- Konu Sahibi annemiseviyorum
....................................
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende kaynanamla aynı evde yaşıyorum ben nasıl uzak durabilirim aramızdaki mesafeyi korumaya çalışıyorum.ama onu sevmiyorummmmmmmmmmm
mesafe derken aramızdaki bağı kastetmiştim çok samimi değilim o anlamda fazla yüz göz olmuyorum yani
Nefret kelimesi çok ağır,böyle düşünüp negatif yüklenmeni tavsiye etmem.Kayınvaldemle anlaşamıyorum veya hoşlanmıyorum desen daha doğru olurdu.
Eşin doğuya atanmış,en azından kayınvaldenlerden uzaksın sanırım.
Kayınpederim nişana bir ay kala benimle "kavga" etti demişsin.Bana bağırdı mı demek istedin ? Zira benim bildiğim,kayınpederle kavga edilmez,geline yakışmaz.
Son paragrafın seninle ilgisini anlayamadım.
Evlendikten sonra eğer iş ve çocuk yoksa ya kayınvaldeyle sorun yaşanır,ya da eşler sağdan soldan kıskanılır.İnşallah kısa zamanda iş bulursun.
Kız asker koca mı istiyormuş :) ne var şu askerlerde anlamıyorum....Herkes tutturmuş bir asker koca mantığı...Halbuki hiç dışarıdan göründüğü gibi değil..!!! Sadece tek avantajları sırtlarını devlete dayamış olmaları.......Allah o kıza akıl versin...![]()
bende nefret ediyorummmm...yalnız degılsın yani..şu düğünü bir atlatsak yüzünü bile görmek istemiyorum artık....