Kaynanamdan daha evlenmeden bıktım!!!

kavga etmeden güzelce anlatmayı deneyin tabiki herkes ayrı ev özel yaşam ister

nişanlınızın tepkisininden çekinmeyin bence ne derse desin bu konuyu konuşun

Aynısı başıma gelecekti ama yol yakınken döndüm ben.

Eski sevgilimin de babası vefat etmişti. Bu da tutturdu daha ortada fol yok yumurta yokken annemle oturacağız demeye. Annene yakın otururuz yardım edersin ona diyorum ona da yok diyor. Sanki anneni çöpe atalım demişim gibi tepkiler vermeye başladı. Bende ayrıldım. Bunda vicdan yapacak bir şey yok.

Eğer evlenirseniz çok ama çok mutsuz olacaksınız. Eğer ben nişanlımı seviyorum onun için bütün ömrümü çöpe atarım diyorsanız buyrun evlenin.

baba yoksa biraz normal. Kv nasıl biri?İyi biriyse bence çok sorun olmaz.Benim eşimde annesine çok düşkün öpmeler yatmalar falan onda da var. Ben takılırım bazen. Kv 'gel kız sende yat kıskandı gelin' der. bende gider yatarım.. kv iyi biriyse takma derim

2 ayda istenilse ew kurulur canım biz bile yeni kuruyoruz zaten...

ama aynı ew çok zor olur senin için... yani ne kadar iyi diyip kaynanasyla oturan arkadaşlarımı görüyorum şimdi kaçacak delik arıyorlar....

o ewde ewliliğinden bişey de anlamazsın canım...

eşi vefat etmiş olabilir ama aynı mahalleden de ew tutabilirsiniz. en azından annesi gözünün önnde olur hem de sen rahat etmiş olursun....

çok iyi düşün... bi bakmışsın çocuğunuz olunca kocanı da çocuğunu da alıp babanın ewinde yaşamışsın...

aynı evde oturmak kesinlikle kabus gibi ben aynı evde oturmuyorum ama gelip 4-5 ay kalıyo o bile çekilmiyo, bu düşünceler evlenince gerçek olucak Allah yardımcın olsun zor, ben eşimin annesinden o kadar nefret ediyorumki bilseydim böyle olucağını evlenmezdim aşkı batsın yani

:) bırak canım öpsün koklasın oğlunu istediği gibi ama bencede aynı evde yaşamayın gerekirse 2 günde bir git temizlik yap ama sakın aynı evde yaşamayın nişanlınla konuş cnm yaşanmaz öle ananın evinde olduğu gibi rahat edemezsin bile ama eşin rahat eder her türlü

kavga etmeden güzelce anlatmayı deneyin tabiki herkes ayrı ev özel yaşam ister

nişanlınızın tepkisininden çekinmeyin bence ne derse desin bu konuyu konuşun

çok ters bir insan. açıkçası vereceği tepkiden de korkuyorum hatta ilişkimiz bitebilir bunu söylersem.. Ama içimde bu üzüntüyle yaşayamıyorum düğünüm olacak ama hevesim yok 1 gram bile Ne yapsam nasıl üstesinden gelsem bu durumun şaşırdım kaldım. Ortanca elti 3 yıldır bir oturuyor mayısta cıkacak. Kadın neler çekti o evde ben de aynılarını yasamaktan korkuyorum Kaynanamı sırayla bakarız diyor 3 eltiyiz büyük olanla görüşmüyoruz ve evime de sokmıcam onu. Kaynanam gelsin diyecek ben gelmesın diycem bu sefer kavga edicez ...

bence hergün acı çekmektense birgün o acıyı çek seni anlamayan bi eş çok zor yani bence iyi düşün mutsuzluğa doğru yürüyosun bence

kesinlikle hayatının hatasını yapmışsın kusura bakma.bende ilk zamanlar aynı evde kalırım dedim sonra baktım olmayacak ayrı olsun dedim nişanlım kabul etti sağolsun ayrıyız 2 sokak var aramızda.ama bu sefer inada bindirdi kaynanam bu yakınlığa rağmen zırt pırt kalmaya geliyor.bende şu an kafayı yemek üzereyim.

Yokluğuna dayanamam diye cesaret edemiyorum bir yanım ayrıl gitsin yoluna diyor diğer yanım onu çok seviyorsun bırakma diyor. Nasıl gösterdiniz ayrılık cesaretini?

önünde harika bir örnek var ELTİN neler yaşamış aynıları yaşamayı mı istiyorsun bence ne olursa olsun konuş evlendikten sonra hiiiç bişEY YAPAMAZSINız mahkum olursunuz o hayata

Yokluğuna dayanamam diye cesaret edemiyorum bir yanım ayrıl gitsin yoluna diyor diğer yanım onu çok seviyorsun bırakma diyor. Nasıl gösterdiniz ayrılık cesaretini?

İnan bir sene sonra ben bu hataya nasıl düştüm diye kafanı taşlara vurursun
Sevgin o kadar çabuk tükenir ki şaşar kalırsın
Kp hayattaykende beraber oturma durumundaymışsınız zaten , ayrılışı olmaz bir daha
Eltinin yaşadıklarından pay biç kendine
İyi düşün öyle karar ver sonra şikayete hakkın olmaz

Ya ömür boyu mutsuz olacaktım ya da 3-5 ay. Seçim yapmak baya kolay oldu açıkçası :)

Ben eşlerin annelerini atalım gitsinler demiyorum ama herkesin kendi özel hayatı olmalı. Kayınvalideniz ne kadar iyi olursa olsun bir ömür hiç kendi eviniz olmaması içiniz de kalmayacak mı?

En azından aynı mahallede falan olun. Hem kayınvalideniz yalnızlık çekmez gider gelirsiniz hemde sizin kendinize özel bir alanınız olur.

Şimdi ayrılsam kafayı yerim ne onunla oluyor ne onsuz.. yasayacaklarımı kestiremiyorum kaynanam köye gidecekmis kayınpederin mezarı köyde.. Annesi babası da orada kv nin. İnşallah hep orada kalır

sevgili olsak bu kadar acıya katlanmam bitiririm ama ortada nişan var ve düğüne 2 ay var sırf annesi yüzünden onu kaybetmek istemiyorum çıkmazdayım resmen

bence biz nedesekte ayrılmıyacağına göre boşuna konu açmışsın arkadaşım siz boşanmayı nişanlıyken ayrılmaktan daha kolay sanıyosunuz galiba, şimdiden kadına katlanamıyorsun aynı evde nasıl katlanıcaksın insan kendini bile bile mutsuz edermi yahu

valla ne desen haklısın kardesim.. en basta cahilliğimle yaptım bir hata bir oturmayı kabul ettim şimdi de ceremesini çekiyorum işte. Ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin derler ya. Ben deveyi de güdemiyorum diyardan da gidemiyorum.. Dua edin bana da her sey yolna girsin önüme bir fırsat cıksa hemen atıcam ortaya ayrı ev konusunu ama şimdi durup dururken ayrı ev istiyorum desem bu kız kafayı yedi derler.

Şimdi ayrılsam kafayı yerim ne onunla oluyor ne onsuz.. yasayacaklarımı kestiremiyorum kaynanam köye gidecekmis kayınpederin mezarı köyde.. Annesi babası da orada kv nin. İnşallah hep orada kalır

Ah ablacım ya durum zor cidden.Ben tecrübesizim ama halam da buna benzer seyler yasadı.Cok severek evlendiler.aynen snn kaynanan gibi onun kaynanası da dul hem de eniştem 3 yasındayken fln ölmüş babası.Neyse ölüp bitiyolardı birbirlerine evlendiler.kaynanası aynı evde oturmamasına ragmen herseye karısıyodu biblolarını koyacagı yere bile sonra halam doğum yaptıktn sonra iyice kötüleşti.şimdiyse formaliteden ibaret bi evlilikleri var.istediğin kdr sev huzursuzluk olunca sevgi tükenyo heralde bi süre sonra.ben anlamıyorum kiii bu kaynanalar ne ister gelinlerdeennn allah iyilerle karsılastırsın herkesii diyecek bişey yok :44:

Annesini öpüp kucaklamasında birşey yok öperde sarılırda sorun olan aynı evin içinde oturmak olmanız hadi siz kabul ettiniz sizin aileniz nasıl izin verdi benim ailem hayatta izin vermez ki bende istemem.Evde bekar kayın varmış o ayrı eve çıkacagına siz çıkın oda annesiyle beraber yaşasın siz de fazla uzak bir yerden ev tutmazsınız madem babası yokmuş gider gelirsiniz.

Nerde kaynana varsa canı cehenneme diycem de arada iyiler de var :) Allah yardımcımız olsun ben ve benım gıbı bu durumdan muzdarip olan kişilerin.. Cidden cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…