Kaynanamdan daha evlenmeden bıktım!!!

Canım bence güzel bir dille nişanlına olabilecek zorlukları anlatabilirsin ve en azından iki ayrı daireye aynı apartmanda çıkabilirsiniz bu konuda ikna etme şansın olur.hayırlısı olsun ikiniz adına

Konuyu okurken burnuma çürük yumurta kokusu geldi. Aklın yolu bir.

Son düzenleme:
Ya konu sahibine herkes gerek kendi gerek çevresinde yaşananlardan yola çıkarak tavsiyelerde bulunmuş. Eee madem kafanın dikine gideceksin, tavsiyeleri dinlemeyeceksin ne diye konu açarsın, ne diye bu insanların vakitlerini çalarsın. Zaten seviyesiz bir ilişki olmuş kimin annesine kimin ne dediği belli değil. Sırf bu bile ayrılık sebebiyken hala evlenecem diye diretmenin anlamı ne. Sanki zorla evlendiriyorlar gibi birde kadına ölsün demişsin. Evlenme ya evlenme öyleyse kadında sana çokmu meraklı. Burada akıl verenlere dikleniyorsun da o sesini nişanlına çıkartsaydın zamanında burada konu açacak duruma düşmezdin. Şu tavsiyeleri dinlemeyenler ne akla hizmet konu açar onu anlamam. Madem bildiğinizi okuyorsunuz insanları niye uğraştırıyorsunuz size laf anlatsınlar diye..

48 yaşında ama 150 kilo. İnşallah ölür
Insallah olür de be ya.kiniyorum seni.yapamican isin basina gecme ozmanm korkak korkak nisankim ne der diye icin icini yiyor ayru ev cikamiyirsun.sinrada olür insallah diyotsun.hem kelsin hem bodur.ilerde bayafi sorun yasicani simdiden goruyorum senin.sen nisankina istejlerini bile acikca konusamiyorsan o iliskiden bi halt olmaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Boyle bi durumda kimse annesini yanliz birakmaz bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kötü insanlar mı. Bundan normal ne var. Erkek anasına sarılıp öpemez mi. Kıskançlık sezdim ben. Ama kıskanmayın anasına değer veren böyle yaklaşan eşinede değer verir.

bence aralarına girme. annesini seviyorsa annesine bırak :)

bazı erkekler doğmuyor. bunu çok iyi anladım. ve annelerinin rahminden milletin kızlarına eziyet ediyorlar. kaç kurtul :)

Ahahaha :))))
Bayildiimmmm...
Sen cok yasa arkadasim

Evlenme daha iyi.. Nişanlından bu kadar korkuyorsun, karşısına geçip hayatınızla ilgili birşeyler söyleyemiyosunn bilee.. Nişanlından korkuyosun konuşamıyosun, ama çoook seviyosun onsuz olamazsın.. Annesinden nefret ediyorsun ölsün diyorsun.. Ve ikisiyle bir evde bir ömür geçirmeyi düşünüyorsun.. Ne kendi hayatını yak, ne de onların hayatını..

Canım benim inan bana evlenince hic bisey degismicekkkk neden degissinki adam anaci boyle gelmiş bolee giderr ev ev üstüne olmaz inan cok mutsuz olursun bende nisanliyim nisana bir ay kala ust kati yaptiralim dediler en luxunden hayir dedim benimki basladi uzak olmayalim bunaldim ailemin sıkıştırma sindan dedi dedim evlenmem daha iyi istemiyorum dedim benimki beni ciddi gorunce tamam dedi 8ay gecti uc ay once ev aldik kredi ile cok sukurr ya bilmiyorum heleki ayni ev hayırlısı bence konus nisanlinla evliligin zindan olur bu arada benimde kayin peder bir bucuk yil once vefat etti

inşallah ölür ne demek yahu? kendi annen için edemediğin bedduayı k.valide adayın için ediyorsun.. bedduanın da bumerang gibi bir huyu vardır ki sorma, döner-dolaşır-sahibini bulur..

ölsede kurtulsam ne demektir ya Allahtan korkun ne kadar günah bu cümleni görünce bütün haklılığınız gitti gözümde. adam şartlarını sunmuş ister kabul edersiniz ister etmezsiniz... ben olsam annem için ölsede kurtulsam diyen bir kadından korkardım..tabi adamcağız nerden bilsin böyle düşündüğünüzü.hakkınızda hayırlısı

gün gelir devran döner.bir erkek evladınız olur belki.. belki sizde hayatta yalnız kalırsınız .. oğlunuz evlenince sizinle yaşamak ister ve ozaman gelininiz de sizin için şöyle dua eder İNŞALLAH ÖLÜR ..bence ağzınızdan çıkan herşeye dikkat edin..İlahi adalet belli olmaz

Ayri ev acmak nedir ya.siz bir yuva kuruyorsunuz .insan evlenincede ailesiyle yaşarsa ergendir o daha ayaklari uzerinde tam duramamiştir.bence annenizide alin konuşun karşilikli başka bir çozum yok ya şimdi ya hiç

sen annesiyle yaşamak zorunda değilsinki annesini seviyosa onla kalsın evlenmesin madem, onlar birbirlerine sevgi gösterisinde bulunacak sürekli sende sinir krizleri geçireceksin içinden içinden, birşeyde diyemeyeceksin kendi kendini yiyeceksin olan sana olacak ama ayrı ev açarsanız daha farklı olur ikna et ayrı evde yaşayın yoksa işin çok zor...

Şimdiden ölsün diye bahsettiğiniz bir insanla nasıl aynı evin içerisinde yaşamayı düşünüyorsunuz?
Eğer kabul eder ve evlenirseniz yakında kendinizi Müge Anlı nın programında bulabilirsiniz.

şu an evdeki kaynım evli. mayıs ayında çıkacak o ayrı eve. doğal olarak da kaynana faktörü bize kalıyor..

otekı gelınlere kurban gelıyo farkında mısın
nıye hazır yanında oturan tasınıyo da sen o eve evlenıyorsun annesı yalnız degılmıskı zaten yanında varmıs gelın sen baska yere evlen
bak o gelın sen gelıyorsun dıye ellerını ovustura ovustura beklıyodur o gelın kurtulacak ama sen o evden omur boyu kurtulamassın
daha sonradan sorunlar oldu mu kendını enayı gıbı gormeye baslarsın dıger eltılerım neden oturmuyorda ben oturuyorum dıye aklını basına topla annesıyle oturmayı kabul etmedın dıye senden ayrılacaksa sımdı ayrılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…