kaynanamdan gelen özür :)

elifcik_45

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2013
563
5
16
Manisa
kızlar geçende 'yok böyle bir kaynana' diye konu açmıştım dediklerinizi uyguladım mesafeli oldum onlara gittim sadece nişanlımla oturdum muhattap olmadım hiç ama en son sinirlendim nereye kadar flan diye nişanlım çarşamba beni çağırdı onlara gittim ama ne yemek yedim ne kahve içtim sadece su içtim sonra nişanlımın ısrarı ile oturduk 3 kişi (kayınpederşm yok benim) oturuduk ben artık dinliyorum nişanlım niye oturttu diye neyse nişanlım annesine dönüp senin derdin ne bilmem ne konuştu sakince niye beni sevdiğim kızla uğraşıyosun niye bişiler diyosun sen ona dedi derdin ne dedi o an sinirle söyledim ama ben özür diledim filan dedi kaynanam nişanlımda söyle söyle sonra özür diledim de dedi. kaynanamda ama o benden özür dilemedi dedi. nişanlımda senden özür dilemesi için hatası gerek o bişi dememiş sen demişsin ve özürü sen diliceksin anne dedi özürlede bitmiyo yapmıcaksın ne kadar ne olursa olsun demiceksin ona bişi o benim değerlim kıymetlim dedi nasıl hoşuma gitti kızlar anlatamam ya beni sahiplendi çok gurur vericiydi.hele ki bi daha bişi de ona inan bu sefer elif değil ben konuşmam seninle dedi yok oğlum filan dedi sonra nişanlı lavobaya gitti hiç konuşmuyorum ben kaşlarım çatık dutuyo geldi sarıldı sen benim kızımsın dedi anne ben sen kızının namusuna laf söylüyo musun ki dedi haklısın asla olmıycak bi daha dedi o anlık psikolojimden dolayı dedi nişanlım görümcemi aramış anlatmış durumu görümcemde bana hak vermiş anneme bakmasın sakın o demiş öyle yani kızlar şimdilik yok bi sorun ama ben sınırı bozmıcam artık :)

çok sevindim canım senin adına. hadi gözün aydın Allah bozmasın hep böyle devam etsin inşallah

Son düzenleme:
Zorla gelen özrün hayrı olmaz ama nişanlının adil davranmaya çalışması güzel. İnşallah böyle devam eder

nişanlını tebrik ederim
inşallah hep yanında durur,ezdirtmez sizi
ama kayınvalideye karşı yine mesafeni koru derim
zorla özür dilediyse içinden sana karşı yine negatifliğini oluşturabilir,dikkat et

Allah rızası için nokta virgül falan kullanın. Okuyacağım diye canım çıktı.
Başlıkta 'Kaynanam özür diledi' yazmasa sonuna kadar okuma zahmetine bile girmezdim hatta.

aile ile aradaki dengeyi herzaman erkek koyar..ne sanslısın ki nisanlınsana sahıpcıkmıs yanında olmus...

sevindim canım umarım hep böyle devam eder yani nişanlının senin yanında olması kv zorlada olsa özür dilemiş inşallah aklından hinlikler geçmiyordur.:26::26: darısı benim ve tüm kv lerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…