• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanamı aklımdan atamıyorum :(

meraba arkadaşlar önceki konumdada bundan bahsetmiştim ama çok yorum yapılmadı.ama benim yorumlarınıza gerçekten ihtiyacım var hem içimi dökmek hem sizden akıl almak için.
9 aylık bebeğim var. doğumdan sonra kaynanam beni adam yerine koymuyor hiç bebek kendisininmiş gibi davranıyordu hep.saçma sapan akıl verip duruyodu sanki ben salağım gibi davranıyodu. bebek benim kucamdayken rahatsız oluyodu almaya çalışıyodu.bende bu davranışlarindan çok rahatsız olduğumu belli ediyodum ama çok yapışkandır kendisi bende tersliyorum artık hep.eminim herkese beni anlatıyo şikayet ediyo çenesi hiç durmaz yanımda diğer gelinleri hakkında çok atıp tuttu yüzlerine kızım kızımdı banada aynen öyle.şimdi sorunum şu ben bu kadını aklımdan atamıyorum sürekli yaptığı şeyler geliyo aklıma sürekli kafamın içinde kavga ediyorum onunla ama her dakka her saniye. bundan kurtulamiyorum psikoloğa gitmeyi düşündüm ama emziriyorum ilaç içemem bunun dışında bi faydası olacana pek inanmıyorum.eşimle çok kötü aramız sürekli annen şöyle annen böyle dediğim için ama kendimi durduramiyorum napıcam bilmiyorum süreozuk moralim.beni anlayan bu durumu aşan varmı aranızda.artık yardım almam gerekiyo çünkü evlilik adına hiçbişey kalmadı ortada :KK43:

ısrarla onu sallamadığını belli et ama direk dikleşme..
yani seni eşine şikayet edecek malzeme bulamasın ama alttan alta adam yere de artık yansıtmaine koymadığını bilsin.
eşine de artık yansıtma..savunmaya geçer.topu böyle bu erkek milletinin.evlenince kıymete biniyo anaları...

meraba arkadaşlar önceki konumdada bundan bahsetmiştim ama çok yorum yapılmadı.ama benim yorumlarınıza gerçekten ihtiyacım var hem içimi dökmek hem sizden akıl almak için.
9 aylık bebeğim var. doğumdan sonra kaynanam beni adam yerine koymuyor hiç bebek kendisininmiş gibi davranıyordu hep.saçma sapan akıl verip duruyodu sanki ben salağım gibi davranıyodu. bebek benim kucamdayken rahatsız oluyodu almaya çalışıyodu.bende bu davranışlarindan çok rahatsız olduğumu belli ediyodum ama çok yapışkandır kendisi bende tersliyorum artık hep.eminim herkese beni anlatıyo şikayet ediyo çenesi hiç durmaz yanımda diğer gelinleri hakkında çok atıp tuttu yüzlerine kızım kızımdı banada aynen öyle.şimdi sorunum şu ben bu kadını aklımdan atamıyorum sürekli yaptığı şeyler geliyo aklıma sürekli kafamın içinde kavga ediyorum onunla ama her dakka her saniye. bundan kurtulamiyorum psikoloğa gitmeyi düşündüm ama emziriyorum ilaç içemem bunun dışında bi faydası olacana pek inanmıyorum.eşimle çok kötü aramız sürekli annen şöyle annen böyle dediğim için ama kendimi durduramiyorum napıcam bilmiyorum sürekli bozuk moralim.beni anlayan bu durumu aşan varmı aranızda.artık yardım almam gerekiyo çünkü evlilik adına hiçbişey kalmadı ortada :KK43:
Ay bir de hiç sıkılmadan "tersliyorum" yazmış ya hu madem bu kadar tahammülsüz idin burnundan kıl aldirmayacaktin niye evlendin prenses hanım büyüklere saygı ogretilmedi mi size hiç yazık vallahi yazık

Ay bir de hiç sıkılmadan "tersliyorum" yazmış ya hu madem bu kadar tahammülsüz idin burnundan kıl aldirmayacaktin niye evlendin prenses hanım büyüklere saygı ogretilmedi mi size hiç yazık vallahi yazık
hahahaa kızlar kaçın cadı kaynananın teki basmış burayı.bak böyle konuşan insanların ortak özelliği ne biliyomusun son derece saygısız insanlardır.kimbilir kocasını annesine karşı dolduran sinsi gelindir.toplumda senin gibi bilmiş bilmiş akıl veren tipler tam tersi davranışlarda bulunurlar biliyo musun.
beğenmeyen boşar oğluna daha iyisini bulur canım.ayıla bayıla istedi beni oğluna şimdi benim saygımdan yüz bulup bana hükmetmeye kalkışamaz anladın mı.benim izin verdiğim sınırda hayatımdadır herşeyimi Paylaşmak zorundaymışım gibi benim özelimi işgal edemez anladın mı.

olayı tam tersten düşünün bi sizin anneniz sorunlu diyelim eşinizle hiç anlaşamıyolar siz arada annenizi kırmadan gidip konuşuyosunuz ama gene aynı ve eşinizi sürekli gelip anenen şöyle anen böyle diyo bunalmazmısınız?????? eger gerçekten çirkin bi hareketini görüyosanız direk kaynananıza söyleyin eşinizi sokmayın araya o onun annesi napsın gidip boğazınımı sıksın oda biliyodur ama kaç yaşında insanı nasıl değiştirsin?????

benim annem normalde eşimle görüştüğünde pek sorun çıkarmaz yüzyüze ama eşim gidince yada o olmayınca offffffff anlatamam o ben içeri geldim oturdum 10 dk sonra yüzü düştü niye yüzü düştü beni istemiyomu annesimi dolduruyo bıd bıd başlıyo halbuki adam telefondan okey oynuyo kaybetmiş tüh ya falan demiş bunun gibi bir milyon tane örnek ve annem bize çok gelen insan değil yılda 1 hafta bile durmaz

mesela bize gelir evine döner 3 ay sonra arar kalinka efendim anne işte ben ordayken kocan 2. gün gündüz evde durmadı izinliydide niye evde durmadı benim oturmak istemiyomu????????? halbuki adam o gün pazara gitmiş markete gitmiş dışarda ıvır zıvır işleri halletmiş biliyorum

sürekli arar hesaplarını kontrol et , ev işlerine yardımcı olsun , ütüyü o yapsın , taaaaaaaa 700 km öteden emirler istekler kaprisler artık bazen delircek oluyorum....

ananenm gözünden operasyon geçirmiş eşim annanemi aramış konuşmuşlar geçmiş olsun falan demiş severde annanemle dedemi benden çoka rar yaşlları seviyo adam.... ama ananenm şeimin aradığını anneme söylememiş benim bile haberim yoktu ......... ertesi gün annem beni arıyo selin efendim anne kocan niye annemi arayıp geçmiş olsun demedi ben onun babasını arayıp geçmiş olsun dememiştim 3 ay önce kesin ondan sor niye nisbet yapıyo anne diyorum aramış adam o zman annem niye bana söylemedi anne diyorum ne bilim ananeme sor ... bana diyoki sen ocanı savun otur onu savun zaten
vır vır vır meğer adam aramış yani 3 günde bi arar bi dolu laf napiyim şimdi annem atim satimmi vakti bol kuruyo oturuyo hiç üşenmiyo kuruyo kafasından bazen eşimede yansıtıyo ne diyim eşim hiç gelipde annen şöyle annen böyle demedi allah var yani kafasında bununla yaşasa bende çok üzülürdüm ama diycek bişey yok onun lafıyla eşimle kavga etsem şimdiye 100.000 kere boşanmıştık sonra eşime tabiki söylediklerinin hiç birinden bahsetmiyorum ama anneme diyorumki söylediklerini söyledim anne diyorum bide huyudur git şunu söyle bunu söyle o oyle derse bunu de böyle derse bunu de ayyyyyyyyyyyyyy diyorumki söyledim çok kötü kavga ettik halbuki konusunu bile açmıyorum boşıcam bu adamı bana diyoki yok kızım etrafta neler var yuvana sahip çık e ben sana rağmen nasıl sahip çıkim yuvama ama denmiyo ........

büyüklerin yaptıklarına aldırıs etmememk lazım çok fazla kaynanamı pek sevmem ama eşm de kadına hayatta tutup bi hediye almaz annesinin hediyeye ihtiyacı yokmuş vs... öküz öküz muhabbetler annesine ben hediye alır eşim adına veririm .... nişanlıyken anneler gününde anneme de kaynanamada hediye aldım annem 10 gün bana küstü niye kaynananmın hediyesi kendi hediyesinden pahalıymış ma ben başıma geleceği bildiğimden fişi atmamıştım attım resmi gönderdim bak senınki daha pahalı diye barıştık şimdi düşünüyorum aynısını kaynanam yapsa beni akıl hastası olmam lazım:))))))) ben bunu bildiğimden bişey olursa direk kaynanayla hallediyorum araya hiç eşimi sokmuyorum ben rahat o rahat ne uzun yazmışım pek dertliymişim 4 yılda birikince böyle oluyo demek:))))))

hahahaa kızlar kaçın cadı kaynananın teki basmış burayı.bak böyle konuşan insanların ortak özelliği ne biliyomusun son derece saygısız insanlardır.kimbilir kocasını annesine karşı dolduran sinsi gelindir.toplumda senin gibi bilmiş bilmiş akıl veren tipler tam tersi davranışlarda bulunurlar biliyo musun.
beğenmeyen boşar oğluna daha iyisini bulur canım.ayıla bayıla istedi beni oğluna şimdi benim saygımdan yüz bulup bana hükmetmeye kalkışamaz anladın mı.benim izin verdiğim sınırda hayatımdadır herşeyimi Paylaşmak zorundaymışım gibi benim özelimi işgal edemez anladın mı.
Anladım örtmenim şurada tek ayak üstünde bekliycem şimdi cezalıyım o_OBen kaynana değilim 32 yaşında ne kaynanalığı :KK45: saygısız hiç değilim evli olsam kocamı da annesine kışkırtmam :-) Sana şunu anlatmaya çalıştım mesela kv sana hakaret tarzında konuşur veya ne bileyim aşağılar,iftira atar vs vs böyle bir durumda tabii ki hakkını arar insan ,sözünü de esirgemez her türlü savunmaya geçer..Ama yok işte bana çok karışıyor akıl veriyor bebeğimi büyütmeme karışıyor filan olunca söylediklerin, abartılı geliyor insana çünkü bahsettiğin kişi senden fazla hayat tecrübesi olan yaşlı bir kadın kaldı ki annen konumunda akıl verse nolmuş bunda kötülük yok üstelik o sana akıl verince bu senin salak olduğun anlamına gelmiyor sadece seni tecrübesiz gördüğü için bildiklerini paylaşmaya çalışıyor "terslemek" yerine kıymet bilmek daha güzel olur.Kimseleri olmadığından tek başlarına bebeklerini büyüten, yanımızda bi büyük olsa da danışsak diyen nice kadın var

Anladım örtmenim şurada tek ayak üstünde bekliycem şimdi cezalıyım o_OBen kaynana değilim 32 yaşında ne kaynanalığı :KK45: saygısız hiç değilim evli olsam kocamı da annesine kışkırtmam :-) Sana şunu anlatmaya çalıştım mesela kv sana hakaret tarzında konuşur veya ne bileyim aşağılar,iftira atar vs vs böyle bir durumda tabii ki hakkını arar insan ,sözünü de esirgemez her türlü savunmaya geçer..Ama yok işte bana çok karışıyor akıl veriyor bebeğimi büyütmeme karışıyor filan olunca söylediklerin, abartılı geliyor insana çünkü bahsettiğin kişi senden fazla hayat tecrübesi olan yaşlı bir kadın kaldı ki annen konumunda akıl verse nolmuş bunda kötülük yok üstelik o sana akıl verince bu senin salak olduğun anlamına gelmiyor sadece seni tecrübesiz gördüğü için bildiklerini paylaşmaya çalışıyor "terslemek" yerine kıymet bilmek daha güzel olur.Kimseleri olmadığından tek başlarına bebeklerini büyüten, yanımızda bi büyük olsa da danışsak diyen nice kadın var
iyi ya sen çok iyi tanıyorsun kaynanamı.verdiğin dersler için teşekkür ederim ama senin aklına ihtiyacım yok.önce okuduğunu anlamaya çalış sonra ahkam kesersin.ben beni salak yerine koyuyo saçmasapan akıl veriyo dedim.akıllı mantıklı bi kadın olsa neyse.kucamdaki çocuğu almaya kalkıyo düşürürsün diye.kaka yapınca bekletmeyin haa altını değiştirin hemen diye azarlar gibi konuşuyo.herkesin kaşıgını soktuğu erimiş dondurmayı kendi yaladığı kaşıkla 7 aylık bebeğime vermesine izin vermedim diye anası bişey yedirmiyoki oğluma herşeyi yemesi lazım onun diye bilmiş bilmiş ben saçmalamışım gibi devam ediyo.tabiki hepsinde tersliyorum vicdanım rahat benim saygıyı hakedene saygı duyarım senden terbiye ögrenecek değilim.senin için tek dileğim var canım Allah sana benimki gibi bi kaynana versin sonsuz saygı göster ona. o cahilligiyle seni yönlendirmeye kalksın her yaptığına burnunu soksun sakın saygını bozma tamam mı.hadi git kendi işine bak.

İyide gecmisi niye bu kadar takiyorsunjz ki olmuş bitmiş?
Kızmayın ama bence siz kaynananizin varlığı batıyor size.

işte terapi olayı uzadıkça uzarmı.kadını her gördüğümde yine altüst oluyorum her hareketi faul batıyo bana.psikolog takmamayı öğretirmi sence.aile terapisine gidipte düzelen evlilikler varmı Çevrenizde

İyide gecmisi niye bu kadar takiyorsunjz ki olmuş bitmiş?
Kızmayın ama bence siz kaynananizin varlığı batıyor size.
bacım benimde akıl almak istediğim konu bu işte bu kadını aklımdan atamıyorum sürekli kafamda onunla kavga ediyorum.veremediğim cevaplarımı veriyorum.kimseyede içimi dökmiyorum şiştikçe şiştim.konuşsun dursun nasıl olsa benim dediğim oluyo boşvereyim diyorum ama sürekli laf sokmaları falan canımı sıkıyor.sallamayım istiyorum bu içimdeki kötü duyguları silmek istiyorum hiç aklıma gelmesin ben mutluluğuma bakim istiyorum yapamıyorum bi türlü içimi kemiriyo nefreti

Sende esin yanında yokken kaynana cevabını ver ama eşine annen böyle deme hakli da olsan annesine laf getirmez kesinlikle hiçbir erkek o yuzden aranizi bozmayın ağırlığını kaynana goster

Kaynanamı aklımdan atamıyorum deyınce kadın oldu sandım. Olse de atamazsınız herhalde takıntı olmus sızınkı. Esınıze nıye annen soyle annen boyle dersınız kı. Annesı onun kutsalı sonucta. O sızın annenıze bunları soylese emınım sız de aynı tavrın bes beterını yapardınız. KK klasıgı. Eslerın annsı hep tu kaka. Kadınların annesı aılesı hep anlayıslı hep yardımsever. Yapmayın her ne olursa olsun sız de annesınız. Yaslı baslı ınsnlardan kan davalınız gıbı bahsetmeyın. Yazıktır, gunahtır.

Kaynanamı aklımdan atamıyorum deyınce kadın oldu sandım. Olse de atamazsınız herhalde takıntı olmus sızınkı. Esınıze nıye annen soyle annen boyle dersınız kı. Annesı onun kutsalı sonucta. O sızın annenıze bunları soylese emınım sız de aynı tavrın bes beterını yapardınız. KK klasıgı. Eslerın annsı hep tu kaka. Kadınların annesı aılesı hep anlayıslı hep yardımsever. Yapmayın her ne olursa olsun sız de annesınız. Yaslı baslı ınsnlardan kan davalınız gıbı bahsetmeyın. Yazıktır, gunahtır.
evet kk klasiği okuduğunu anlamamak ve ahkam kesmek.ben ailemi övüp onları çamura sokmadım yanlış konuya yorum yaptın galiba.bu kadının yaptıklarını anlatmakla bitiremem hiç girmiyim ama gercekten cekilecek gibi degil. hadi ben kötüyüm, gecimsizim, burnumdan kıl aldırmıyorum 2 tane daha gelini var 2side çok ağirbaşlı akıllı insanlar.onlarlada arası benden kötü ben en azından tersliyorum diğerleri bağıra çağıra kavga ediyo.lütfen bilmişlik yapmayın burda artık gidin egonuzu başka yerde tatmin edin.

Psikolog değil psikiyatrist ilaç yazar. Terapi alın, konuşa konuşa rahatlarsınız. Eşiniz de sizi ezdirdiyse annen şöyle böyle demeniz normal ama demeyin durduk yere. Mesafeli davranın aramayın çağırmayın, çocuğunuzu kucağına fazla vermeyin.

Sızınkısı saldırganlık baska bırsey degıl evet haklısınız desek goklere cıkarız. Elestırıye acık degılsenız dert yazmayın kardesım.

iyi ya sen çok iyi tanıyorsun kaynanamı.verdiğin dersler için teşekkür ederim ama senin aklına ihtiyacım yok.önce okuduğunu anlamaya çalış sonra ahkam kesersin.ben beni salak yerine koyuyo saçmasapan akıl veriyo dedim.akıllı mantıklı bi kadın olsa neyse.kucamdaki çocuğu almaya kalkıyo düşürürsün diye.kaka yapınca bekletmeyin haa altını değiştirin hemen diye azarlar gibi konuşuyo.herkesin kaşıgını soktuğu erimiş dondurmayı kendi yaladığı kaşıkla 7 aylık bebeğime vermesine izin vermedim diye anası bişey yedirmiyoki oğluma herşeyi yemesi lazım onun diye bilmiş bilmiş ben saçmalamışım gibi devam ediyo.tabiki hepsinde tersliyorum vicdanım rahat benim saygıyı hakedene saygı duyarım senden terbiye ögrenecek değilim.senin için tek dileğim var canım Allah sana benimki gibi bi kaynana versin sonsuz saygı göster ona. o cahilligiyle seni yönlendirmeye kalksın her yaptığına burnunu soksun sakın saygını bozma tamam mı.hadi git kendi işine bak.

:KK47: :cool:

Back
X