki allah yardımcın olsun
gönlü yok çünkü pasif bir adam.taşınmak istese bahane çok hem hesap vermek zorunda değil.Ne deyip tasincam diyo gönlü yok
Bisey demek zorunda mı? Birey olmamıs erkekler yuzunden eslerı de saygı gormuyor boyle.Ne deyip tasincam diyo gönlü yok