Kaynanama yakın oturmak psikolojimi bozdu

Sınırlarını çiz, aşmasına izin verme. Sürekli gitme, geldiğinde Kendine bir iş bulup onunla meşgul ol :)

Kızım illaki oraya gitmek istiyor orda kuzeni var onla vakit geçirmek için. Goturmeyince kapılarının önünden geçerken cildiriyo.

Biraz arsız ol sana ayva yermisin diye sormadı mı sen sor bana yok mu diye hatta al ye ne biçim kadın göz hakkı diye birşey var hamilesin ilk vereceği sen olmalıydın oysa

Biraz arsız ol sana ayva yermisin diye sormadı mı sen sor bana yok mu diye hatta al ye ne biçim kadın göz hakkı diye birşey var hamilesin ilk vereceği sen olmalıydın oysa
Dedim ki herkese sordun bı bana sormadın dedim duymazlıktan geldi. Hiç hamile bu demez çok bencil bir kadın.

Neden böyle ki seni gelin diye istemeden mi aldı
Yok öyle bsy olmadi. Diğer boşanan kaynimin iki eşi de hep kaynanam dan sikayetciymis. Nedense sadece bu son evlenen küçük kaynimin esine iyi davranır yalakalık eder.

Haftada bir de gitsem mutlaka sinirimi bozacak birşeyler yapar ya

Ben kayinvalidenle ayni binada oturuyorum çocuklarım olmadan hep onlardaydik sadece yatmaya geliyoduk evimize 1bucuk sene böyle geçti inan hıc kolay olmadı bizde çok tartıştık Her seye karışır hep oğluna bebek gibi davranırdı ben çok rahatsız olurdum sonra ikizlerim oldu artik kendi evimdeyim ve tabikide sürekli kaynanam bizde yardımcıda oluyo lafta sokuyo 1senede böyle geçti sonra ben artik büyük-bi kavga çıkardım çünkü sabrim bitmişti 1ay ailemde kaldım aa bi geldim kadın bana hıc ugramiyo kurban oluyo o kdar benim kızlar istiyo ben gidiyorum kayinvalideme simdi onu bezdirme sırası bende sana bi ışık olur belki allah yardımcın olsun

Ben kayinvalidenle ayni binada oturuyorum çocuklarım olmadan hep onlardaydik sadece yatmaya geliyoduk evimize 1bucuk sene böyle geçti inan hıc kolay olmadı bizde çok tartıştık Her seye karışır hep oğluna bebek gibi davranırdı ben çok rahatsız olurdum sonra ikizlerim oldu artik kendi evimdeyim ve tabikide sürekli kaynanam bizde yardımcıda oluyo lafta sokuyo 1senede böyle geçti sonra ben artik büyük-bi kavga çıkardım çünkü sabrim bitmişti 1ay ailemde kaldım aa bi geldim kadın bana hıc ugramiyo kurban oluyo o kdar benim kızlar istiyo ben gidiyorum kayinvalideme simdi onu bezdirme sırası bende sana bi ışık olur belki allah yardımcın olsun
Saol canim ya. İnanki o kadar bunaldım herşeyi denedim iyi davrandim neler neler ... O kadar kırgınım ki :(

Mesafe koymada nevar anlamadim ben ayni bina da oturuyorum yeri geldimi anlasamadigimiz durumlar oluyor elbette.. insan kendi öz annesiyle bile anlasamiyor cunku.. mesafemi koydugum zamanlarda oldu tepkimi gosterdigim zamanlarda.. boyle durumlarda esin arkanda olucak tabi o cok onemli.. ben sesimi cikarmaktan biktigim zamanlarda esim devreye girer mudahale edip ceker alir beni o durumdan.. biraz sana bagli bu sekilde davranmasina izin vermemelisin.. annen iyi kesememis mi dedi yedirme onun kestigini kizina.. gel kizim yeme sen onu ben daha guzelini keserim diyip al kizini git mesela.. tepki goster izin verme..

O nesil öyle galiba, sizinle alakası yoktur bence. Gelinle sidik yarıştırma huyları var çoğunun. Hem oğlum gitti diye kıskandıkları için hem de geline üstünlük kurayım, iç içe olayım ki ileride beni yalnız bırakmasınlar mantığındalar bence

Bizimkide beni sevmez, hamileyken hem midem bulanmıştı hemde hastanede kolumda damar patlamıştı kolumu hareket ettiremiyordum. Yine de bana is yaptırmıştı esim birak ben yaparım dediginde alıştırma, bizde çocuk doğurduk demişti l. Faturalarini biz oderiz o menemenlik yapar, kurbanda gelen etleri kiyma yaptırır, baskalarinin gelinine dağıtır. Artik umursamıyorum ama.Allah tan ben yakin değilim. Çocuğa da annem bakacak ,cok muhattap olmuyorum.

Back
X