Kaynanamı Sevmiyorum

Evlisiniz sandım başta, hak vermiştim. Şimdi çok hak veremedim. Şöyle yapın bence, alınacakları bölün. Herkes kendi hesabıyla alsın onları ortak hesap kullanmayın. Borca sokun yani kendinizi. O zaman istese de istemese de kemeri sıkacak.
 
Daha evlenmeden neden ortak hesap oluyor ne alaka? siz kendi paranızla ihtiyaçları alırsınız o da kendi parasıyla alır ev kurulur düğün olur sonra elinizde ne kalırsa o da birikimin olur yani. Madem annesine aldığı şeyler sorun olacaktı ortak hesap yapmayacaktınız benim kardeşim bekarken anneme birşey alsa ve gelin hanım laf etse ben bozulurdum şahsen çünkü şu anda buna hakkınız yok babası battıysa ve sizin dediğiniz gibi özel şeyler için para istiyorsa eş adayınız bunu gereksiz bulup söylerdi ayrıca nereden biliyorsunuz gün gün gezip ayakkabı şal aldırdığını nişanlınız mı söylüyor anneme şunu bunu aldım diye
 
Yani haklısın bir yandan ama ailerin maddi desteği olmayan bir evlilik istediğimiz için birikim yapmak adına ortak hesap açtık. Zaten yan yana da çok geldiğimiz için yeme içme de bir gibi.
Herkes kendi birikimini kendi yapsın canım. Bende sizi evli sandım. Bence hesaplarınızı ayırın ben niye kazandığım parayı erkek arkadaşımın annesine harcıyım.
 
Ayrıca daha 10 gün önce falan konu açmışsınız siz sözlü nişanlı bile değilsiniz hala sevgilisiniz ayrılmalı mıyım diye bile sormuşsunuz çok saçma geldi bu aşamada ortak para olması daha ortada ciddi birşey yokken ve üstelik daha şimdiden kaynananızın aldıklarının size batması falan ilginç yani zaten sürekli de eşinizin mesajlarını okuyormuşsunuz annesinin dediklerini falan mesajda şöyle demiş hakkımda böyle demiş diye o da çok saçma geldi bana annesiyle aynı evde yaşarken neden söyleyeceklerini mesajla söylesin ki
 
Hayat şartlarının ne getireceği belli olmaz ortak hesap bence yanlış!!!
Kv ye gelince evlenince de durum kolay kolay değişmez ona göre hazırlayın kendinizi
Haklısın para puldan önce
Annesine para vermiş olmasından çok annesinin iflas ettikleri halde aileyi zorlayan davranışlarından söz etmek istemiştim.
 
evli olmadığın birinin annesi nasıl kaynanan oluyor merak ettim.evcilik oynamaya ne meraklı kızlarımız var tarih ileriye giderken akıllar tersine koşuyor.
Nişanlıyım canım. Kaynana adayı yazmalıydım haklısın ama kaynana adayı gibi değil tam bir kaynana gibi davranıyor.
 
Gerçekten ihtiyaçları için para versin buna karışmam ama herkes kendini sıkmışken onun sırf hava atmak için yaptıklarına üzülüyorum.
 
Kızlar yorumlarınız için teşekkürler. Ortak hesap konusuna çok taktınız ama ilişkiyi herkesin yaşayış tarzı farklıdır. Ben ondan ayrıldım param pulum ne olacak derdinde değilim olmam da. Yeri geldi o benim aileme yeri geldi ben onun ailesine destek oldum. Ben dün gece ki ruh halimle kendimi ifade edemedim.

Para da verir yanında da olur annesi ben sevmiyor olabilirim ama saygı duyuyorum onun da beni sevmeyip saygı duymayı öğrendiği gibi. Sadece kp adayı intihar eder diye bir korkumuz var. Annesi eşine hiç destek olmuyor ve sanki iflas etmemiş gibi davranıyor. Bu kadın ne zaman olgunlaşacak, neden böyle yapıyor. Bana karşı böyle davranması normal çünkü kendi ailesine bile merhameti yok ki.
 
Daha evli bile degilsin
Ben de evlisin de kaynanandan dert yaniyosun sandim

Anasina babasina verdigi paraya karisamazsin( hakli bile olsan)
Cunku karisi degilsin henuz

Ortak hesap yanlis
Evleneceginize nasil bu kadar kesin bakiyorsun?
 
Gerçekten ihtiyaçları için para versin buna karışmam ama herkes kendini sıkmışken onun sırf hava atmak için yaptıklarına üzülüyorum.
İlla ki rahatsız olursunuz zaten. Ama şuan verme denmez işte. En iyisi bütçeleri ayırmak.
 
Sürekli daha evli değilsiniz diyen arkadaşlar benim için evlilik bir imza ile mi oluyor. Kusura bakmayın ama ben göğüs kanserini onun sayesinde yendim. Hem de hiç kimse yanımda yokken hayatımda ki insan vardı. Ben bunları biliyorum birgün ayrılabiliriz ki kaç yıllık evliler bile boşanıyor. Ben dün gece içimi döktüm sanki herkesin hayatı dört dörtlük mü eleştiri yapmaktan çok nasıl kırabilirim bozarım düşüncesinde olmayın.
 

oğlana bak özür dileteceğim senden demiş.
 
Ya daha evlenmeden şimdiden bu kadar takıyorsan....
İnsan böyle zamanlrını nişanlısıyla anlaşabilme birbirini iyice tanıyabilme güzel vakit geçirmeyle geçirir.Şimdiden ortak keseniz olması çok doğru değil.Annesine bu kadar yüz veren,senin hakkında konuşturabilen nişanlına kız bence.
 
Arkadaşım sonuç itibarilye yine aynı şeyi söyleyeceğim daha evli değilsiniz.Evlilik öyle kağıda imza mimza değil.Aynı evin içinde olmak bir olmak başka şey.Sana desteği şu bu ayrı şey.Bak hastalık geçirmişsin (geçmiş olsun)o zaman sağlığın ne denli önemli olduğunu en iyi sen bilip,kendini bir kadın için bu kadar yıpratma.
 
oğlana bak özür dileteceğim senden demiş.
Evet çünkü dedesinin cenazesine kaynana adayı fön çektir gel makyajsız gelme dediği için olur mu öyle şey sanki seviniyormuş gibi ben nasıl o şekilde gelirim dediğim için, annesininbana kötü davranmaya başladığını biliyor.
 
Canim bosver sen.
Rahatsizlik atlatmissin
Gecmis olsun

Takma bunlari
Su akar yolunu bulur.

Hayati akisina birak biraz.

Hakkinizda hayirlisi olsun
 
Annesine verdigi para sizi ilgilendirmez. Ha evli olursunuz verdigi para sizi zora sokar eyvallah. Ama sizin ki bos hoplama. Siz sizin tarafi ayarlayin. Ayrica kv adayinin (su anda degil bile) gezip tozmasi da sizi alakadar etmez.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…