Kaynanamdan daha evlenmeden bıktım!!!

benımde aklıma şey geldi bi uye konu acmıstı arkadasının babasıyla sinemaya gitmiş adam orda bunun göğsune ellemiş akşam onlara yemeğe gidicekti biz gitme dedikce gidicem deyip bizi delirtmişti benımde aklıma o konu geldi sankı bu konudada öyle bi izlenim aldım ben

Aynı evde oturmak her bakımdan sakıncalı,asla rahat edemezsin.
Sen şimdiden ölse diyorsun ve verdiğin cevaplara bakılırsa hiç idare edebilecek birine benzemiyorsun.
O yüzden ayrı ev şartı koşman en mantıklısı olur.Olmuyorsa da olmuyordur,yoluna bakarsın.
Anne gençmiş,sağlığı da yerindeyse gereksiz bir kapris zaten.

Aynı evde olunca ne yapayım demişsin.Oğlunu öpme diyemeyeceğine göre,kadını da odasına kilitleyemeyeceğine göre nasıl bir çare bekliyorsun ?
Eve girdikten sonra geçmiş olsun,şu an bulacağın hiçbir çözüm geçerli olmaz.

offf hayır ya aslında sınırlerım bozuldu bu kız buyuk ıhtımalle benımle yasıt ve bu konu gercekse başını yakmasın diye ters etki yapmaya çalışıyorum

konu gerçektir ondan şüphelenmedim ben yaşanmayacak şeyler değil ama
insanların kararlarını değiştiremeyiz canım

sen ne dersen de evlenecek, sonra tekrar pişmanlık konusu açabilir bunlar yasamadıgımız şeyler değil
bir musibet bin nasihatten iyidir derler.

zaten evlenicem diyo da başka bişey demiyo

Nisanliniz hakli. Babasi olmus ve annesini yalniz birakip ayri eve cikmak dogru olmazdi. Bende olsam annemi yalniz birakmam onu da yanima alma sartiyla evlenirdim. Kendinizi onun yerine koyun. Ben bu dusuncesinde yanlis birsey goremiyorum. Sizde bencillik etmeyin. Annesi o sonucta tabiki opup sarilacak keske her evlat bu kadar duskun olsa anne babasina. Kiskanmaniz sacma yani. Eger bunlari sorun ediyorsaniz evlenmeyin. Evlenecekseniz de bu durumu kabullenmek zorundasiniz.

Arkadasının babası ile sınemya gıtmek mi... Yok artk cok sasrdm

Yok artik hihihi aferim o kiza )

neden asla cıkmaz:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…