- 13 Nisan 2018
- 39
- 10
- 3
- 28
- Konu Sahibi hida14531453
-
bende tokat atacaktım beni tuttu kocamBide tokat geri atsaydiniz keske evi zaten terk edecekseniz. Kimseye kolay bosan demem. Esinizin annesiyle bir daha görüsmeyin. Esiniz evli kalmak istiyorsa bunu kabul eder. Istemezse keyfi bilir nafaka icin para hazir tutsun derim. Bir tokati signeye cekseniz arkasi gelir
aslında doğruEvlenmek zorunda değilsin annen çocuğuna bakar sen calisirsin çocuk için evlilik yurutulmez çocuklar zorla yürütülen evliliklerde daha mutsuz ve öyle insanların yanında nasıl yetişir kavgacı küfürlü
O seni sevmiyor amaArkadaşlar ben kaçarak evlendim sosyal medyadan tanıdığım biriyle daha hiç görmemiştim bile ailevi bir sıkıntım yoktu herhalde çocuk aklımla düşünememişim kısacası ben kendi ayaklarımla muğla’dan istanbul’a kaçtım birçok sıkıntı yaşadım eşim aslen malatyalı en son bardağı taşıran nokta kaynanamın tokat atması oldu beni hiç sevmedi geldiğim günden beri hep ezdi geçenlerde de sabah saat 10 da evime geldi kaynımın fotoğrafı vardı buzdolabımda bende sevmiyorum onu kaldırdım bana zoruna mı gitti dedi hakaretler yağdırdı yazamayacağım küfürler etti bende polise gittim onlar evden çıkınca şimdi ailemin yanındayım boşanmayı düşünüyorum eşimi seviyorum ama o da beni hiç savunmadı hiçbirşey yapmadı hiçbirşey söylemedi şimdi beni ve ailemi suçluyor neden gittin bir tokat yüzünden gidilmez diyo ama emin’im ki gitmeseydim daha kötülerini yaşayacaktım daha 6 aylık bir kızım var ne yapmalıyım boşanmalı mıyım
babası kalp hastasıydı onun için eşim çok istemişti çocuğumuzun olmasını
Hadi kaçtın ablacım bir hata yaptın neden bu kadar küçük yaşta anne oldun ? Bende ilk evliliğimde kaçarak yapmıştım kaçan kızlara çok üzülüyorum çok... ama en azından erken farkedip çocuk yapmamıştım. Sonra ne mi yaptım ? Silktim attım umrumda olmadı arkama bile bakmadım diyelim çocuğum olsaydı yine boşanır bir an bile düşünmezdim böyle adamla çocuk büyüteceğime anamın evinde büyütürüm daha iyi derdim. Aklını başına topla lütfen boşan , ailen ne güzel kabul etmiş seni daha yaşın genç okul oku gir işe çalış annen çocuğuna da bakar mis gibi hayatın olur..
güvende hissetmiyorum doğru ama elalem ne derkoca dediğin korur kollar onun yanında kendini güvende hissetmiyorsun ki güvende de değilsin. Kararını sen ver düşün taşın.
boşanmak çok kolay ama ya sonrası? çocuğum ne olacak ? ailemin itibarı ne olacak ? kaçtı işte bi de geri geldi bişeyi beceremedi dediklerinde napıcam peki hadi ben kendimi geçtim ne deseler haklılar ama anneme babama dediklerinde onlar üzülmeyecekler mi
sorun da zaten bu boşansam bi türlü boşanmasam bi türlü
galiba en iyisi biraZ zamana bırakmak arayıp sormamak bakalım neler olacak hepsini buraya yazacağımsen eşini seviyorsun ama eşin seni sevseydi bu duruma getirmezdi
bir düşün bakalım
bende tokat atacaktım beni tuttu kocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?