• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamdan nefret ediyorum...

zekiyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2010
881
8
46
Diğer
arkadaslar iyi kötu durumumu biliyorsunuz esimin annesi dul buda yurtdisina gelmis bunlari yedirmis icirmis balmis babalik yapmis....taaaa evlendigim gun basladi sen kimsinki simdiyece oglumun kazancini yedim yiyorum yiyecegim yani bu denecek lafmiydi...neyse 10 yillik evliligimde yani bu kadinin fesat bir kadin oldugunu anlamak zor olmadi benim icin yani oglunu sevsin geline sövsun misali....kayinlarimda calisiyor bizden cok maas aliyorlar....neyse arar oglum pantolon aldim kardesine para gonder...:47:izine gitmeden alacaklari alir kocama ödetir:47:yani parasi da var maasi oglullarinin maasi yani mezara göturecek okadar dunyalik bir kadin...yani esim bizi ac biraksin avucunu anasina versin yok demez...aksamki telefondan sonra ipler hepten koptu...

bnmkide dul davranış ve beklentileri aynı benim kaynanayla.güldüm kendi kendime okurken iki kaynnana bu kadarmı benzer.bnmkide öle biz aç kalalım anasına para versn.evdeki kaynım görumcemde yesn içsin giyinsin.Allah bize sabır versin arkaaşım

dun aramis oglum size izindeyken araba cezasi gelmiti ya onu ödememissin:53::53::53:haayir ödedik!!!!!neyse anne ödedim diyor bilmiyorum diyor kadin gözukmuyor diyormus...sinirden uyku falan kalmadi esimlede kavga ettik ayri yattik bu kadinin yuzunden...duysun bunu kurban keser eminim paraya kiyarsa...neyse biz arabayla gidiyoruz izine gittigimiz gun piknik demeye baslar biz aliriz yerler icerlr gezerler tozarlar eeeee cezaya gelince ödeyinsene!!!simdiyecee bizi yediniz ödeyin!!!250 lira laf olurmu deli oldum sinirden yaa ...daha esim telefonda yanimda anacigim anacigim yaaa ...simdi arayipta icimdeki herseyi bosaltmak istiyorum arkadaslar ne yapiyim yaa sustum sustumda ne oldu ben nasil rahatlayim kadin agzimiza ed.... kenara cekiliyor oglu zaten hayatta cevap vermez..her aramasinda yuvamin huzurunu karistiracak seyler yapiyor oglumda diyor annecigim sen uzulme arada konus diyor yada ben konusuyum diyor biktim yemin ederim biktim evdeki geline kö....k gibi dolaniyor iyilik eden yaramiyor gordugunuz gibi.....arayipta konussam daha kotu olurmu...

bnmkide dul davranış ve beklentileri aynı benim kaynanayla.güldüm kendi kendime okurken iki kaynnana bu kadarmı benzer.bnmkide öle biz aç kalalım anasına para versn.evdeki kaynım görumcemde yesn içsin giyinsin.Allah bize sabır versin arkaaşım
Amin canimda buda öz oglu yani yazik degilmi birsy olsa sizin linizde var almanci kocaya variyim bunlara yardim edecegim diyor maaslari 7 milya en az nakliye sirketi kurdular iki yilda kaynim ev aldi...yazik ama bende insanim..esim böyle aptalliga devam ettihi muddetce yaparlar...kaynatamdan kalan tarlalardan hicbir pay almadim....öteki kaynima askerdeyken satmis para yollamis....iki kaynima sirket acti onlara sefaaasi bana cefaasi daha bir kez bunlari konusamadimda ona yaniyorum...:59:

dun aramis oglum size izindeyken araba cezasi gelmiti ya onu ödememissin:53::53::53:haayir ödedik!!!!!neyse anne ödedim diyor bilmiyorum diyor kadin gözukmuyor diyormus...sinirden uyku falan kalmadi esimlede kavga ettik ayri yattik bu kadinin yuzunden...duysun bunu kurban keser eminim paraya kiyarsa...neyse biz arabayla gidiyoruz izine gittigimiz gun piknik demeye baslar biz aliriz yerler icerlr gezerler tozarlar eeeee cezaya gelince ödeyinsene!!!simdiyecee bizi yediniz ödeyin!!!250 lira laf olurmu deli oldum sinirden yaa ...daha esim telefonda yanimda anacigim anacigim yaaa ...simdi arayipta icimdeki herseyi bosaltmak istiyorum arkadaslar ne yapiyim yaa sustum sustumda ne oldu ben nasil rahatlayim kadin agzimiza ed.... kenara cekiliyor oglu zaten hayatta cevap vermez..her aramasinda yuvamin huzurunu karistiracak seyler yapiyor oglumda diyor annecigim sen uzulme arada konus diyor yada ben konusuyum diyor biktim yemin ederim biktim evdeki geline kö....k gibi dolaniyor iyilik eden yaramiyor gordugunuz gibi.....arayipta konussam daha kotu olurmu...

geçen gunde benden bilezik istedi eşim anasına vercekmiş 4 tane hemde.asla vermem dedim almasaydı kendine ev dedim kardeşlerin para versnler eve aldıkları maaşları yiyceklerine dedim.o gece bizde çok kavga ettik bende ayrı yattm.sabah kocam işe gitti
artık dolmuştum aradım kaynanamı ağzıma geleni saydım şok oldu hep sus hep sus yeter yaaa.şimdi tık yok ne eşimdn ne kaynanamdan sıkıosa bilezik istesn bakimm.şimdi ne bana gelio ne ben kaynanama gidiyorum.eşimede dedim ne halt edersen et ben artık annenn yuzunu görmek istemiyorm sakın beni zorlama annnene gitmek için dedim.şimdi ne gidiyorum ne konuşuyorum kaynanamla.eşimede dedim çok yardım etmek istiosan git yardım et annenle yaşa dedim.artık tık yok suskun eşimde hehehehehe korkutmak ii oluyo.vala sende ara konuş kaynananla ben öle yaptm şimdi kafam rahat cnm

üstümüze kurduğun baskıdan ve beklentiden vazgeç bilezik felan göndermiorm dedim.çok istiosan oğlunu gönderim beraber yaşayın dedim.hemen 90 derece döndu aman kızım o nasıl düşnce öyle elaleme ne deriz siz yuvanıza bakın ben sizden bişey istemiorm falan demeye başladı.istemiosan bu bilezik muhabbeti ne dedim.senin yusunden akşam birbirimize girdik dedim.uğraşma bizimle beklenti içine girme dedim.evlendirmeseydn oğlunu o zmn dedim.torun yapın demesini biliosn ama bişeye ihtiyacn varmı die sormuosn dedim.ben tedavi için sakladığım bilzeklerimi istiosn üstelik dedim.kararı sen ver oğlunmu gelsin bileziklermi dedim.aman kızım aman hiç bişe istemiorm dedi bende kapattm telefonu.o gun bugundur ne kaynanamla konuştum nede gittm gitmemde yazdıkça deliriorm şimdi bile off

öyle bilzik mevzususu falan degil...senin kaynanan yazik alltan alan bir tipmis...bnimkine konussan durumun vahim olurdu!!!

Bir kere cok ustume geldi cevabini verdim...bizi evden kovdu kaynima kovdutturdu.....esimde tik yok....neyse bizi bosandirmaya getirdi ailem cocuklarinin hatirina don dedi esin iyi dedi aslinda esim iyi bir insan ama onun sessiz kalmasi uzuyor beni ama onlarin yuzundende bana catmaz...yani böyle iste...belki oda buna kud..uyor...

arkadaslar iyi kötu durumumu biliyorsunuz esimin annesi dul buda yurtdisina gelmis bunlari yedirmis icirmis balmis babalik yapmis....taaaa evlendigim gun basladi sen kimsinki simdiyece oglumun kazancini yedim yiyorum yiyecegim yani bu denecek lafmiydi...neyse 10 yillik evliligimde yani bu kadinin fesat bir kadin oldugunu anlamak zor olmadi benim icin yani oglunu sevsin geline sövsun misali....kayinlarimda calisiyor bizden cok maas aliyorlar....neyse arar oglum pantolon aldim kardesine para gonder...:47:izine gitmeden alacaklari alir kocama ödetir:47:yani parasi da var maasi oglullarinin maasi yani mezara göturecek okadar dunyalik bir kadin...yani esim bizi ac biraksin avucunu anasina versin yok demez...aksamki telefondan sonra ipler hepten koptu...

merhaba tatlım ben başka topikteyim ama yazdıklarınız dikkatimi çekti evet bazı arkadaşlar kendi yaşadıklarını yazmışlar ama bunu herkes yapamaz ne bileyim onun eşi cevap vermemiştir kaynanası alttan almıştır ama herkesin huyu suyu bir değilki sert kayaya da çarpa bilirsin .bence sen hiç bir şey söyleme dur ve karşıdan seyret senin sessiz ve üzüntülü olduğunu görecek zamanla seni üzdüğünü anlayacak emin olbirgün zafer senin olacak:72::72::72:yoksa annelerine daha düşkün oluyorlar benim eşim bana şöyle demişti benim ailem onlar sen sadece karımsın ailem değil.bizim çocuğumuzda yok kadını 1000 tane bulursun ama anne 1 tanedir demişti.şimdi ise benim inayetimle annesinin iç yüzünü ne kadar paragöz olduğunu gördü.en azından senin kaynanan size yakın değil.benim kaynanam benim üst katımda oturuyor

bende nefret ediyorummm ne tesadüf :9:
üstelik benimkide dul değil ama, karı koca para istiyorlar sürekli eşimi evlatlıktan reddettiler ama hala para istiyorlar, sanırım ölene kadar kurtulamayacağım onlardan:84:

merhaba tatlım ben başka topikteyim ama yazdıklarınız dikkatimi çekti evet bazı arkadaşlar kendi yaşadıklarını yazmışlar ama bunu herkes yapamaz ne bileyim onun eşi cevap vermemiştir kaynanası alttan almıştır ama herkesin huyu suyu bir değilki sert kayaya da çarpa bilirsin .bence sen hiç bir şey söyleme dur ve karşıdan seyret senin sessiz ve üzüntülü olduğunu görecek zamanla seni üzdüğünü anlayacak emin olbirgün zafer senin olacak:72::72::72:yoksa annelerine daha düşkün oluyorlar benim eşim bana şöyle demişti benim ailem onlar sen sadece karımsın ailem değil.bizim çocuğumuzda yok kadını 1000 tane bulursun ama anne 1 tanedir demişti.şimdi ise benim inayetimle annesinin iç yüzünü ne kadar paragöz olduğunu gördü.en azından senin kaynanan size yakın değil.benim kaynanam benim üst katımda oturuyor

bu kelimeleri bana sarf eden bir adamla ben asla evli kalmazdım.

Bizde de hep aynı kene gibi yapışmışlar para para diye.annesi babası kardeşi abisi yedi sülalesi senki kocam fabrikatör garibim sabah gidiyor gece yarısı geliyor adamın yüzünü görmüyoruz telefon açıyorlar yok şuna para lazım yok buna para lazım bize para ver .hiç demiyorlar sizin birşeye ihtiyacınız varmı ?canınız sıkkınmı?dünya işte hep bana hep bana.iki tane kardeş varmış birinin 99 koyunu varmış fakir olanında 1 koyunu varmış .99 koyunu olan demişki senin 1 koyununu da bana ver benim 100 olsun .

bu kelimeleri bana sarf eden bir adamla ben asla evli kalmazdım.

doğru söylüyorsun canım bende öyle yaptım annemlere gittim.ama benim eşim adeta bir psikopata dönüyor sinirlenince sonrada süt dökmüş kediye.onu terk ettiğimde daha çok korkuyorum benim yüzümden başına birşey gelirse kendimi nasıl affederim ben.

canım ne yazık ki erkek anneleri böyle oluyor zamanla nedense.. bazen düşünüyorum erkek çocuğum olursa bende böyle olurmuyum diye..
benim kaynanam da dul, eşim 26yaşındaydı biz evlendiğimizde.. kadın hayatında çalışmamış anca çocuk bakmış koca parası yemiş bir kadın.. rahmetli vefat edince de 3 kızını çalıştırmış 12-13-14 yaşlarındaymış ozaman 3 görümcem.. eşim dde 11 miş babası vefat ettiğinde.. tabi bi kayınım da var ozaman 5 yaşındaymış çocuk var diye kızları çalıştırmış o yaşta.. güya eşimi okutmak içinmiş ama eşimde lisedeyken çalışmaya başlamış hem iş hem okul.. allahtan becerikli ve kolay iş kuran biri, askerlik falan derken eşim hep bunlara bakmış.. kızlarda 18 bitirdikçe artık o yaşta çalışmanın bıkkınlığıyla evlenmek istemişler evlenmişler ve 2001den beri kaynanama eşim bakmış.. rahmetli pederden de malülen emeklilik maaşını alıyormuş ama o anca bakım kremlerine yetiyor kadının..
biz 2007de evlendin kadın krizler geçirmeye başlaadı... markete gidiyoruz alışveriş yapmaya onu da çağırıyoruz gelmek istemiyor bir ihtiyacın var mı deriz yok der.. sonra gider millete der ki kendi başına alışverişe giderler bana söylemezler diye.. rezil etti hep beni herkese.. oysa ben onun 1 dediğini 2 etmemiş insanım.. saygımdan bir terslik yapmadım.. ozamanlar kayınım da ben geldikten sonra nişanlancam diye tutturdu.. ben yeni gelmiş gelin dha ankaraya ilk defa geliyorum 2 aylıkken çalışmaya başladım sırf masrafları toparlayabilmek için eşim zor idare ediyordu.. ev kira.. kaynanadan katkı yok.. kayınım zten ver harcayım modunda.. asker ettik biz gönderdik parasını.. eyvallah.. göndeririz abilik borcu diyelim onu geçtik.. adam askerden 2009 mayıs 18de geldi 28de nikahı kıydılar temmuzda da düğün yapıldı
tabi biz salağız çalışıyoruz en az 7-8bin lira harcadık onlara ve gelinimiz fitnenin teki..
anlattıkca taşıyorum bende buraya.. kusura bakmayın.. kaynanam da tutturmuş onlar yeni evli yardım edin onlara. bende ozaman ilk defa tepkimi koydum.. evlenmek için kudurmasaydılar dedim.. ben çalışıyorsam gelinin de çalışsın dedim.. var mı böyle dedim babam eli doyurmak için mi okuttu beni dedim..o andan sonra kötü gelin ben oldum.. ama düğünden sonraki o sevdiği diğer gelin yapmadığını bırakmadı.. eltim yüzünden kaynanam evlendi :1: şu anda da sülalenin en kıymetlisiyim..
ama kaynanamın açgözlülü yine yerinde.. 2010 temmuzda evlendi... bizde eşimle ikimiz 2010 aralıkta kendimize ufak bir dükkan açtık kendimize yetecek kadar anca kazanıyoruz.. kadın da demez mi " dükkanı daha erken açsaydın şimdi evli olmayacaktım" kendi kaşınıyor resmen kadın.. sanki zorla evlendirilmiş genç kız gibi töbe yarabbi.. geçen hafta da evine hırsız girmiş tüm altınları çalınmış parmağındakiş alyans hariç... hiç mi ama hiç üzülmedim..
hemen yetiştik polis falan çağırdık... kadın eve hırsız girdi diye üzülmüyor da "altınlarıma doyamadım" diye ağlıyor.. ben böle bişey görmedim arkadaş.. polislere de kafa tutuyor "bulacaksınız hırsızı altınlarımı geri getireceksiniz falan" cici kocası da sakinleştirmeye çalışıyor " boşver mala gelsin cana gelmesin" diye.. kadın bu sefer de diyo " anlamam ben alacaksın aynılarından" gözü doysun..

ezdirme kendini ama kesinlikle eşini de ailesine karşı doldurma.. demek zamanında sustuğumuzdan tepemize çıkabiliyorlar.

hakkında hayırlısı arkadaşım

Allah hepimizin yardımcısı olsun ben onlardan ne çektiğimi yazsam roman olur .şimdi ben daha yeni evliğim 3aylık falan anneme ikide bir telefon açıyor kızını doktora götür geç evlendi yumurtalıkları tmbeldir diye sanırsın profesör.tabi benim yaşım23 eşimin32 neyse işte bir sene sonra doktora gittik eşimin azolu olduğunu öğrendik kaynanamda tık yok .biraz zaman geçti dili yine çözüldü neymiş efendim rüyasında görmüş benim çocuğum olmuyormuş eşimde sorun yokmuş bende dayanamadım rüyanamı inanıcaz yoksa doktora mı?dedim.eşime söyledim aman boş ver cahil işte oğluna toz konduramıyor.kimse yoğurdum ekşidir demezki dedi.tamam öylede bizde insan evladıyız çocuğunu korumak için bizi çamura atıyorsun aman ölümlü dünya sonunda çocuk olmuyorsa kimden kaynaklandığı önemli değil ki ikimizde acısını yaşıyoruz

valla arkadasim sinirlenince senin ailen söyle senin ailen böyle diye icimi kusuyorum ne yapiyim doldurmusmu oluyorum birde aksam esimde cok sinirliydi galiba onunda zoruna gitti ama belli etmedi ablamla konusunca dank etti....

valla arkadasim sinirlenince senin ailen söyle senin ailen böyle diye icimi kusuyorum ne yapiyim doldurmusmu oluyorum birde aksam esimde cok sinirliydi galiba onunda zoruna gitti ama belli etmedi ablamla konusunca dank etti....

kocayı doldurmak nasıl oluyor bilmiyorum ama......

Bildiğim tek şey , her ne sorun olursa olsun sakin bir zamanda konuşmak...

Yada

içinde biriktirip biriktirip sonunda ortalığı kasup kavurmak...

Bunlar çözüm oluyor..bir tek ..ortası olmuyor :65:

Back
X