Kaynanamdan nefret ediyorum dndke kocamdan da...

yserez

hayat paylaşınca güzel
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2008
582
0
37
[sıze="2"]içimi birilerine dökmek istedim artık iyice doldum ben eşimle tanıştıgımda ilk eşinden yeni ayrılmıştı 2005 yılıydı konuşmaya başladık ama ben onu istemyrdm sonuçta ewlenmiş ayrılmtı ailemkarşı çıkardı neyse sonra çıkmaya başladık aşırı şekilde aşık oldum öldüm öldüm dirildim onun için çok sewdim omu o ne yaptı herşey için dövdü beni aşşagıladı ama genede pes etmedim ben salağı 3 sene böyle sürdü üni. Son yılında ayrılmak istediğimi açık yüreklilkle söyledimartık dayagına sewgisizliğne ilgisizliğne bu kadar dayanabilmştm sonra bana ilk kez aşık oldgunu we ewlenmek istegni söyledi şaşırdım bocaladım boşlufga düştüm aylarca sonra gene ben salağı olur dedim ewlenelm dedim öyle böyle derken ewlendik we dayagından ilgizsizliğnden eser yok artık ewleneli 1buçuk sene oldu daha yüksek sesle bile konuşmadı benle ama bana eskiden yaptıkları aklıma gelnce miğdem bulanıyo ondan bide gudubet anası her halta burununu sokar oğlna aşık beni sewmez istemez daha 2 aylık bebeğimi dün gelmş werde bize götrym bi kaç gün kalsın bende diyo düşünn hep kawga ediyoruz kadının derdi oğluyla torunu ben boşansam kına yakıcak bi tarafına neyse bu sorunuda aşıyrm sinir oluyorum ama dişimi sıkıyorum oğlum için
 
Son düzenleme:
çok berbat bi durum gercekten..senin adına uzuldum canım Allah yüreğini hep ferah tutsun..sonuçta bi çocugun bi bebeğin var ona göre hareket etmek zorundasın teyze kızıda zaten uzaktaymış kocanda senin yanı başında biraz ipleri al eline gerisi gelir..bide inşallah o teyze kızıyla bi daha aynı ortamda bulunmazlar iğrenç bişey ya eşin nasıl teyzesinin kızıyla ilişkiye girebilmiş ya iğrenç bişeyyy..sonuçta teyze anne yarısıdır ve oda onun kızıyla ... pek hoş seyler değil gercekten..Allah sana bunlara dayanma gucu versin canım :Saruboceq:
 
Gerçekten çok karışık yaa okurken başım döndü . Sen sana el kaldıran biriyle evlenmekle hatanın büyügünü yapmışsın ama çok geç tabi umarım umdugun istediğin gibi gelişir hayat senin için umarım mutlu olsun umarım geçmiş geçmişte kalır
 
Arkadaşım yazı türkçe olsa bir de az biraz noktalama işareti olsa,okumak isterdim ama..

durum herneyse dilerim düzelir..
 
içimi birilerine dökmek istedim artık iyice doldum ben eşimle tanıştıgımda ilk eşinden yeni ayrılmıştı 2005 yılıydı konuşmaya başladık ama ben onu istemyrdm sonuçta ewlenmiş ayrılmtı ailemkarşı çıkardı neyse sonra çıkmaya başladık aşırı şekilde aşık oldum öldüm öldüm dirildim onun için çok sewdim omu o ne yaptı herşey için dövdü beni aşşagıladı ama genede pes etmedim ben salağı 3 sene böyle sürdü üni. Son yılında ayrılmak istediğimi açık yüreklilkle söyledimartık dayagına sewgisizliğne ilgisizliğne bu kadar dayanabilmştm sonra bana ilk kez aşık oldgunu we ewlenmek istegni söyledi şaşırdım bocaladım boşlufga düştüm aylarca sonra gene ben salağı olur dedim ewlenelm dedim öyle böyle derken ewlendik


ben buraya kadar okuyabildim..
bunları yaşayıp evlenmekle hata yapmışsın kusura bakma
gerisinide düşünmen lazımdı..:nazar:
 
ay feci bi durum...ne diyecegimi bilemiyorum ama ben olsam eve sokmazdım onları ya..bence sende böyle yap
 
Ne denirki....kendim ettim kendim buldum...gül gibi saraip soldum..eyvahhh eyvahh..:çok üzgünüm:

Rabbim bu mübarek günlerin yuzu suyu hürmetine sana sabir akil fikir versin arkadasim...cok hatalar yapmissin gercekten...ama ne fayda...?:1no2:

Evladin var...daha cok kücük...biraz daha büyüsün biraz daha kendini toparla...hata diye gördügün evliligni o zaman gözden gecirirsin....:1hug:

Ya bu deveyi güdersin...yada bu diyardan gidersin..

Allah yardimcin olsun:Saruboceq:
 
arkadaşım ilk yorumu ben yapıyım;kendi fikrimi söyleyim; eşimin teyze kızı hiçbir şekilde evime ayak atamaz nerden gelirse gelsin aralarında bir aşk olmuş vede ileri bile gidilmiş sen nasıl kabul ediyorsun merak ettim doğrusu:uhm::uhm: senin pişmanlığına sebep olan eşinin geçmişte yaptıkları cnm geçmişle yaşanmaz biliyosun geçmişi konuşarakta birbirinizi üzmeyin yoksa o yaralar hiç kapanmaz arkadaşım sevgiler:1hug:
 
Eskiden yaptıkları midenizi bulandırıyorsa evlenmeseydiniz.
Eğer evlendiyseniz de bulandırmaması lazım.
Birini seçmeniz gerek malesef.
 
Sizinki bile bile lades olmuş.
Çok zor bir durumdasınız. Allah kolaylık versin size.
 
arkadaş konudan bazı şeyleri silmiş galiba ben teyze kızı muhabbetini göremiyorum.

konuya gelincede ne denirki bile bile lades demişsiniz keşke olmasaydı ama yapacak bir şey yok ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin.
 
üniversteye giden bi kız dayak yediği sevgilisiyle evleniyor, üstüne birde hemen hamile kalıyor:1shok::1shok::1shok:
canım kusura bakma ama hata üstüne hata, gerçi artık olan olmuş, sıkı bi iş bulmaya çalış, her ihtimale karşı derim
 
evlenmeden önce daha sevgiliyken dayak yediğin bi adamla nasıl evlendin?akannehir

bide bebek yaptın....akannehir

sen bile bile kabul etmişsin....

allah yardımcın olsun...
 
Yanlış anlama ama Allah akıl fikir vermiş. Ne olursa olsun aklında en ufak bir soru işarete bile varsa çözümlenmeden evlenmemeliydin. Her zaman diyorum evlilik bir ömür boyu sürecek. O yüzden on kere düşünüp hatta bin kere düşünüp adım atmak lazım.. Aşk yıpranıyor zamanla.. O deli dolu aşık halleri yıllar sonra bitiyor ister inanın ister inanmayın. Sonra sevgi anlaşabilmek ve alışkanlıklar kalıyor.. Birbirinize saygınız yoksa yürümüyor yürümüyor... En yakınım aynı durumu yaşadı. Aşığım düzelir diye bir yola çıkmak çok yanlış.. Ama dilerim Allah yardımcınız olur da hayatınız düzene girer...
 
Eskiden yaptıkları midenizi bulandırıyorsa evlenmeseydiniz.
Eğer evlendiyseniz de bulandırmaması lazım.
Birini seçmeniz gerek malesef.

bende aynını diycektim hazır yazılmış bir yorum varken yormiyim bidaha kendimi:nazar:
 
YAZI ÇOK KARIŞIK UMARIM YANLIŞ OKUDUM BEN.BU ARKDAŞ BOŞANMIŞTI SEN AŞIK OLDUN 3 SENE SEVGİLİYKEN BU ADAM SENİ DÖVDÜ AŞAĞILADI SONRA SNE AYRILMAK İSTEDİN ODA EVLENME TEKLİFETTİ SENDE KABULETTİN EVLENDİNİZ BİDE HEMEN BEBEK YAPTIN.O DAYAK YEDİĞİN YILLARDA BU ADAM NEDEN BOŞANMIŞL ACABA DİYEDE SORMUŞSUNUDR SEN KESİN KENDİNE.YOK YOK BEN YANLIŞ OKUDUM .BU KADAR KÖR GÖZÜNE PARMAK DURUMU OLAMAZ.BEN YANLIŞ OKUDUM KESİN.:1shok:
 
X