Kaynanama yakın oturmak psikolojimi bozdu

Saol canim ya. İnanki o kadar bunaldım herşeyi denedim iyi davrandim neler neler ... O kadar kırgınım ki :KK43:
Şimdide iyi davranma bakalim neler degiscek çok diklen demiyorum bak ama bi laf söylediğinde cevabını ver sen bise demedikce daha çok üstüne geliyolar insanın

Eşime tasinalim diyorum suratını aşıyor zorlami oturcam kaynanamlara yakın

Gercekten canımdan bezdim . Beş yıl aynı şehirde ama uzak oturdum. Çocuk doğdu ise girince bakar dedim yakın oturdum ama artık bırakın yakın oturmayı görmek dahi istemiyorum. Öyle yılan bir kadın ki. Evime gelir dağınık olmasada açık arar ama guleryuzluymus gibi davranır. Demin oturmaya gittik eşimin akrabaları geldi şehir dışından. Eltim de var. Meyve yiyoruz kızıma elma kestim kızım 2.5 yaşında. Kızımın elinden aldı anası hiç güzel kesmemis dedi bida kesti. Laf sokmasa olmaz. Hamileyim iyice artık sinirim bozuldu. Diğer eltim bsy yapmaz diye hep laf eder onu gordumu ondan iyisi olmuyor . Ayva kesti herkese soruyo yer misin diye oturduğu yerden beni es geciyo. Sormuyo bile. Daha bunun gibi sürekli laf sokmaları oluyo. İki kere tartstik. Sürekli de tartsamam ki. Bıktım yaaaaa ne biçim bir kadınmış iki gelin gitmiş bundan kaynım iki kere boşanmış. Eşimin ailesinden babam hariç hiçbirini sevmem hepsi nankör. Tasincam istemiyorum bunaldım

Taşın oradan ve huzuru yakala ! Taşınmışken arana mesafeyi de koy gelip gitmesin ;)

Kızım illaki oraya gitmek istiyor orda kuzeni var onla vakit geçirmek için. Goturmeyince kapılarının önünden geçerken cildiriyo.

Kolay gelsin o zaman çekmeye devam edin ne diyelim. Her öneriye bir yapamama sebebi bulmuşsunuz. Ne sebeple olursa olsun kendi ayağınızla evine gidip durduğunuz müddetçe daha çok sıkıntı çekersiniz. Mesafe koymak tamamen sizin elinizde, siz yapamıyorsunuz. 2.5 yaşındaki çocuğun her istediğini yapıyor musunuz?

Allah sabır versin bende benzer süreçlerden geçtim yakın oturduğum için ama artık güleryüzüm bile kalmadı kendilerine

Kolay gelsin o zaman çekmeye devam edin ne diyelim. Her öneriye bir yapoamama sebebi bulmuşsunuz. Ne sebeple olursa olsun kendi ayağınızla evine gidip durduğunuz müddetçe daha çok sıkıntı çekersiniz. Mesafe koymak tamamen sizin elinizde, siz yapamıyorsunuz. 2.5 yaşındaki çocuğun her istediğini yapıyor musunuz?
Tabikide hayr o şekilde değil evin önünde kızımın ağlama sesini duysa kapıya çıkıyor hadi gel diyor çocuğa... Goturmeme gibi bı şans olmuyir bu seferdee

Back
X