kaynanami dövecem az kaldiii

evet benm kaynanamda oyle cok yalan söyler hemde asiri derecede ben sasirip kalirim ve kendi yalanina benide inandirmaya calisir yaaaa ben bi tek benm kaynanam böyle die düşünüyordum nasil annen böyle sey yapar sana hadi ben gelinim el kiziyim ahh canm benim rabbim dogru yolu göstersin eger böyle mutluysan boşver ama iste insanin içi acir hep diyorum yaşayan bilir şuan senisenden başka kimse bilemez

benim annem huzurdan hoşlanmaz bir yerde sakinlik varsa hemen karıştırıyor orayı.eşim ve çoçuğum benim annem yüzümden bunları çekmek zorunda değiller o yüzden konuşmuyorum.mesafe koydum falan sonra konuştuk ama hiç bir değişme olmadı hatta daha da şirretleşti.bu sefer kocama iftira atmaya başladı. arada insanın içi burkuluyor benim ailem yok diye ama alışıyorsun.kp öyle dediğine bakma herşeyi kv anlatıyordur.benim babam bile bana yardım edeceğine anneme engel olacağına onu öyle kabul et dedi bu saatten sonra değiştiremezsin dedi o istediğini yapacakmış ben büyütmeyecekmişim.

Îki sokak ötende annen varsa baksın çocuklara
Eşin iş sahibi olmak zorunda değil ki kapasın dükkanı girin çalışın bir yerlere

Herkes plaza da çalışmıyor ki asgari ücretle markette mağaza fabrikada iş arayın

bu huzur içinde 4 yılda 2 çocuk valla tebrikler
gidin başka yerde oturun
veya bırakın çocukları annenize çalışın, muhatap olmayın, gidip gelmeyin. bu kadar basit.
ne bayılıyorsunuz drama yaratmaya.

bu huzur içinde 4 yılda 2 çocuk valla tebrikler
gidin başka yerde oturun
veya bırakın çocukları annenize çalışın, muhatap olmayın, gidip gelmeyin. bu kadar basit.
ne bayılıyorsunuz drama yaratmaya.
dramami istee yasamayan bilemez benm evim ayriydi ve 1 senedir bu evin icindeyim ben kadin kocamin beynini yikadi yikadi gel birikim yaparsn söyle yaparsn böyle yaparsin dedi esimin yaninda oturdu agladi annenle otrumak istemiyormusun dedi zar zor getrtti bizi bu eve benm esimle bi problemim yok asla bir dedigimi iki etmez cocuklarimada gül gibi bakiyorum kimse kimseyi yargilayamaz cocuk sayisi konusunda suan benm problemim cocuklarm yada esim degil kaynanam ve benm esim zaten abisinim yaninda calisiyor...

valla yaşamayan bilmez, doğru
zira ben böyle kaynanaya düşsem alır çocuklarını giderim. eşime de sen bilirsin istiyorsan otur annenle derim.
nasıl eşinizle sorununuz yok arkadaşım. eşinizin annesi olmasa o kadınla tanışmış bile olmayacaktınız. bu tabi ki eşinizin getirdiği bir sorundur.

tamam da esim zaten bana yapma isini diyor bende kavga cikmasin diye hep alttan aliyorim bana bu yaptiklarini esime anlatsam cikip kavga edecek annesiyle esim hep arkamda ama evden cikamiyoruz bana 1 sene sabir et diyor kaynanam kötü die esimde kötü diyemem ki onun kişiliği farkli onun farklı suan kaynanam esimden bile nefret ediyor

e eşiniz yapma annemin işini diyor, siz neden yapıyorsunuz?
alın çocuklarını hiç bir yere gidemiyorsanız parka gidin, annenize gidin, evde olduğunuzda da k.validenize çıkmayın.
şimdi ramazan ama ramazan haricinde eşinize yemek götürün, gidin spor salonuna filan yazılın. gidin kütüpphaneden kitap alın açın evde müziği kitap okuyun (farkındaysanız çok para gerektirecek şeyler değil bunlar)
yani yapacak 68795426589 tane şey var.k. validenizle göbeğiniz bir mi kesildi? birlikte postal mı bağladınız neden sürekli mıç mıç olmak zorundasınız?

Allah kolaylik versin

sizin bu dediklerinizin hepsini yapiyorum zaten sirf o isten ge
inan bu dediklerini hepsini yapiyorum onun yüzünü görmemek icin o isten gelmeden cocuklari parka götürüyorum eve dönünce vay efendim ben nie evde degilim gelin dediğin evde oturur isten geliyorum gelinim yemegime yardim eder diyorum diyo bende 2 cocuk ve oglum cok hiperaktif surekli hareket halinde bunu bile bile bana bunlari söylüyor ve kizim sürekli kucak istiyor bazen bana yalandan seni anliyorum diyor e madem beni anliyosn ne diye zirt pirt isimi yap diyosun bak az önce yasadigim örnek anneme geldim ama yemek yapmadan cikamam sen orucsan bende orucum yani ama kocama dukkana 1 tabak yemek yolliyacak diye ariyip yemek yaptigini soyledim oyle ciktim evden ona bile burun kivirdi ramazan ayi ne annesi dedi bana eeee iftardan sonra kendi cayini sigarasini alip balkona gidecek bende isini gucunu sofrayi toplayi yikiyacam yerleri süpürüp asagi inecem dün orucu acip bi su ictim beni 10 defa sofradan kaldirip oturttu bunu anlat anlat bitmez

sen kaynanan estirirken ses kaydı al yada çaktırmadan video çek
işini garantiye al

canım bu gidişle senin bardak dolup taşacak gibi birden şaka maka kendini kaynananı döverken bulabilirsin bundan dolayı her şeyi güzel bir dille anlat Allah yardımcın olsun

değil aynı ev. aynı bina bile olmaz. böyle bi kadınla yaşanmaz.
uzağada gitseniz huzur kaçırır cinsten ama bi nebze rahat edersiniz.

Okurken içim daraldi ama yazım ekliniz yüzünden.a yrilin evden başka eve taşının.anlat herşeydir kocana kavga çıkarsa çıksın ki zaten er geç cikar

Konu dışında ama sizin yazdığınızdan da birşey anlaşılmıyor hirsla veya hızla yazılınca bazen hatalar oluyor bende de oluyor ondan biliyorum

canım bu gidişle senin bardak dolup taşacak gibi birden şaka maka kendini kaynananı döverken bulabilirsin bundan dolayı her şeyi güzel bir dille anlat Allah yardımcın olsun
aynen öyle olacak gibi çünkü daha fazla tahammülüm kalmadi önceden daha cok sessiz kaliyodm ama simdi yine birazda olsa cevabini veriyorum bana gecen gun bisey dedi bende cevap verdim dönüp kayinpederme bu gelin anasinin evine gidip geliyo buna biseyler oluyo artistleniyor önceden bu böyle degildi dedi annemle ne alakasi var annemde garibim agzi var dili yok annem senin gibi seytan olsa benden önce o senin hakkından gelirdi demeye cokk isterdim ama nerdeeee

Vur kiz CIK üstüne sacini basini yol yeter yaw nedir bu gelinlerimizin kaynanasindan çektiği nedir

Vur kiz CIK üstüne sacini basini yol yeter yaw nedir bu gelinlerimizin kaynanasindan çektiği nedir
yaniii bu gelinlerrr hep cekmek zorunda mi gelin niye köle olarak görülüyor ve ben bi yerim agriyo dediğimde gençsn neyin var diyor ben asla bi yerim agriyo diyemem ama kendi bogazi siser oturur hungür hüngür aglar abartmiyorm vallahi hasta olunca oturup agliyor

Canim Allah yardimcin olsun ya çok zor bn ne kadar desmede seni anlayamam çünkü zir deli bi kaynanam yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…