Kaynanamı Annem kadar seviyorum diyenler....

valla kankayız kv ile . seviyorum çok kendisini . siz iyi olun karsı tarafta iyi oluyor

Valla bende kayinvalidemi annem kadar seviyordum. Çok saygıda duyuyordum. Bir dediği iki etmez. Meyvesine kadar doğrardim. Kısacası öz anneme yapacağım şeyi onada yaptım. Hatta fazlasını. Ne mi oldu. Hep suçlu hatalı ben oldum. Ağlamama bile kendisini sorumlu tuttu. Vs vs demem o ki ben "gelin" dim onun için sadece. Ona maaşımdan kırmadan evine alışveriş yada hediye Vs alırdım. Kızım Betül aldı derdi. Yani görümcem almış gibi gösterirdi. Çok sevdiğim için ilk başta yanında oturmayı bile kabul ettim.ama bir sene sonra beni benden etti. Ve şehir değiştirdim. Yinede saygımı asla bozmam. Seviyeliyin sadece artık.

Oyle iyi kayinvalideler var ki, hep ozenirim. Evlenmeden once kaynanam olursa gezeriz tozariz egleniriz diyordum cunku gurbete gelin geldim. Elimden gelen sevgi saygiyi yaptim ama olmadi. Kayinpederimi doldurur eşimin abisini doldurur herkes tavır yapar yine susarim.

Iste sevmeyince sevmiyorlar. Cunku fesat biri. Evimde yeni bir sey olsun kocasina bsk gordun mu ne almislar bizden iyi yaptirmislar ya da cogunda gormemezlikten gelir.

Arkadaslarimin kv var o kadar guzel anlasirlar ki ben hep uzulurum

Oyle iyi kayinvalideler var ki, hep ozenirim. Evlenmeden once kaynanam olursa gezeriz tozariz egleniriz diyordum cunku gurbete gelin geldim. Elimden gelen sevgi saygiyi yaptim ama olmadi. Kayinpederimi doldurur eşimin abisini doldurur herkes tavır yapar yine susarim.

Iste sevmeyince sevmiyorlar. Cunku fesat biri. Evimde yeni bir sey olsun kocasina bsk gordun mu ne almislar bizden iyi yaptirmislar ya da cogunda gormemezlikten gelir.

Arkadaslarimin kv var o kadar guzel anlasirlar ki ben hep uzulurum
Aynen canim bende uzulurum ne kadar iyi bi gelin olmaya calistiysamda hep arkamdan vurdular.

Ben de bir gün kvalide olucam inşallah
Kötü konuşmak istemiyorum ama yaşadığım her olaydan ders çıkardım , bana çok güzel akıl alçısı oldu
Ben bir gün kvalide olursam eğer , asla yaşadıklarımı yaşamasını istemiyorum
Gerçekten çok iyi anlayışlı bir kvalidem var-dı , ama bilmiyorumbelki yaşlandığı için , bbelki de onun da yaşadığı bazı olaylardan dolayı inanılmaz değişti , evrim geçirdi resmen
Artık onu ANNEM kadar sevmiyorum malesef

Kvyi sevenlerde varmış ne guzel :-) Bundan sonra buraya takılayim bari evlilik fobim azalır;-)

Back
X