- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 33
- Konu Sahibi carelercaresiz
-
Babası vefat etti 1.5 yıl önce onun ölümü her seyi değiştirdi. bir kere babası yaşarken ayrı eve cıkalım dedim bana neler neler saydı şimdi de düğüne 2 ay var şimdi kalkıp da ayrı ev istiyorum desem neler olur tahmin bile edemiyorum.. İçim gidiyor yeni gelinlerin evlerini gördükçe kahroluyorum
Babası vefat etti 1.5 yıl önce onun ölümü her seyi değiştirdi. bir kere babası yaşarken ayrı eve cıkalım dedim bana neler neler saydı şimdi de düğüne 2 ay var şimdi kalkıp da ayrı ev istiyorum desem neler olur tahmin bile edemiyorum.. İçim gidiyor yeni gelinlerin evlerini gördükçe kahroluyorum
Merhabalar... Nişanlıyım haziran ayında nikahım var nişanlımı çok seviyorum ama bir problemim var nisanlım annesine cok düşkün bu da beni rahatsız ediyor sürekli bebek gibi anasını öpmeler kucagına yatmalar falan.. İşin daha da kötü kısmı aynı evde oturcaz ve ben her gün bunları görmek zorunda kalıcam. Nişanlıma ayrı ev istiyorum desem asla çıkmazBu düşünceler mutlulugumu gölgeliyor sizce ne yapmalıyım ??
kavga etmeden güzelce anlatmayı deneyin tabiki herkes ayrı ev özel yaşam ister
nişanlınızın tepkisininden çekinmeyin bence ne derse desin bu konuyu konuşun
çok ters bir insan. açıkçası vereceği tepkiden de korkuyorum hatta ilişkimiz bitebilir bunu söylersem.. Ama içimde bu üzüntüyle yaşayamıyorum düğünüm olacak ama hevesim yok 1 gram bileNe yapsam nasıl üstesinden gelsem bu durumun şaşırdım kaldım. Ortanca elti 3 yıldır bir oturuyor mayısta cıkacak. Kadın neler çekti o evde ben de aynılarını yasamaktan korkuyorum Kaynanamı sırayla bakarız diyor 3 eltiyiz büyük olanla görüşmüyoruz ve evime de sokmıcam onu. Kaynanam gelsin diyecek ben gelmesın diycem bu sefer kavga edicez ...
Merhabalar... Nişanlıyım haziran ayında nikahım var nişanlımı çok seviyorum ama bir problemim var nisanlım annesine cok düşkün bu da beni rahatsız ediyor sürekli bebek gibi anasını öpmeler kucagına yatmalar falan.. İşin daha da kötü kısmı aynı evde oturcaz ve ben her gün bunları görmek zorunda kalıcam. Nişanlıma ayrı ev istiyorum desem asla çıkmazBu düşünceler mutlulugumu gölgeliyor sizce ne yapmalıyım ??
Aynısı başıma gelecekti ama yol yakınken döndüm ben.
Eski sevgilimin de babası vefat etmişti. Bu da tutturdu daha ortada fol yok yumurta yokken annemle oturacağız demeye. Annene yakın otururuz yardım edersin ona diyorum ona da yok diyor. Sanki anneni çöpe atalım demişim gibi tepkiler vermeye başladı. Bende ayrıldım. Bunda vicdan yapacak bir şey yok.
Eğer evlenirseniz çok ama çok mutsuz olacaksınız. Eğer ben nişanlımı seviyorum onun için bütün ömrümü çöpe atarım diyorsanız buyrun evlenin.
çok ters bir insan. açıkçası vereceği tepkiden de korkuyorum hatta ilişkimiz bitebilir bunu söylersem.. Ama içimde bu üzüntüyle yaşayamıyorum düğünüm olacak ama hevesim yok 1 gram bileNe yapsam nasıl üstesinden gelsem bu durumun şaşırdım kaldım. Ortanca elti 3 yıldır bir oturuyor mayısta cıkacak. Kadın neler çekti o evde ben de aynılarını yasamaktan korkuyorum Kaynanamı sırayla bakarız diyor 3 eltiyiz büyük olanla görüşmüyoruz ve evime de sokmıcam onu. Kaynanam gelsin diyecek ben gelmesın diycem bu sefer kavga edicez ...
Yokluğuna dayanamam diye cesaret edemiyorum bir yanım ayrıl gitsin yoluna diyor diğer yanım onu çok seviyorsun bırakma diyor. Nasıl gösterdiniz ayrılık cesaretini?
Yokluğuna dayanamam diye cesaret edemiyorum bir yanım ayrıl gitsin yoluna diyor diğer yanım onu çok seviyorsun bırakma diyor. Nasıl gösterdiniz ayrılık cesaretini?
İnan bir sene sonra ben bu hataya nasıl düştüm diye kafanı taşlara vurursun
Sevgin o kadar çabuk tükenir ki şaşar kalırsın
Kp hayattaykende beraber oturma durumundaymışsınız zaten , ayrılışı olmaz bir daha
Eltinin yaşadıklarından pay biç kendine
İyi düşün öyle karar ver sonra şikayete hakkın olmaz
Ya ömür boyu mutsuz olacaktım ya da 3-5 ay. Seçim yapmak baya kolay oldu açıkçası :)
Ben eşlerin annelerini atalım gitsinler demiyorum ama herkesin kendi özel hayatı olmalı. Kayınvalideniz ne kadar iyi olursa olsun bir ömür hiç kendi eviniz olmaması içiniz de kalmayacak mı?
En azından aynı mahallede falan olun. Hem kayınvalideniz yalnızlık çekmez gider gelirsiniz hemde sizin kendinize özel bir alanınız olur.
bence biz nedesekte ayrılmıyacağına göre boşuna konu açmışsın arkadaşımsiz boşanmayı nişanlıyken ayrılmaktan daha kolay sanıyosunuz galiba, şimdiden kadına katlanamıyorsun aynı evde nasıl katlanıcaksın insan kendini bile bile mutsuz edermi yahu
Şimdi ayrılsam kafayı yerim ne onunla oluyor ne onsuz..yasayacaklarımı kestiremiyorum kaynanam köye gidecekmis kayınpederin mezarı köyde.. Annesi babası da orada kv nin. İnşallah hep orada kalır
Ah ablacım ya durum zor cidden.Ben tecrübesizim ama halam da buna benzer seyler yasadı.Cok severek evlendiler.aynen snn kaynanan gibi onun kaynanası da dul hem de eniştem 3 yasındayken fln ölmüş babası.Neyse ölüp bitiyolardı birbirlerine evlendiler.kaynanası aynı evde oturmamasına ragmen herseye karısıyodu biblolarını koyacagı yere bilesonra halam doğum yaptıktn sonra iyice kötüleşti.şimdiyse formaliteden ibaret bi evlilikleri var.istediğin kdr sev huzursuzluk olunca sevgi tükenyo heralde bi süre sonra.ben anlamıyorum kiii bu kaynanalar ne ister gelinlerdeennn allah iyilerle karsılastırsın herkesii diyecek bişey yok :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?