- Konu Sahibi carelercaresiz
-
ölmesini istediğiniz o kişi varya (iyi veya kötü) nışanlınızı büyütüp o hale getiren kişi aralarında ki sevgiyi neden kıskanıyorsunuz herkesin yeri ayrı sonuçta
annenle ben yapamam ya ayrı eve çıkalım yada ayrılalım diyiverin bakalım nışanlınıza
bence siz yol yakınken ayrılın
Eee bunlara rağmen hala"seviyorum,ayrılamam"diyorsun,ne desek boş..o benım annem için neler neler saydı merk etme benim şu an inşallah ölür demem onun laflarının yanında solsa sıfır kalır..
Eee bunlara rağmen hala"seviyorum,ayrılamam"diyorsun,ne desek boş..
Yaşayıp görmek istiyorsun,peki..
Sanırım evlendikten sonra çok konularını okuyacağız kk da.
Merhabalar... Nişanlıyım haziran ayında nikahım var nişanlımı çok seviyorum ama bir problemim var nisanlım annesine cok düşkün bu da beni rahatsız ediyor sürekli bebek gibi anasını öpmeler kucagına yatmalar falan.. İşin daha da kötü kısmı aynı evde oturcaz ve ben her gün bunları görmek zorunda kalıcam. Nişanlıma ayrı ev istiyorum desem asla çıkmazBu düşünceler mutlulugumu gölgeliyor sizce ne yapmalıyım ??
dereyi görmeden paçaları sıvayamayacağına göre..galiba öyle olacak.. ya benim burda dediğim şey ayrılmak değildi zaten. evlendkten sonra nasıl bir tavır takınmalıyım diye fikir almak istedim sadece..
galiba öyle olacak.. ya benim burda dediğim şey ayrılmak değildi zaten. evlendkten sonra nasıl bir tavır takınmalıyım diye fikir almak istedim sadece..
Ne tavır takınırsan takın çekeceksin, kafanı yorma o yüzden
Annene bile sayıp dökmüş bir adamdan eş olmasını bekliyorsun (sırf bu sebepten ilelebet adını anmazdım)
Daha nişanlıyken seni canından bezdiren bir kadınla aynı evi paylaşmayı bekliyorsun
Sence de çok ütopik değil mi ?
Boşanmayı kolay mı sanıyorsun ?
Olmadığını ve olmayacağını gayet iyi biliyorsun, bizden ne dememizi bekliyorsun
Sadece Allah yardımcın olsun diyebiliriz
48 yaşında ama 150 kilo. İnşallah ölür
psikolojim bozuldu napim :)
ne yapmayı düşünüyorsun peki bir etkisi oldu mu peki bu yorumların :26:
48 yaşında ama 150 kilo. İnşallah ölür
ben yorum olarak evlendikten sonra şunu şunu yap demelerini beklemiştim arkadaşlardan. belki benden büyükler de vardır akıl vermek açısından konusmuslardır yine de önemseyip cevap yazan herkese tesekkurler ama istediğim cevap ayrıl, bırak gitsin... bunlar değil yani çünkü insan düşüne düşüne beyni doluyor bir süre sonra bu tüm hayatımı ilgilendiren bir konu sonucta.. bilemiyorum düsüncelerim cok karısık.
Üzülmüştüm size ama bazı şeyleri hak ediyorsunuz bence.
galiba öyle olacak.. ya benim burda dediğim şey ayrılmak değildi zaten. evlendkten sonra nasıl bir tavır takınmalıyım diye fikir almak istedim sadece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?