kaynanami dövecem az kaldiii

yarimc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2016
145
108
53
suan delirmek üzereyim su ramazan ayinda elimden gelse cookk uzaklara gidecem hic donmemek uzere 4 yillik evliyim 2 tane cocugm var benm bu kaynanamn bana yasattiklarni bir ben birde allah bilir kisnaclik örnegin; kayinpederm sofrada bana ekmek bile uzatamaz gelinini dusunuyon beni dusunmuyosn der hemen o adam benmde babam yaaa hem orucum hem 2 cocuk evin isi bide yetmez kaynanam ise gider isiningucunu bana birakir ust katta ama ayni evin icinde gibiyiz fark yok gezmeme karisir annem 2 sokak otemde oturur en son 3 ay once gelmstr bana kimse gelmez kaynanama çünkü kimse sevmez onu herseye karisir insanlarin kalbini kirar dunyada bitek o dogru bilir bizi suan evde istemiyor eviniz ayriyken kendi gelmemizi istedi eee cnku oglu paralari altinlari yapip ona verecek sandi ama bu eve geldik hersey alt ust oldu esim dukkanini kaybetti ee para olmayinca ogulda bes para etmiyomus yani anne demeye bin sahit lazim insan oglunu kocasina kötüler mi insan iki kardesi birbirine dusurur mu insan gelinine zulm eder mi ya iyi biri olsa degil evinin isininyapmak basimin ustunde tasirim ama yookk beni 5 yasindaki cocuk gbi azarlar hoc biseymi begenmez 2 eltiyiz biz el kiziyiz yani bi annelik gormedim ben bu kadindan gecen gun kayjnpederme soyluyo ya bunlar bu evden cikacak ama nasil agliyo nasil bagiriyo yada ben kendimi bisey icip oldurecem diyo tabi onlar bilmiyo benm duydugumu ahh ahh ben kayinpederi tek gordunce soyledm annemi duydum baba ama ben yukari cikmayinca nie cikmadin cikinca nie ciktin diyor ben napiyim dedm gecimsiz kadin kizim dedi ne diycen susmayip ne yapacan dedi bana kadin oyle bisey ki diktatör herseyiyle kendini hakli cikariyir bagirip çağırarak artik dayanacak gucum kalmadi bunev zindan gibi geliyor bana esime anlatiyorm ama herseyi degil cunku cikip annesiyle kavga eder arada yine olan bana olur sen oglumu doldurusa getriyon die nereye kadar icme atacam buna nasil ders verecem ben suan anlatam yasamak ap ayrii

Çıkın o evden kocanıza herşeyi anlatın anlaşıp çıkın evden ve birdaha kv sen görüşme oğlu arasın Arıcaksa gerekirse sendr çalış çocuklarınada kendi ailen baksın yoksa katil olabilirsin

Şu üç günlük dünyada neden çekiyorsunuz Allah aşkına. Eşinize söyleyin çekin gidip bida muhattap olmayın. Konu başlığınız nasıl bir ruh halinde olduğunuzu anlatıyor zaten. Değmez gerçekten. Hoşunuza gitmiyorsa tabi böyle yoğun ilişkiler, atraksiyonlu günler :)

evet ilk defa üye olduğum için aslinda belki tam olarak kendimi ifade edemedim. Konuya nerden başlayacağimıda bilemedim. Şuan ayri eve cikamayiz çünkü durum yok kaynanamda bile bile her defasinda bana kocanin ikna et çik diyor kadinsin kocanin hic mi ince noktasini bilmiyosun diyo bana ince nokta ne oluyosa artk.. Ben esimle kavga edip evi terk edip gittim esim beni annemden gelip aldi tabi bu esimle aramda olan bi problemdi kiskanclik eve dondugunde kaynanam bana gelip bagirdi cagirdi madem bu eve donecektin niye gittin dedi ve ustune ben annemdeyken kadin resmen bana oglunu kotuluyodu sirf bu eve dönmiyim diye

Ayy ben sinir oldum şurda yaa senin çalışma imkanın yokmu ne yap et git o evden

Döveceğim demen hiç hoş degil.
Kotu şirret de olsa senden büyük ve eşinin annesi.

Yapacagın tek şey var tasınmak.
egerki kaynanan seni 5 yasindaki cocuk gibi azarliyorsa ve üstüne sana saldiracak gibi bagirip cagiriyosa insann aklima bisey gelmiyor hep alttan alip idare ediyorum tabiki benmde evladim var 1 kizim bi oglum bende anneyim eger ben gelinime bu sekil davranirsam ne oglum nede gelinm evime ayak basmasn suan yasadigimi ben bilirim karsinda cirkef bir kaynana suan onu ben idare ediyoru ona verecegim.en ufak bir cevapta.kendi zaten bana saldiracaktr

Noktalama işareti kullan lütfen.
Görüşmek boyun eğmek her dediğini yapmak zorunda değilsin.

Allah yardımcın olsun. Böyle şirret insanlarla baş etmek oldukça zordur, çok iyi biliyorum.
O kadını sen değil eşin ve kayınpederin susturmalı.
Baksana kadın çocuk gibi azarlıyormuş hiç utanmadan.
Kendi kızlarına böyle bir şey yapılsa yer yerinden oynar ama söz konusu gelin olunca her türlü kötülüğü yaparlar.
Allah böyle insanları bildiği gibi yapsın

Ust katında da otursa gitmek zorunda mısın mesela evini niye temizliyorsun ki?
O kadar ezıyete .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…