KAYNANAMI ARADIM ya siz ya ben dedim

allah aşkına böylede denirmi ne kadar saygısızca çocukmusunuz siz evli olduğunuza göre bi yetişkinsiniz önce eşinizle konuşmanız gerekirdi ben asla öyla telefon açıpta konuşamam çok ayıp:19:

Bu konu gercek mi bilmiyorum, gercek olamayacak kadar ucuk cunku. Bu arkadas kendini rezil etmeyi cok seviyor, karakteri boyle, onceki konularindan da anlasilacagi gibi.
Boyle bir insanla evli oldugunuzu dusunebiliyor musunuz? Daha gecen gun esine neler yaptigini ballandira ballandira anlatiyordu. Esin kafasini duvarlara vuruyordur seninle evlendigi icin, kaldi ki haftasonu ailesinde 2 saat geciriyormus, onu garip buluyorsun. Bir de adama sormak lazim bu konuyu, "vallahi elimde olsa 7/24 anamda kalirim boyle bir eve geri donmektense" der mi adam demez mi... Yazik, adama cok yazik. Adamin hayati bitmis yahu, insallah o adamcagiz da bir sekilde huzura kavusur su kisa hayatta, artik ne sekilde sen dusun. ne diyim. Acinacak haldesin konu sahibi, sen ve esin. Sen kimseyi bu halinle alt edemezsin, ister milletin suratina telefon kapat, ister suratina hakaret et. Ciddiye bile almazlar seni su halinle. 34 yasinda, ne dedigini bilmeyen, kucuk terbiyesiz bir cocuk gibisin. Cocuk olsan egitilirsin ama bu yasinda ancak acir sana millet. En fazla gulup gecilir sana. Sen otur kendi haline yan. Konu gercekse tabii.

Sahi neden yeni evlileri rahat birakmazlar?
Neden icice yasamak vardir ?
Az ve öz, arada bir aile ziyaretleri olabilir ama her haftasonu her haftasonu insani bunaltir dogrusu.
Bir anne her zaman evli ogluna ne zaman geleceksiniz demeside tuhaf, o evli erkeginde her zaman annesine gitmek istemeside cok tuhaf.

hakikatten ya ilk 3 satrda ne demek istemiş kayınvalidem evde yok demiş lavobo demş yemek demiş sonra şunu dedim bunu dedim demiş haha alem bu kız yaa

birinin gelini ile ilgili bi şey anlatsam en ufak bi şey (şunun gelini kayınvalidesinden bebek odası istemiş,neden zora sokuyorlarki kayınvalidesini , desem )kayınvalidemin tek dediği laf ,zaten o gelin çok edepsiz çok terbiyesizmiş lafınını hemen söyler :)))
birde bu konu sahibinin yazdıklarının çıktısını alıp kendisine uzatmak istiyorum :)belki duvarına asarda :)ah ah canım gelinim derde ,küçük hesaplar peşinde koşmaz benimki :P
konu sahibinin daha önceki konularını okumadım ; ama inanın merak ettim ,evliliğim boyunca kayınvalidemle sadece 1 kez küçük bi tartışmamız oldu ,sağolsun ağzına geleni söyledi,çıt çıkarmamıştım ,ama buz gibiydim ,mesafe deseniz mesafe ama saygızılıkta etmedim ....1 senedir hala unutamıyorum sindiremiyorum(konu sahibi gibi telefon açsaydım offf,eşim ilk önce çok üzüülürdü,kıyamam ona iki arada iki derede kalırddı) eşine,kayınvalideye allah sabır ,burda bu yazıklanları okuyunca şokkkkkk:))))

hakikatten ya ilk 3 satrda ne demek istemiş kayınvalidem evde yok demiş lavobo demş yemek demiş sonra şunu dedim bunu dedim demiş haha alem bu kız yaa

:9:
Aynen...
''neyse kaynanam yemek lavabodaymıs'' bu cümle beni benden aldı,Google Translate'e bile cümleyi yazmak aklıma gelmedi değil :34:
Valla okurken beni bayan veya Türkçe'nin kafasını gözünü yararak yazılmış başlıklara değil yorum yapmak,okumadan kapatıyorum ama
ilk 2-3 cümleyi okuyunca kriz geldi bana :90:

ve aklıma birşey geldi :1:

Rapper Vicdan ve FUAT - YouTube

Kusura bakmayın ama en hoşlanmadığım insan tiplerinden birisiniz. Bir insanla evlenince tapusunu aldığınızı düşünüyorsunuz sanırım. Bu kadar saygısızlık yapıp rest çektiğiniz insan onu doğuran , büyüten insan. Eşinize biraz saygı duysaydınız ailesine de duyardınız diye düşünüyorum. Ne demek ya siz ya ben!Sizi onlardan öncelikli kılan birşey de yok fikrimce. Eşinizden anne babasını silmesini mi bekliyorsunuz anlamadım ki? He tamam her hafta sonu oradayız bundan hoşlanmıyorum, benim için sorun oluyor diyebilirsiniz lakin takındığınız tavır ve konuşma üslubunuz hiç hoş değil. Adamın annesine o kadar sayacağınıza eşinizle mantıklı bir biçimde başbaşa konuşsaydınız keşke. Ayrıca başka bir konunuzda 34 yaşında olduğunuzu yazmışsınız, kusura bakmayın ama ben 19 yaşında sizden daha olgun ve aklı başında hissettim kendimi, davranış ve düşünüş biçiminizi görünce. Eşinize ve ailesine sabır diliyorum, size de mutluluklar.

konu sahıbı ; eger gercekten kayınvalıdenızle bu sekılde konustuysanız

ve eger kayınvalıdenızde bırazcıkta olsa hasetlık varsa ,bu konusmadan

sonra emınım kı kadın mutlulutan göbek atmıstır:1:

"oglunuz sıze cok baglı " diye resmen ısyan etmıssınız :1:

bi erkek annesıne soylenebılecek bundan baska guzel sey ne olabılır :1:

kusura bakmayın ama komık duruma dusmussunuz ,uzulen emınım kı

o degıl sız olmussunuzdur .

Son düzenleme:
peki tatlım üslubunmdaki bozuklukları lütfen bana alıntılar mısın?

buraya konu acanların ya da yorum yazanların üslubu yerınde olmalı zira bkz:site kuralları..:31:
üslubu senı ılgılendırmıyor olabılır zaten yorum yapanları ve kk yöneticilerini ilgilendirir.

neyse ben kucuk bır tartısma durumu bıle goremıyorum burada şayet her sey acık ve net.
siz istedıgınız kadar konu sahıbını savunabılırsınız kolay gelsın ..ki buna kımse karsmıyor

ben yıne derdimi anlatamamısım ya hadi buna da tamam dıyelım:31:

yöeticiler zaten şu an gerekli cezayı vermiş başkaları neden uzatıyoki hem ben kimseyi savunmuyorum aynı olayı tecavüze uğradığını mağdur olduğunu söleyen ve lütfen eleştiri yapmayın kaldıracak takatim kalmadı yazan birine de yapmışlar onunda mı üslubu bozuktu oraya yorum yapan biri aynen şunu yazmış :"sana mı sorcaz ne yazıp yazmıyacağımızı" ben bu eleştirilerden rahatsız oldum eğer bir insanın üslubunu beğenmediysen bence yanlış yapmışsın yaz bitir yorumuna ama gidipte Allah kaynana sabır versin, yok kocan seni nasıl almış şeklindeki mesajlar bana ters.:20:

ne güzel aksiyon dolu bi hayatın var...
hergün bi olay maşallah...
yada hayal gücün çok geniş...

kayınvalidenizle birlikte eşinizde taşınmasın:44::44::44:keşke bunun içinde çemkirseydiniz,mazallah hafta içi de yalnız kalıverirsiniz falan:27::27::27::27::27:

günaydın bu konu gerçekmi yoksa fakemi acaba insan düşünmeden edemiyor gerçek ise konu sahibi arkadaşımızın hayal gücü çok geniş kayınvalidenizin ve eşinizin Allah yardımcısı olsun diyelim bu arada yok eger konu fake ise ortalıgı karıştırmak için bir konu açılmış birde neden ayrı ayrı konu açıyor tek bir konudan yazsanız daha iyi olmaz mı:1::1:

Yine bir kısmınız konu sahibesine geyik yapmaktan kendini alamamış, kötü içerik butonu süs diye kondu, konu dışıdan ceza alanlarda yok yere ceza alıyor...

Back
X