kaynanami dövecem az kaldiii

Eşinden gizleme genelde böyle insanlara patlayınca evlatlarını dolduruyor şimdiden söylemen en güzeli ve taşın çocukların var bir de onunlamı uğraşacaksın

ne olursa olsun o kadın eşinizi bu yaşa kadar getirmiş. dövmek ne ya ayıp ayıp

sokarsa soksun lafi sana ne yapma. kendi sucun

Bence kayinvalidenizin cayina anti depresan ya da uyku hapi koyun misil misil uyusun...

güzel kardeşim burada 40 kişi aynı şeyi söylüyor ama hep savunmadasın
yahu yapma, yapma, yapma, YAPMA bu kadar basit. çıkıp bulaşığını sen yıkamak zorunda mısın? alnına silah mı dayıyor? yapma, dediklerini de duyma. bu kadar basit.
ortada sorun filan yok deli bir kaynana var ona uyan da bir sen varsın.

Anneniz yakinmis cocuklara baksa sizde calismaya baslasaniz belliki kayinvaliden orda kalmanizi istemiyor ve bunu da belli ediyor gayet bence calismanin bi yolunu bulun.

Konu dışında ama sizin yazdığınızdan da birşey anlaşılmıyor hirsla veya hızla yazılınca bazen hatalar oluyor bende de oluyor ondan biliyorum
Konu dışı cevap veriyorum :)) hızla yazdığım için oluyor.hem on aylık kizima bakıyorum hiç durmuyor hemde kkdan vazgeçemiyorum.bide telde alışmış.bazen ben düzgün yazıyorum o bozuk şekliyle duzeltiyor

Anneniz yakinmis cocuklara baksa sizde calismaya baslasaniz belliki kayinvaliden orda kalmanizi istemiyor ve bunu da belli ediyor gayet bence calismanin bi yolunu bulun.
annem cocuklara bakamaz cnkü bensiz durmuyorlar ve biz turistik bölgede yasiyoruz kapali olduğum için çalistirmazlar bazen anneme gidiyorum esim sehir disina cıktığı zamanlar vay efendim ben nie gidip annemde kaliyorum yaa Arkadaş ben Gelin olduğum icin ne yapsam suç

zor işin biraz dayanmak gerekiyor demekki.

taşın gitsin bu kadını çekeceğine azıcık aşınız ağrısız başınız olsun, kayınvalideler kendi oğullarını kocaları gibi görüp, gelinlerini de kendilerine rakip görmeye devam ettikleri ve evli barklı çocuklarına yapıştıkları sürece bu sornlar hiçbir zaman bitmeyecek

ayrıca da o da taşınsınlar diyomuş bu fırsatı değerlendirsene kaç git ordan millet kaynanasından kurtulamaz sen onu dert ediyosun

her şeyi geçerim aynı memlekette anasını en son 3 ay önce gören kadına ,oturup cevap dahi veremem..ne dövecen öp başına koy kaynananı sen .hayırlı gelin hayırsız evlat .Hey Allahım Yarabbim.
hanım hanım daha önce ayrı yaşıyormuşsun ayrı eve çıksana ..maddi durumum yok diyebilirsin ama bunca illeti çekip psikolojiyi bozup huzursuz yaşamaya değer mi..yoksa sende ölünce huzura ererim nasılsa diyenlerden misin.

Döveceğim demen hiç hoş degil.
Kotu şirret de olsa senden büyük ve eşinin annesi.

Yapacagın tek şey var tasınmak.

Bazen insan ne büyük görüyor gözü ne de annelik sıfatını.
Doveceginden değil , içinde yaşadıklarının yansıması bu.

Ayrıca her büyük büyük , her anne anne değildir.

evet annem evime gelmiyor kaynanamin yüzünü görmemek icin ama ben giderim anneme onad
siz yanlis anladiniz galiba annem 3 aydir benim evime gelmiyor ama ben anneme giderim gerci gitmemede laf yapiyor ama takmiyorum onu anneme kurban ederim ben annem kaynanamin yüzunü gömek istemedigi icin gelmiyor bize ama ben giderim anneme

Bazen insan ne büyük görüyor gözü ne de annelik sıfatını.
Doveceginden değil , içinde yaşadıklarının yansıması bu.

Ayrıca her büyük büyük , her anne anne değildir.
2 3 satirla nasilda icimde yasadiklarimi özetlemissiniz cok tesekkür ederim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…