- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.894
- 598
- Konu Sahibi carelercaresiz
-
Tolin bence artık cevap verme boş yere ban yersin. Bunlar böyle. Hatırlarsan bir de natlus var görümcesine kaynanasına diyemediklerini gelip burada üyelere diyor. Keşke bize söyleyebildiklerini kaynanalarına diyebilseler o zaman konu açmalarına da gerek kalmaz :)
canım banlanmak içinmi yapıyosun
offf hayır ya aslında sınırlerım bozuldu bu kız buyuk ıhtımalle benımle yasıt ve bu konu gercekse başını yakmasın diye ters etki yapmaya çalışıyorum
mune gelince ters etkiyi görürsün
offf hayır ya aslında sınırlerım bozuldu bu kız buyuk ıhtımalle benımle yasıt ve bu konu gercekse başını yakmasın diye ters etki yapmaya çalışıyorum
konu gerçektir ondan şüphelenmedim ben yaşanmayacak şeyler değil ama
insanların kararlarını değiştiremeyiz canım
sen ne dersen de evlenecek, sonra tekrar pişmanlık konusu açabilir bunlar yasamadıgımız şeyler değil
bir musibet bin nasihatten iyidir derler.
kendi yazdı ya konuyu okumadınız herhalde yalancımıyım ben?!
Konu sahibi kızıyo sana.ddd
zaten evlenicem diyo da başka bişey demiyo
benımde aklıma şey geldi bi uye konu acmıstı arkadasının babasıyla sinemaya gitmiş adam orda bunun göğsune ellemiş akşam onlara yemeğe gidicekti biz gitme dedikce gidicem deyip bizi delirtmişti benımde aklıma o konu geldi sankı bu konudada öyle bi izlenim aldım ben
benımde aklıma şey geldi bi uye konu acmıstı arkadasının babasıyla sinemaya gitmiş adam orda bunun göğsune ellemiş akşam onlara yemeğe gidicekti biz gitme dedikce gidicem deyip bizi delirtmişti benımde aklıma o konu geldi sankı bu konudada öyle bi izlenim aldım ben
Yok artik hihihi aferim o kiza)
buda oyle bi konu işte evlenme diyoruz evlenicem diye tutturuyo
Merhabalar... Nişanlıyım haziran ayında nikahım var nişanlımı çok seviyorum ama bir problemim var nisanlım annesine cok düşkün bu da beni rahatsız ediyor sürekli bebek gibi anasını öpmeler kucagına yatmalar falan.. İşin daha da kötü kısmı aynı evde oturcaz ve ben her gün bunları görmek zorunda kalıcam. Nişanlıma ayrı ev istiyorum desem asla çıkmazBu düşünceler mutlulugumu gölgeliyor sizce ne yapmalıyım ??
buda oyle bi konu işte evlenme diyoruz evlenicem diye tutturuyo
konu sahibiyle sende bi gariplik var ama neyseeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?