Amin canimda buda öz oglu yani yazik degilmi birsy olsa sizin linizde var almanci kocaya variyim bunlara yardim edecegim diyor maaslari 7 milya en az nakliye sirketi kurdular iki yilda kaynim ev aldi...yazik ama bende insanim..esim böyle aptalliga devam ettihi muddetce yaparlar...kaynatamdan kalan tarlalardan hicbir pay almadim....öteki kaynima askerdeyken satmis para yollamis....iki kaynima sirket acti onlara sefaaasi bana cefaasi daha bir kez bunlari konusamadimda ona yaniyorum...bnmkide dul davranış ve beklentileri aynı benim kaynanayla.güldüm kendi kendime okurken iki kaynnana bu kadarmı benzer.bnmkide öle biz aç kalalım anasına para versn.evdeki kaynım görumcemde yesn içsin giyinsin.Allah bize sabır versin arkaaşım
dun aramis oglum size izindeyken araba cezasi gelmiti ya onu ödememissinhaayir ödedik!!!!!neyse anne ödedim diyor bilmiyorum diyor kadin gözukmuyor diyormus...sinirden uyku falan kalmadi esimlede kavga ettik ayri yattik bu kadinin yuzunden...duysun bunu kurban keser eminim paraya kiyarsa...neyse biz arabayla gidiyoruz izine gittigimiz gun piknik demeye baslar biz aliriz yerler icerlr gezerler tozarlar eeeee cezaya gelince ödeyinsene!!!simdiyecee bizi yediniz ödeyin!!!250 lira laf olurmu deli oldum sinirden yaa ...daha esim telefonda yanimda anacigim anacigim yaaa ...simdi arayipta icimdeki herseyi bosaltmak istiyorum arkadaslar ne yapiyim yaa sustum sustumda ne oldu ben nasil rahatlayim kadin agzimiza ed.... kenara cekiliyor oglu zaten hayatta cevap vermez..her aramasinda yuvamin huzurunu karistiracak seyler yapiyor oglumda diyor annecigim sen uzulme arada konus diyor yada ben konusuyum diyor biktim yemin ederim biktim evdeki geline kö....k gibi dolaniyor iyilik eden yaramiyor gordugunuz gibi.....arayipta konussam daha kotu olurmu...
arkadaslar iyi kötu durumumu biliyorsunuz esimin annesi dul buda yurtdisina gelmis bunlari yedirmis icirmis balmis babalik yapmis....taaaa evlendigim gun basladi sen kimsinki simdiyece oglumun kazancini yedim yiyorum yiyecegim yani bu denecek lafmiydi...neyse 10 yillik evliligimde yani bu kadinin fesat bir kadin oldugunu anlamak zor olmadi benim icin yani oglunu sevsin geline sövsun misali....kayinlarimda calisiyor bizden cok maas aliyorlar....neyse arar oglum pantolon aldim kardesine para gonder...izine gitmeden alacaklari alir kocama ödetir yani parasi da var maasi oglullarinin maasi yani mezara göturecek okadar dunyalik bir kadin...yani esim bizi ac biraksin avucunu anasina versin yok demez...aksamki telefondan sonra ipler hepten koptu...
merhaba tatlım ben başka topikteyim ama yazdıklarınız dikkatimi çekti evet bazı arkadaşlar kendi yaşadıklarını yazmışlar ama bunu herkes yapamaz ne bileyim onun eşi cevap vermemiştir kaynanası alttan almıştır ama herkesin huyu suyu bir değilki sert kayaya da çarpa bilirsin .bence sen hiç bir şey söyleme dur ve karşıdan seyret senin sessiz ve üzüntülü olduğunu görecek zamanla seni üzdüğünü anlayacak emin olbirgün zafer senin olacakyoksa annelerine daha düşkün oluyorlar benim eşim bana şöyle demişti benim ailem onlar sen sadece karımsın ailem değil.bizim çocuğumuzda yok kadını 1000 tane bulursun ama anne 1 tanedir demişti.şimdi ise benim inayetimle annesinin iç yüzünü ne kadar paragöz olduğunu gördü.en azından senin kaynanan size yakın değil.benim kaynanam benim üst katımda oturuyor
bu kelimeleri bana sarf eden bir adamla ben asla evli kalmazdım.
valla arkadasim sinirlenince senin ailen söyle senin ailen böyle diye icimi kusuyorum ne yapiyim doldurmusmu oluyorum birde aksam esimde cok sinirliydi galiba onunda zoruna gitti ama belli etmedi ablamla konusunca dank etti....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?