- Konu Sahibi zennubecan
-
hangi sebeple ayrımcılık yaptığının önemi yok bence
sen boşver sıkma canını az ve öz görüş eltinle hiçbir şeyi paylaşma soğuksa sen de soğuk ol
böyle insanlarla minumum seviyede görüşmek en güzeli
bu arada eltinle şimdi iyiler bir zaman sonra onlarında arasının açılmayacağını nerden biliyorsun ki
neler görüyoruz duyuyoruz canım ama isterse hep iyi olsunlar hiç takma kafana
sana uzak birbirlerine yakın olsunlar kafan daha rahat kalır böyle
peki esin arkandami herhangi bir sorun oldugu zaman?
zamanında kayınvalidenizin neler yaptıgını ve eltinize nekadar iyi davrandıgını söylüyorsunuz.haklı olabilirsiniz.peki siz ona nasıl davrandınız buda bence çok önemli.birde onun acısından bakın olaylara.belki siz ona göre kötü davrandınız.eltiniz ise ona iyi davranıp gönlünü hoş tutuyordur.onun kalbini kırmamaya calışıyordur.bideböyle düşünün.hata asla tek taraflıolmaz.
hiçç hemde hiçç takma kafana...bu tür insanlar iyilikten güzellikten tebessümden filan hiç anlamazlar...asıl kabahat eltinde değilki kaynana cadalozunda....ortalığı karıştıracağına annelik yapsında hepinizi bir arada tutsun..kardeş eşlerisiniz...eltin suçsuzmu tabiyki hayır..hadi kaynanan cahil bencil herneyse..eltinde demi akıl yok..dolduruşa geliyor..
orda '' içeride kaç kadın oturuyosunuz çocuklarmı getirecek tabakları ''diye laf soktuklarında sen ne cevap verdin çok merak ediyorum ?? umarım sessiz kalmamışsındır..
bidaha böyle bir durum olduğunda sende inceden inceye laflarını ver canım....dinsizin hakkından imansız gelir derler...bu gibi durumlar için 10 numara bir söz vallahi...
sinir oluyorum böyle manyak dangalak kaynanalara..cahiller nolcak
ay aynı dert bendede var. 5 yıllık evliyim şimdide ayrım yapıyor ama gözüme soka soka değil alttan alttan. çünkü baktıki eşimi yani oğlun kaybedecek çünkü son zamanlarad oda yaptığı ayrımın farkındaydı ve inceden inceye laf sokmaya başlamıştı eşim. benimde eltimle kaynım teyze çocukları ve kayınvalidem için kızkardeşi hayatının merkezinde yani. valla ben başta takıyodum ama şimdi sallamıyorum ve eskisi gibi kıymette vermiyorum. eşiminde savunacak bir tarafları olmadığı için bana karışmaz. kayınvalidemde en çok buna köpürür. ha ben eşimi hep muhatap aldım inceden inceye işledim ama kavga etmeden başta hep beni haksız ve sorun çıkaran birisi olarak görüyodu ama ben gözünü açtıktan sonra herşeyi daha güzel farketmeye ve gözlemlemeye başladı. kendisi tepki verdi. yoksa o cadılarla başa çıkılmaz. kayınvalidem ilkokul bense doktora yapan birisiyim ama kurnazlığa gelince benim kırk yıl aklıma gelmeyen fikirler onun nedense hemen aklına gelir. bide eski zaman insanımı böyle nedir anlayamadım böyel bencil ve cahil oluyolar. en iyisi takmamak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?