- 13 Nisan 2018
- 39
- 10
- 3
- 28
- Konu Sahibi hida14531453
-
sadece bunlarda değil kaynanam bana sen kendin geldin oğlum seni getirmedi diyor sadece çocuğum için boşanmak istemiyorum onun geleceği daha kötü olur diye çünkü biliyorum ki daha 21 yaşında olduğum için ailem yaşım küçük diye evlendirirler evleneceğim adam ya çocuğuma kötü davranırsa işte o zaman gerçekten mahvolurumBir tokat yüzünden gidilmez tabi deli misin, şöyle birkaç yumruk birkaç tekme üstüne sos olarak birkaç tokat olsa gitmen için gereken şartlar oluşurdu.
Daha da şu adamcığı seviyorum diyor ya, hey Allahım sen aklımı koru.
19 yaşında evlendim 20 yaşında anne oldumYas kac
bilmiyorum çok pişman oldum ama iş işten geçti ailem gerçekten çok iyi insanlar çocuk aklımla bana çok iyi davranınca kandımAileniz çok şerefli bir aileymiş sizi kabul etmiş bağrına basmış, helal olsun.
Peki siz böyle bir aileden hangi akılla kaçtınız?
Hic gormedigin birine nasil kactin? Deseydi ki seni begenmedim geri mi donecektin?Ailen bosanma konusuna ne diyor?19 yaşında evlendim 20 yaşında anne oldum
kaynanamEsin mi tokat attı ? Kaynanan mi ?
ailem boşanmamı istemiyor elalem ne der diyorlar ama kararı bana bıraktılar mutlu olmayacaksan boşan diyorlarHic gormedigin birine nasil kactin? Deseydi ki seni begenmedim geri mi donecektin?Ailen bosanma konusuna ne diyor?
Herkes kocan tokat attı diye anladı. Yanı KESKe esin savunsaydı seni yaptığı hoş olmamiS. Ama ben kaynanan yüzünden boşanmanı istemem eger esin sana ve kızına iyi davranıyorsa.kaynanam
Eşimi seviyorum
Bu lafa gelemiyorum ben ya yerim öyle kocayı
eşim bize çok iyi davranıyor babası geçen sene vefat ettiği için annesine birşey söyleyemiyor kardeşleri ve kaynanam bana sürekli hakaret ediyorlar eşimde bu konudan rahatsız olduğunu ama bişey yapamadığınısöylüyor bana ama eşimin bir huyu daha var kendine yapılan kötülüğü hemen unutuyor hemen affediyor ama kendi ailesi olunca benim ailem konu olunca nedense hiç unutulmuyor konular benim ailem beni kabul etti diye şimdi ailemle konuşmuyor üstelik kardeşi ailemi arayıp onlara küfrettiHerkes kocan tokat attı diye anladı. Yanı KESKe esin savunsaydı seni yaptığı hoş olmamiS. Ama ben kaynanan yüzünden boşanmanı istemem eger esin sana ve kızına iyi davranıyorsa.
19 yaşında evlendim 20 yaşında anne oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?