Kaynanamı çatlatma oyunum:)

Var ya kaynana ben olsam oğluma bu kadar ulaşamıyorum karsima sürekli gelin cikiyor . Yapışkan gibi bir çekil aradan derim yani. Belliki özel bir durum.

O dedi ki bende dedim ki sonra ona dedim kide oda bana dediki.. kim kime ne demiş haylar karıştı bende.. hastayım ya ondan zaaar

="rosebeauty, post: 46521307, member: 686401"]Ozel durum beni arabayla carsiya birakmi oluyor acaba onu gelininize soyleseniz ne olacak ayy birakamaz mi diyecek
Ozel durum o değil ki . Baska bir şey BBunu yazdıklarından ben bile anladım Senin anlamaman da tuhaf yani.

Ozel durum o değil ki . Baska bir şey BBunu yazdıklarından ben bile anladım Senin anlamaman da tuhaf yani.
Hayir tam olarak oydu sonra esim yanimda aradi ve bunu soyledi esime kendim gectim gerek kalmadi dedi simdi beni anlayabiliyor musunuz bakin ben insanlarin ozel hayat cizgisine yeternce saygi duyuyorum esimin annesiyle konuatugu ozel zamanlarda oluyor maddi olarak da bizden kısıp veriyor sesimi cikarmiyorum benim burda anlatmaya calistigim sey farkli onu da zaten anlayan cikmadi bu basligi lutfen bi akil verin diye acip kaynanamin bana yaptiklarini soylediklerini esimin eski sevgililerini anlattigini bizim beraber olmamizi istemedigini acikca soyledigini oglum senle evlenmese idi bize ev araba alacakti geldin butun herseyi alt ust ettin deyislerini vs anlatacak bi baslik acsaydim sizin yorumlariniz farkli olurdu biliyorum

Bu bölümde pepee iletişim kurmayı ogreniyor. Lakin kardeşi bebe ile çeşitli sorunlar yaşadığından dışarıdan yetişkin desteği gerekiyor. Heyecan dolu seruvenleriyle pepee bir sonraki bolumde tekrar sizlerle.

Pepee pepee evleniyor.
Idrak yollarinizin iltihabi gecmemis sanirim anliyorum gecmis olsun

Bazı kızların sadece yazmak için yazdığına şahit oluyorum dinlemeden yargılamadan dusunmeden o kadar acımasız yorumlar yapılıyor ki derdi olanın derdi büyüyor.

Evet saygı anlatılır ama sen ne yapmaya calisiyorsun diye tabikide degil, değil mi ?

Bunu okuyanlar için söylüyorum eğer onlardansaniz hemen sirkelenin ve duzelin insanlar dertlerini dertlesmek için akıl almak için açıyorlar çok akıllı olsalar veya fikirleri olsa şayet burda olmazlar. Yargılama düşün.

Kayınvalideni bi süre görmezden gelmeye çalış canım. Yeni evlisin. Şimdi her şey batıyo sana doğal olarak. Her hareketine sinir oluyorsundur tahminimce. Ama o öyle ve DEĞİŞMEYECEK. Evet ne yazık ki değişmeyecek. Sen de onu değiştirmek için uğraşma. Eşinle asla anne-babası yüzünden kötü olma. Tahammülsüzlüğünü belli etme. Genelde erkekler anne babalarıyla eşler arasında kalmaktan bunalırlar. ve genelde biraz beceriksiz oldukları için iki tarafı idare etmeyi, dengeyi kurmayı bilmezler. Bu konuda sana da iş düşüyor. Eşinle bu yüzden tartışma. Zamanla oturur rayına inşallah. Sen dediğim gibi boşver görmemeye duymamaya çalış. ve bi süre mesela eşine ayak uydurmayı dene. Yorumlarına bakılırsa gerçekten gıcık bir kayınvaliden var. Ama dediğim gibi değiştiremezsin.
Ha birde bebek düşünüyorsanız, bi süre erteleyin. Önce evliliğini rayına oturt. Bu kargaşanın içine birde bebek doğurma:) Yuvayı dişi kuş kurar hadi bakalım :)

arada soruldu mu bilmiyorum ama kağıt ne kağıdıymış? hani sizden habersiz borç ödeme kağıdı falan gelmiş olmasın ???o geldi aklıma..

Back
X