- 10 Nisan 2015
- 1.213
- 811
- 73
- Konu Sahibi rosebeauty
Ayy bayilazaaammm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozel durum beni arabayla carsiya birakmi oluyor acaba onu gelininize soyleseniz ne olacak ayy birakamaz mi diyecekVar ya kaynana ben olsam oğluma bu kadar ulaşamıyorum karsima sürekli gelin cikiyor . Yapışkan gibi bir çekil aradan derim yani. Belliki özel bir durum.
Ozel durum o değil ki . Baska bir şey BBunu yazdıklarından ben bile anladım Senin anlamaman da tuhaf yani.="rosebeauty, post: 46521307, member: 686401"]Ozel durum beni arabayla carsiya birakmi oluyor acaba onu gelininize soyleseniz ne olacak ayy birakamaz mi diyecek
Hayir tam olarak oydu sonra esim yanimda aradi ve bunu soyledi esime kendim gectim gerek kalmadi dedi simdi beni anlayabiliyor musunuz bakin ben insanlarin ozel hayat cizgisine yeternce saygi duyuyorum esimin annesiyle konuatugu ozel zamanlarda oluyor maddi olarak da bizden kısıp veriyor sesimi cikarmiyorum benim burda anlatmaya calistigim sey farkli onu da zaten anlayan cikmadi bu basligi lutfen bi akil verin diye acip kaynanamin bana yaptiklarini soylediklerini esimin eski sevgililerini anlattigini bizim beraber olmamizi istemedigini acikca soyledigini oglum senle evlenmese idi bize ev araba alacakti geldin butun herseyi alt ust ettin deyislerini vs anlatacak bi baslik acsaydim sizin yorumlariniz farkli olurdu biliyorumOzel durum o değil ki . Baska bir şey BBunu yazdıklarından ben bile anladım Senin anlamaman da tuhaf yani.
Idrak yollarinizin iltihabi gecmemis sanirim anliyorum gecmis olsunBu bölümde pepee iletişim kurmayı ogreniyor. Lakin kardeşi bebe ile çeşitli sorunlar yaşadığından dışarıdan yetişkin desteği gerekiyor. Heyecan dolu seruvenleriyle pepee bir sonraki bolumde tekrar sizlerle.
Pepee pepee evleniyor.