- 20 Aralık 2012
- 2.267
- 737
- 398
- 30
- Konu Sahibi carelercaresiz
-
Annesini öpüp kucaklamasında birşey yok öperde sarılırdasorun olan aynı evin içinde oturmak olmanız hadi siz kabul ettiniz sizin aileniz nasıl izin verdi benim ailem hayatta izin vermez ki bende istemem.Evde bekar kayın varmış o ayrı eve çıkacagına siz çıkın oda annesiyle beraber yaşasın siz de fazla uzak bir yerden ev tutmazsınız madem babası yokmuş gider gelirsiniz.
Konu sahibi alınma ama sen de ayrılacak cesaret yok malesef. Üzüldüm senin adına.
Şimdi aşktan gözün dönmüş onsuz yapamam diyorsun ama aynı evin içinde çok da iyi olmayan bir kaynanayla 1 sene yaşayınca nasıl bir hata yaptığını anlayacaksın. Çalışıyor musun bilmiyorum ama eğer çalışmıyorsan daha da kötü.
Merhabalar... Nişanlıyım haziran ayında nikahım var nişanlımı çok seviyorum ama bir problemim var nisanlım annesine cok düşkün bu da beni rahatsız ediyor sürekli bebek gibi anasını öpmeler kucagına yatmalar falan.. İşin daha da kötü kısmı aynı evde oturcaz ve ben her gün bunları görmek zorunda kalıcam. Nişanlıma ayrı ev istiyorum desem asla çıkmazBu düşünceler mutlulugumu gölgeliyor sizce ne yapmalıyım ??
sana herşey şimdi toz pembe ama çok pişman olucaksın emin olburaya aynı evde oturup konu açanlara bi bak belki gözündeki perde kalkar biz seni üzmek için değil gerçekleri gör diye yazıyoruz ayrıca isteklerinizi söylemekten neden çekiniyorsunuz ben bunu istiyorum bunu istemiyorum diceksin bukadar basit
şu an evdeki kaynım evli. mayıs ayında çıkacak o ayrı eve. doğal olarak da kaynana faktörü bize kalıyor..
aynı evde oturma mı kaldı artık ya . canım başını yakma bak herkesin kendi evi kendi düzeni olur .her horoz kendi çöplüğünde öter misali.Merhabalar... Nişanlıyım haziran ayında nikahım var nişanlımı çok seviyorum ama bir problemim var nisanlım annesine cok düşkün bu da beni rahatsız ediyor sürekli bebek gibi anasını öpmeler kucagına yatmalar falan.. İşin daha da kötü kısmı aynı evde oturcaz ve ben her gün bunları görmek zorunda kalıcam. Nişanlıma ayrı ev istiyorum desem asla çıkmazBu düşünceler mutlulugumu gölgeliyor sizce ne yapmalıyım ??
haklısınız... ben ne zaman dşüncelerimi söylesem onlara ters geliyor. Nişanlma bir kere ayrı ev konusunu actım ne kavgalar ettik.. Bir daha acmaya korkuyorum açıkçası...
​Nişanlının annesi kaç yaşında?
haklısınız... ben ne zaman dşüncelerimi söylesem onlara ters geliyor. Nişanlma bir kere ayrı ev konusunu actım ne kavgalar ettik.. Bir daha acmaya korkuyorum açıkçası...
aynı evde oturma mı kaldı artık ya . canım başını yakma bak herkesin kendi evi kendi düzeni olur .her horoz kendi çöplüğünde öter misali.
sen hiç bir zaman kaynanın evini sahiplenemezsin
1 odalı ev tut kötü olsun senin olsun. o sana misafirliğe gelsin.
ya niye şartlarınızı peşin peşin sunmuyorsunuz ben anlamıyorum.
1.5 yıllık evliyim öpüşmeler koklaşmalar bitmiyor kaynananın yanında nası rahat edilecek. 1 haftalığına ailelerimizin yanına tatile gidiyoruz inan diken üstünde oturuyor gibi oluyorum. birlikte oturmaya çok karşıyım..eşimde karşı.
İnşallah ölür mü48 yaşında ama 150 kilo. İnşallah ölür
İnşallah ölür müarkadaşım ne dediginin farkındamısın karşındaki insan bir anne anne olmayı bırak bir insan inşallah ölür diye dedigin kadın olmasaydı bugun nişanlın olmayacaktı hiç yakıştıramadım seninde annen var unutma nişanlında annen için inşallah ölür dese ne düşünürdün.
keşke benmki de karşı olsaydı... Ben en basta olur dedim 5 yıl önceydi tabi bu.. Baktım olmayacak şimdi düğüne 2 ay kala ayrı ev desem kıyamet kopar..
Merhabalar... Nişanlıyım haziran ayında nikahım var nişanlımı çok seviyorum ama bir problemim var nisanlım annesine cok düşkün bu da beni rahatsız ediyor sürekli bebek gibi anasını öpmeler kucagına yatmalar falan.. İşin daha da kötü kısmı aynı evde oturcaz ve ben her gün bunları görmek zorunda kalıcam. Nişanlıma ayrı ev istiyorum desem asla çıkmazBu düşünceler mutlulugumu gölgeliyor sizce ne yapmalıyım ??
evlenmekle hayatının hatasını yaparsın daha şimdi dayanamıyorsun birde aynı evde oturacaksınız. demedi deme evlenince durum senin için daha vahim olur diziler her ne kadar kurgu olsa da hayatın içinden olayları yansıtmaktadır fatih harbiye de ki kaynana geldi gözümün önüne annesine çok bağlı bir evladı nasıl parmağında oynatıyor rabbim hepimizi kötü insanların şerrinden korusun
kuzum bırak analı oğullu yaşasınlar işte ne gerek var aralarına gireceksin
böyle evlilik olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?