Herkes kendi birikimini kendi yapsın canım. Bende sizi evli sandım. Bence hesaplarınızı ayırın ben niye kazandığım parayı erkek arkadaşımın annesine harcıyım.Yani haklısın bir yandan ama ailerin maddi desteği olmayan bir evlilik istediğimiz için birikim yapmak adına ortak hesap açtık. Zaten yan yana da çok geldiğimiz için yeme içme de bir gibi.
Haklısın para puldan önceHayat şartlarının ne getireceği belli olmaz ortak hesap bence yanlış!!!
Kv ye gelince evlenince de durum kolay kolay değişmez ona göre hazırlayın kendinizi
Annesine para vermiş olmasından çok annesinin iflas ettikleri halde aileyi zorlayan davranışlarından söz etmek istemiştim.Ohooo... Öyle bir anlatmışsınız ki evlisiniz sandım. Annesine ister para verir ister vermez. Daha sevgilisiniz bismillah bir durun. Keselerinizin ortak olması en büyük hatanız. İlerisi için herkes parasını kendi biriktirsin. Yoksa böyle abuk subuk durumlar çıkar ortaya.
Nişanlıyım canım. Kaynana adayı yazmalıydım haklısın ama kaynana adayı gibi değil tam bir kaynana gibi davranıyor.evli olmadığın birinin annesi nasıl kaynanan oluyor merak ettim.evcilik oynamaya ne meraklı kızlarımız var tarih ileriye giderken akıllar tersine koşuyor.
kaynana da gibi olmaz gibiyse kaynana olmaz unutmaNişanlıyım canım. Kaynana adayı yazmalıydım haklısın ama kaynana adayı gibi değil tam bir kaynana gibi davranıyor.
Gerçekten ihtiyaçları için para versin buna karışmam ama herkes kendini sıkmışken onun sırf hava atmak için yaptıklarına üzülüyorum.Evlisiniz sandım başta, hak vermiştim. Şimdi çok hak veremedim. Şöyle yapın bence, alınacakları bölün. Herkes kendi hesabıyla alsın onları ortak hesap kullanmayın. Borca sokun yani kendinizi. O zaman istese de istemese de kemeri sıkacak.
Yapacak birsey yok.Gerçekten ihtiyaçları için para versin buna karışmam ama herkes kendini sıkmışken onun sırf hava atmak için yaptıklarına üzülüyorum.
İlla ki rahatsız olursunuz zaten. Ama şuan verme denmez işte. En iyisi bütçeleri ayırmak.Gerçekten ihtiyaçları için para versin buna karışmam ama herkes kendini sıkmışken onun sırf hava atmak için yaptıklarına üzülüyorum.
Merhaba kızlar gecenin bir yarısı yine ağlayan bir ben. Kaynanam olacak cadıya dayanamıyorum. Hiçbir insana böyle olumsuz konuştuğumu da hatırlamıyorum..
Benim kayınpeder geçen yıl içinde battı olabilir insanlık hali düşmez kalkmaz bir Allah. O adam herşey için çabalarken benim kaynanam hava atma derdin de, gün gün gezmeler, marka kıyafetler sürekli birşeyler alma derdin de.
Bizde kimseye yük olmamak için kendi düğünümüz ve hayatımız için birikim yapmaya çalışmaktayız,herşey den kısarak. İkimize de İstanbuldan harika bir iş teklifi geldi gitmek için gün sayarken kaynanam yine huzursuz ediyor. Sürekli para istiyor yok bi ayakkabı beğenmiş onu alacakmış, yok şal beğenmiş onu alacakmş. Karışmıyorum genel olarak bana sorduğunda verme annene diyemem. Kendime yakıştıramıyorum ama bizim paramız ortak ve benim hiç rızam yok.
Çünkü o beni çok ezdi. Eski konumda da biraz anlatmıştım milleti arayıp poliyy ile görüşmeyin bile dedi ki ben burda gurbetteyim. Yolda yarı çıplak dolaştığımı da söyledi, kibirli olduğumu da ben de bugün biraz büyük bir laf ettim. Annen benden yaptıkları için özür dileyene kadar seninle evlenmem o yaşadığı sürece dedim.
Erkek arkadaşım da Aşkım söz ben sana özür dileteceğim sen yeter ki takma böyle şeyleri şimdilik dedi. Ama nasıl takmayım siz söyleyin ne lafı bitiyor ne dedikodusu ben çok mutsuzum..
Kusura bakmayın yazım yanlışları ve ruh halimin bozuk olmasıyla yarım yamalak anlatmaya çalıştım.
Ya daha evlenmeden şimdiden bu kadar takıyorsan....Merhaba kızlar gecenin bir yarısı yine ağlayan bir ben. Kaynanam olacak cadıya dayanamıyorum. Hiçbir insana böyle olumsuz konuştuğumu da hatırlamıyorum..
Benim kayınpeder geçen yıl içinde battı olabilir insanlık hali düşmez kalkmaz bir Allah. O adam herşey için çabalarken benim kaynanam hava atma derdin de, gün gün gezmeler, marka kıyafetler sürekli birşeyler alma derdin de.
Bizde kimseye yük olmamak için kendi düğünümüz ve hayatımız için birikim yapmaya çalışmaktayız,herşey den kısarak. İkimize de İstanbuldan harika bir iş teklifi geldi gitmek için gün sayarken kaynanam yine huzursuz ediyor. Sürekli para istiyor yok bi ayakkabı beğenmiş onu alacakmış, yok şal beğenmiş onu alacakmş. Karışmıyorum genel olarak bana sorduğunda verme annene diyemem. Kendime yakıştıramıyorum ama bizim paramız ortak ve benim hiç rızam yok.
Çünkü o beni çok ezdi. Eski konumda da biraz anlatmıştım milleti arayıp poliyy ile görüşmeyin bile dedi ki ben burda gurbetteyim. Yolda yarı çıplak dolaştığımı da söyledi, kibirli olduğumu da ben de bugün biraz büyük bir laf ettim. Annen benden yaptıkları için özür dileyene kadar seninle evlenmem o yaşadığı sürece dedim.
Erkek arkadaşım da Aşkım söz ben sana özür dileteceğim sen yeter ki takma böyle şeyleri şimdilik dedi. Ama nasıl takmayım siz söyleyin ne lafı bitiyor ne dedikodusu ben çok mutsuzum..
Kusura bakmayın yazım yanlışları ve ruh halimin bozuk olmasıyla yarım yamalak anlatmaya çalıştım.
Arkadaşım sonuç itibarilye yine aynı şeyi söyleyeceğim daha evli değilsiniz.Evlilik öyle kağıda imza mimza değil.Aynı evin içinde olmak bir olmak başka şey.Sana desteği şu bu ayrı şey.Bak hastalık geçirmişsin (geçmiş olsun)o zaman sağlığın ne denli önemli olduğunu en iyi sen bilip,kendini bir kadın için bu kadar yıpratma.Sürekli daha evli değilsiniz diyen arkadaşlar benim için evlilik bir imza ile mi oluyor. Kusura bakmayın ama ben göğüs kanserini onun sayesinde yendim. Hem de hiç kimse yanımda yokken hayatımda ki insan vardı. Ben bunları biliyorum birgün ayrılabiliriz ki kaç yıllık evliler bile boşanıyor. Ben dün gece içimi döktüm sanki herkesin hayatı dört dörtlük mü eleştiri yapmaktan çok nasıl kırabilirim bozarım düşüncesinde olmayın.
Evet çünkü dedesinin cenazesine kaynana adayı fön çektir gel makyajsız gelme dediği için olur mu öyle şey sanki seviniyormuş gibi ben nasıl o şekilde gelirim dediğim için, annesininbana kötü davranmaya başladığını biliyor.oğlana bak özür dileteceğim senden demiş.
Teşekkürler canım.Canim bosver sen.
Rahatsizlik atlatmissin
Gecmis olsun
Takma bunlari
Su akar yolunu bulur.
Hayati akisina birak biraz.
Hakkinizda hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?