- Konu Sahibi annemiseviyorum
canım hiç kendini üzme ve uzak dur. biz eşimle evlenmeye kalktık bizi ayırdılar neymiş kendi istediği kızla evlendirecekmiş. daha önce nişan atmış eşim sonra inatlaştı sen benim istediğimle evlenmedin bende senin istediğinle evlenmene izin vermiyorum diye. ne kavgalar neler neler. hiç suçum yokken mahalleme gelmiş beni kötülemiş küfürler yağdırmış sustuk. sonra evimi aramış ağza alınmayacak şeyelşr söylemiş abim açmış pararlelden tesadüf aynen cevabı yapıştırmış sonra yine suçlu olduk. o zaman hemen söyledim eşime annen böyle yapmış diye gitmiş sormuş yala demiş. bende kızıp ayrılmıştım sonra binbir özürle affettim gene. seneler geçti neler neler yaşadık en sonunda evlenin tamam demiş ama "kızken ayıramadım evlensin ayırayım dul kalsında üzerine adam salayım" gibi kelimeler etmiş. düğünden önce duydum ama eşimi çok seviyordum. herşeyde kavga. çok sabrettik ailecek ne küfürler neler neler. halada öyleler halada ayırmaya çalışıyorlar ama eşimle bir olduk hiçbirine muhtaç değiliz.
en önemli eşlerin geçinmesi evinde huzurn varsa gerisi hiç önemli değil. elbet o senin eline düşecek yalacak elelrini. benimki düştü elime nerdeyse bitarafalrımı yalayacaktı. kuyruğu düzeltince yine aynı oldu ama orası ayrı mevzu. hiç güvenme inanma.
en önemli eşlerin geçinmesi evinde huzurn varsa gerisi hiç önemli değil. elbet o senin eline düşecek yalacak elelrini. benimki düştü elime nerdeyse bitarafalrımı yalayacaktı. kuyruğu düzeltince yine aynı oldu ama orası ayrı mevzu. hiç güvenme inanma.