Kaynanamda ayar oldum.

Yukardan kırıntı sirkeleyen komşuylamı dedikodunuzu yapıyor kayınvalide
Ve ayrıca alt komşuyla tartışmamışmıydınız siz .
bayılıyorum böyle konuları ve sahiplerini aklında tutabilen üyelereben dün okuduğum konuyu bile bugün neydi neydi diye düşünüyorum. İyiki sizin gibiler varda bizim gibilerde konuları toparlayabiliyoruz

bayılıyorum böyle konuları ve sahiplerini aklında tutabilen üyelereben dün okuduğum konuyu bile bugün neydi neydi diye düşünüyorum. İyiki sizin gibiler varda bizim gibilerde konuları toparlayabiliyoruz
Bir konuda yüz kere sirkelemek kelimesi geçtiği için unutamıyorum bende

Aman laf olsun diye konuşmuş işte bu kadar takmaya ne gerek var.

Komşu benimle ilgili ne düşünürse düşünsün.
Ben kendimi bildikten sonra.
Kv ne isterse konuşsun,iftira atmadıktan sonra.
İnsanların kiminle,ne konuşacağına ve ne düşüneceğine müdahale edemeyiz.
Size de kendinize meşgale bulmanızı öneririm.

Gerçekten o saate kadar uyuyabiliyor musunuz

Vay be benim kaynanam hiç tanımadığım insanlara dahi benden bahsediyor. Üstüne iftira atarak. Keşke kaynanam bana bir tek uykucu deseydi razıydımmm.
Benimki de namazında niyazında. Suan iyi anlaşıyoruz. Önceden her dediklerine tamam dersim 2 günde evlerine giderdim 3 haftada geliyor diye başkalarına yemin ediyordu. Nişanlıyken ailecek denize pikniğe giderdik lafımı bekarken hergün denizlerde geziyormus bunu da bize anlatıyor diye benim teyzemi arayıp ezanın üstüne yemin etmiş bir insan. Yüz yüze suan cok iyiyz o yüzden suan en ufak şeyden nem kapıyorum. Daha anlatıyımmı?

Boşluktan bunlar.. Yalnız hergün sabah 7 de ( bazen 06.30 da oluyor) akşam 12.30- 1 civarı yatan biri olarak bir süre yer değiştirsek mi diye düşünmedim değil

Kimsenin derdini küçümsemem prensip olarak ama gerçekten sizin canınız sıkılmış.

Herşeye kafanı takarsan aklını oynatırsın. Benimki yorgun ve yoğun olduğum bi dönemde eşimle konuşurken beni sordu. Eşimde uzanıyo dedi. Facebooka bi baktım durum paylaşmış kv insan insanmıdır sürekli yiyip içip uyuyosa gibi bişeydi. Eşimede gösterdim bak annen bana laf soktu aklınca ne kadar umurumda oldu diye. Hiç dillendirmedim kayınvalidemede. Ben cvp versem laf sokmuş hissetcekti kendini, görmedim sanmış iyice sinir olmuştur.

Boşver canım hesabımız diğer dünyaya kalsın...

a
allah baska dert keder vermesin aminnn

Bu meselenin öncesi var bence. Bildimmm. Uzak dur uzak yürüyüsünü komsulariyla yapsin. Zamaninda agirina giden seyler yapmis belli ki, sen de hala mesafeni koymamissin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…