- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.893
- 598
- Konu Sahibi carelercaresiz
-
gelir buraya konu açar yapcak bişey yokbir nusübet bin nasihattan iyidirde bu hayatını karartıcak gibime geliyor kv fenaysa
Bende ne terslik gordun.dd
18 sayfa olmuş sana istediğini yazan tek bir üye yok farkında mısın?
Senin annen baban nasıl kabul etti bu durumu hala aklım almıyor ya neyse. Annenin el bebek büyüttüğü üzerine titrediği kızı bir ana oğulun kaprislerine katlanacak bir ömür. Hangi ana kuzusu erkek karısını annesinin karşısında sahiplenmiş ki?
Çalışırım gündüz rahat ederim sanıyorsan o da olmayacak bu sefer hem işte hem akşam ve haftasonu evde çalışıp yine de yaranamayacaksın.
Benim bu konuda tecrübem yok ama yaşayanlar var. Kim mutlu olmuş?
Ne yapayım diye sormamışsın da evlenince ne yapayım demişsin. Peki özet geçiyim;
Hiçbirşeye kafanı takmaz herşeye evet dersen,
evde her işi yapıp dışarıda çalışırsan gece de kocanı mutlu edersen,
kayınvalidenin misafirlerini ağırlarsan,
çocuk olduğunda tecrübesiz olduğun halde çocuğa bakamıyosun diye aşağılanmaya sesini çıkarmazsan,
kaynananın eşinle aranda konuştuğun şeyi bile merak edip kulağını kabartmasına göz yumarsan,
sabahın köründe yatak odanızın kapısı çalındığında sesini çıkarmayıp hemen ayaklanırsan,
kendi anne babanla görüşmene karışılmasına bile ses çıkarmazsan gül gibi geçinir gidersin
Hadi Allah mutlu etsin.
gelir buraya konu açar yapcak bişey yok
şaka gibi bişeysin sen
sen bence ya erkek yada 2. üyelik cıkıcaksın yaz bunu biyere
buda oyle bi konu işte evlenme diyoruz evlenicem diye tutturuyo
Nasıl bir hayat beni bekliyor bilmiyorum gerçekten çok bunalıyorum nişanlımdan vazgeçemiyorum tek sorun o anası olacak kadın. Ölse de kurtulsam diyecek seviyeye geldim artıkk!! Evlendikten sonra nasıl bir tavır takınsam kestiremiyorum. İlk günden kendimi ezdirmemeliyim baska ne yapabilirim sizce? Evlenince değişir diyolar sana baglanır diyolar sonuçta tüm ihtiyaçlarını sen karsılayacaksın falan. Ama ya evlenince de değişmezse?
gelir buraya konu açar yapcak bişey yok
şaka gibi bişeysin sen
sen bence ya erkek yada 2. üyelik cıkıcaksın yaz bunu biyere
Arkadasim 10 numara Ozetlemissin. :)
b
Karalama bı kere beni.hakmkıma girme cnm
Merhabalar... Nişanlıyım haziran ayında nikahım var nişanlımı çok seviyorum ama bir problemim var nisanlım annesine cok düşkün bu da beni rahatsız ediyor sürekli bebek gibi anasını öpmeler kucagına yatmalar falan.. İşin daha da kötü kısmı aynı evde oturcaz ve ben her gün bunları görmek zorunda kalıcam. Nişanlıma ayrı ev istiyorum desem asla çıkmazBu düşünceler mutlulugumu gölgeliyor sizce ne yapmalıyım ??
Merhabalar... Nişanlıyım haziran ayında nikahım var nişanlımı çok seviyorum ama bir problemim var nisanlım annesine cok düşkün bu da beni rahatsız ediyor sürekli bebek gibi anasını öpmeler kucagına yatmalar falan.. İşin daha da kötü kısmı aynı evde oturcaz ve ben her gün bunları görmek zorunda kalıcam. Nişanlıma ayrı ev istiyorum desem asla çıkmazBu düşünceler mutlulugumu gölgeliyor sizce ne yapmalıyım ??
kesin varya kesin var sende bi gariplik
tamam annesini yalnız bırakmak istememesi iyi hoşta aynı evde olmazbaştan nedne kabul ettiniz ki madem istemiyorsunuz aynı mahallede olsun ama aynı evde olmasın
bir de çok anneciyse annesi de fettan bişeyse yandınız demektir annesinin ağzına bakan sözünden çıkmayacak kuzuya benziyor nişanlınız allah yardımcınız olsun
Evet ben erkğm yada evet ikincyı uyelığim....tatmin ettım mi cnm senii?sanki seni inandırmaya mecburmuşum gıbı.kızın konusunu mahvettın zaten gereksiz mesajlarınla.hadı cnm yol al .sagdan yürü bellı bısey bulursunnnnn
Babası vefat etti. 2 abisi var evli biri ayrı oturuyor biri de mayıs ayında ayrı eve çıkacak sonra biz evlencez onların evinde kalcaz. Nişanlım tanıştığımızdan beri ayrı oturmam diyor ama babası ölmseydi biz çıkacaktk ayrı eve. Şmdi de annemi tek başına bırakmam benle kalacak diyor nefret ediyorum onun bu anacılıgından her seye karısıyor annesiBabası olmadıgı için annesi tek kalmasın diye çıkamıyoruz ayrı eve
buyrunuz arkadasın bana özelden attıgı mesajoyask .!.:Kuzm soyle bı geçmiş ine baktım da ben de senin ahlakından ve terbıyenden şüphe ettim ve kendıme çok kızdım senın gıbı dengesız bırı ole dıyoloğa gırdım dıye.ozur dılerım ben senın terbıyesizliğine terbıyesızlık yetiştıremem.o yüzden artık senınle muhatap olamıcammmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?