Kaynanamdan daha evlenmeden bıktım!!!

annesi daha nişanlı gelin demedi neler etti bana o yuzden ona olan bu öfkem

o benım annem için neler neler saydı merk etme benim şu an inşallah ölür demem onun laflarının yanında solsa sıfır kalır..
Eee bunlara rağmen hala"seviyorum,ayrılamam"diyorsun,ne desek boş..
Yaşayıp görmek istiyorsun,peki..
Sanırım evlendikten sonra çok konularını okuyacağız kk da.

Eee bunlara rağmen hala"seviyorum,ayrılamam"diyorsun,ne desek boş..
Yaşayıp görmek istiyorsun,peki..
Sanırım evlendikten sonra çok konularını okuyacağız kk da.

galiba öyle olacak.. ya benim burda dediğim şey ayrılmak değildi zaten. evlendkten sonra nasıl bir tavır takınmalıyım diye fikir almak istedim sadece..

Yalnız sorun kayınvalideniz değil de nişanlınız gibi geldi bana. Cünkü eylemi gerçekleştiren/kucağa yatan o.

galiba öyle olacak.. ya benim burda dediğim şey ayrılmak değildi zaten. evlendkten sonra nasıl bir tavır takınmalıyım diye fikir almak istedim sadece..
dereyi görmeden paçaları sıvayamayacağına göre..
senin evliliğin nasıl olacak biz bilemeyiz...

haa sen evlenince pek de bir tavır takınamazsın ayrıca ! Çünkü takınan takınmış ve seni sindirmiş nişanlın.Birbirinize saygınız sıfır.. Onun annesine inş. ölür diyorsun, o benim anneme neler saydırdı solda sıfır kalır bunun yanında diyorsun... yazık.

Ne tavır takınırsan takın çekeceksin, kafanı yorma o yüzden
Annene bile sayıp dökmüş bir adamdan eş olmasını bekliyorsun (sırf bu sebepten ilelebet adını anmazdım)
Daha nişanlıyken seni canından bezdiren bir kadınla aynı evi paylaşmayı bekliyorsun
Sence de çok ütopik değil mi ?
Boşanmayı kolay mı sanıyorsun ?
Olmadığını ve olmayacağını gayet iyi biliyorsun, bizden ne dememizi bekliyorsun
Sadece Allah yardımcın olsun diyebiliriz

Son düzenleme:
Annesini öpmesinde bir problem göremedim , insanlar sevgisini farklı yollarla belli ederler , nişanlınızda böyle belli ediyor demek ki...
Ama imkanınız varsa , ayrı eve çıkın derim... Ne de olsa ev ev üstüne olmaz diye boşa dememişler... ALLAH(C.C) yardımcınız olsun... (Amin...)

Sende çalış ayrı eve çıkın.
Sonrasında başın çok ağrır, en baştan ayrı eve çıkmasan da ilerde çıkman hayal.

anlatmak istediğim şeyi farklı anladınız sanırım... her neyse siz sadece Allah yardımcın olsun deyin o zaman o kâfi...

- ayrı eve çıkın diyorlar kabul etmez diyorsunuz...
- müstakbel k.validenize ölsün diyebiliyorsunuz. nişanlında sizin annenize demediği kalmamış...
- şimdi bile k.valide ve nişanlınızın arasındaki diyaloğu kıskanıyorsunuz...

evlendiğinizde tahammül edebileceğinizi düşünmüyorum... zaten saygıda yok aranızda... bir otur ilişkinizi gözden geçir. evlendikten sonra bitirmek daha da zor olacak...

Baştan kabul edip sonradan caymaya kalkarsan kıyamet kopar tabii. Bazı insanlara acımamak gerek, göz göre göre kendini ateşe atıyorlar. Bu kadar insandan biri bile oh ne iyi kaynanayla oturmak diyor mu?

Neden bu burnunun dikine gitmek? O kadın ölsün diyeceğine nişanlın adam olsun. Karısının annesinin yerini bilsin. Ne demek kucağına yatmalar filan?

O kadar insan var ki burada resmen yalvarıyoruz, burnunun dikine gitme, sevgi dediğin saygı olmadan çok çabuk tükeniyor diye. Yok!

ne yapmayı düşünüyorsun peki bir etkisi oldu mu peki bu yorumların :26:

ben yorum olarak evlendikten sonra şunu şunu yap demelerini beklemiştim arkadaşlardan. belki benden büyükler de vardır akıl vermek açısından konusmuslardır yine de önemseyip cevap yazan herkese tesekkurler ama istediğim cevap ayrıl, bırak gitsin... bunlar değil yani çünkü insan düşüne düşüne beyni doluyor bir süre sonra bu tüm hayatımı ilgilendiren bir konu sonucta.. bilemiyorum düsüncelerim cok karısık.

ama ikna olmuyor nişanlın hiç bir şeye bence biraz gözünü korkutmalısın hiç zor değil bu biraz tepkini koy madem hiç bir şey yapmazsan sorunlar yaşamaya mahkum olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…