• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamın bana olan ilgisinden bıktım artık

Doğru söylüyorsun o konuda haklısın başlangıçta benim de hoşuma gidiyordu ama gün geçtikçe daha da abarttı, geçenlerde bize yemeğe geldiler yine yanıma oturdu çorbayı üfleyerek bana yedirmeye çalışıyor böyle bir hal aldı artık gelin kaynana ilişkimiz :1:

Bence espiri olsun diye sende aynısını yap ama kırıcı olmadan :1:!

Çorbayı üfle mesela al annecim de bence kayınvalideninde komiğine gidecektir :9:.

selamlar bence kk da bulunan bikaç kayınvalide sorunu okuyun ona göre konuşun kalbi kırılmasın gerçekten bunalmışsın belli ama ne güzel seni seven bir kayınvaliden var

Günaydın hepinize ben yeni üye oldum uzun zamandır siteyi biliyorum ara ara takip ediyordum bu sorunumu da sizlerle paylaşmak istediğim için üye oldum.Başka bir sitede daha paylaşmıştım ama kısa olarak burda bitaz detaya giricem. Bazılarınız beni eleştirebilir kaynanasıyla bu kadar problem yaşayan varken sen daha ne istiyorsun diye ama bu kadarı da fazla geliyor artık bana...Bahsedeyim ;

Eşim 2 kardeş bir abisi var, yani kaynanamın hiç kızı yok belki bu yüzdendir bana olan ilgisi diyorum ama eltime bana davrandığı gibi davranmıyor. 2008de eşimle sevgili olduk 2010 da annesiyle tanıştırmıştı beni o zamanda bana karşı çok ilgiliydi ben başlangıçta çok yüz göz olmamasından yanayım ben kendimi ne kadar çektiysem kaynanam bana daha da yaklaştı bende memnundum bu durumdan çünkü kendisi çok iyi bir insan çokta seviyorum onu ama gün geçtikçe hareketlerini daha da abartıyor.Artık bunalmaya başladım.

Durup durup sarılmalar, şap şup öpmeler sıkılıyorum ,başımı alıyor omzuna yatırıyor, saçlarımı okşuyor ,başımı öpüyor ,ellerimi tutuyor, ellerimin üstüne ellerini koyuyor daha da saymayayım.. Bir şey de diyemiyorum ama küçük çocukta değilim ki ,eşimle beni her cumartesi kahvaltıya çağırıyor evleneli 2,5 ay oldu başlangıçta yeni evliyiz diye bir şey demiyordu şimdi her hafta sonu evinde görmek istiyor bizi, sofrada da yanıma oturuyor devamlı ağzıma bir şeyler veriyor küçük çocukmuşum gibi istemiyorum annecim diyorum offluyorum sıkıldığımı belli ediyorum al al olur mu aç ağzını yavrum gibisinden laflar ediyor sıkılıyorum eşimi de kimin şımarttığı belli.. Tamam çok iyi kadın şükürler olsun bir sıkıntımız yok fakat bu ilgisinden bunaldım eşime göre gayet normal, bir şey dediğimde hiç oralı olmuyor daha ne istiyorsun diyor gülüyor bana , napayım kalbini kırmadan kaynanama nasıl söylerim ? Diyorlar sen söylersen kırılır eşin söylesin , öyle mi olmalı?
daha ne istiyorsun..seni kızı gibi seviyor..bir anne ancak kızına bu kadar yakın davranabilir...kayınvalidenizin kalbini sakın kırmayın..aman diyim...öpün başınıza koyun ...

Benim kayınvalidem ve kayınpederim gibi :9:

İlk baslarda kayınvalidemi ben de garipsemiştim bir de yapmacık mı yapıyor acaba diyordum ama tamamen sevgi yumağı bir aile olmalarından kaynaklanıyormus :1:

Sen de yine sadece kayınvalideymiş benim kayınpederim de öyle... Gittik mi eşimle beni ortalarına alıp iki yandan saldırırlar :60:

Bir süre sonra alışırsın bu kadar takma kafana bundan güzel ne var sevgi paylaştıkça çoğalır sen de onlara onlar gibi davran ben öyle yapıyorum.. O garipseme dönemlerim bu şekilde sona erdi. Hep beraber sevgi yumağı oluyoruz napalım. :9::9::9:

ilginin fazlası da azı da zarar :1:

ama kk'da okuduğum en güzel kv konusu bence :16:

herşey bir yere kadar ama çorbayı üfleyip ağzınıza vermesi abartı olmuş cidden:26: yani yakında elinizden tutup wc'ye dek eşlik edebilir mi acaba diye düşünmedim değil.:9:

bence tatlı bir dille söyleyebilirsin.:31:

Günaydın hepinize ben yeni üye oldum uzun zamandır siteyi biliyorum ara ara takip ediyordum bu sorunumu da sizlerle paylaşmak istediğim için üye oldum.Başka bir sitede daha paylaşmıştım ama kısa olarak burda bitaz detaya giricem. Bazılarınız beni eleştirebilir kaynanasıyla bu kadar problem yaşayan varken sen daha ne istiyorsun diye ama bu kadarı da fazla geliyor artık bana...Bahsedeyim ;

Eşim 2 kardeş bir abisi var, yani kaynanamın hiç kızı yok belki bu yüzdendir bana olan ilgisi diyorum ama eltime bana davrandığı gibi davranmıyor. 2008de eşimle sevgili olduk 2010 da annesiyle tanıştırmıştı beni o zamanda bana karşı çok ilgiliydi ben başlangıçta çok yüz göz olmamasından yanayım ben kendimi ne kadar çektiysem kaynanam bana daha da yaklaştı bende memnundum bu durumdan çünkü kendisi çok iyi bir insan çokta seviyorum onu ama gün geçtikçe hareketlerini daha da abartıyor.Artık bunalmaya başladım.

Durup durup sarılmalar, şap şup öpmeler sıkılıyorum ,başımı alıyor omzuna yatırıyor, saçlarımı okşuyor ,başımı öpüyor ,ellerimi tutuyor, ellerimin üstüne ellerini koyuyor daha da saymayayım.. Bir şey de diyemiyorum ama küçük çocukta değilim ki ,eşimle beni her cumartesi kahvaltıya çağırıyor evleneli 2,5 ay oldu başlangıçta yeni evliyiz diye bir şey demiyordu şimdi her hafta sonu evinde görmek istiyor bizi, sofrada da yanıma oturuyor devamlı ağzıma bir şeyler veriyor küçük çocukmuşum gibi istemiyorum annecim diyorum offluyorum sıkıldığımı belli ediyorum al al olur mu aç ağzını yavrum gibisinden laflar ediyor sıkılıyorum eşimi de kimin şımarttığı belli.. Tamam çok iyi kadın şükürler olsun bir sıkıntımız yok fakat bu ilgisinden bunaldım eşime göre gayet normal, bir şey dediğimde hiç oralı olmuyor daha ne istiyorsun diyor gülüyor bana , napayım kalbini kırmadan kaynanama nasıl söylerim ? Diyorlar sen söylersen kırılır eşin söylesin , öyle mi olmalı?
Merak etme,geçer

Ben şu olayı anlayamıyorum ya gerçekten. Bak başkalarının kayınvalideleri ne kadar kötü, ayıp ayıp utan bu düşüncelerinden dolayı kendinden! gibi konuşmaları.

Yok mu bu işin ortası? Ortası normal olandır. Çok ilgi de kötü, sizin yaşadığınız gibi. Fesatlık da kötü.
Kötü kalpli kayınvalideleri var diye sizin karakterinizi görmezden gelmesini hiçe mi sayacakmışsınız?

Ben mesela insanlara sevgimi onlara sarılarak onları öperek göstermeyi çok severim ama bu durumdan bunalan kesinlikle tensel temastan hoşlanmayan insanlar da var etrafımda ve onları çok çok çok da sevsem içimde sevgi patlaması da olsa onlara dokunmam. Çünkü onların SEVGİSİNDEN ÖLSEM BİLE istemedikleri halde onlara aşırı sevgi gösterisinde bulunmam düpedüz kişisel alanlarına tecavüzdür.

Sizin durumunuzda anlaşılan o ki karşınızda benim gibi düşünen birisi yok. İşiniz çok çok zor. Çünkü ters bi lafınızda kötü gelin olursunuz. Şuradaki konuşmalardan da anlaşıldığı üzere, bak kadın ona o kadar iyi davranıyor ama geline bak sen geline ne FENAAA.

Alttan alttan uzaklaştırmalısınız kendinizden, kesinlikte direkt konuşmayın derim, çünkü görünen o ki kendisi çok üzülür ve yandaşınız da kimse olmaz.

yani aslında çok güzel kayınvalidenin bu yakınlığı..
ama herkes hoşlanmaz bu kadar yakınlıktan haklısın..
bende böyle birisiyle bu derece yakın olmaktan acayip rahatsız olurum..
anneme bile öptürmem kendimi öyle şap şup...
ama işte senin durum biraz farklı ben kaçabiliyorum sen biraz sıkışmışsın köşeye...
gittiğin zaman sen mümkün olduğu kadar ondan sonra otur ki yanına çok yaklaşamasın...

fazla ilgi insanı gerçekten bunaltır tıpkı fazla ilgisizlik gibi..
yani burda ki insanların çoğu sana hak verirdi ama bi anne bi abla yazmış olsaydın
sen şimdi kv deyince alışık değiliz ya böyle konulara bi şaşırdık :)
kv mi ne güzel işte,daha ne istiosun gibi bi düşünce oluştu ilk etapta.. :49:

herşeyin fazlası zarar ilgininde ilgisizliğinde.
tabi gene şükretmek lazım,ilgisizlikten,fesatlıktan iyidir bu duygular.
verdiği tek zarar bunalmaktır :1:
benim kv kp de çok ilgilidirler.
hatta yazın ramazan bayramı için gittiğimizde,sahurda bişey yemedik diye(ki normalde de yemeyiz biz,hatta akşamındanda demiştik,su içip,namz kılıp yatacağız,ona rağmen donatmış sofrayı: ) ) karşımızda ağladı,ne yapacağımızı şaşırdık.
Allah'tan biz farklı şehirlerdeyizde soluklanabiliyorum :1:
sizde kalbini kırmadan idare edin.
kadın iyi niyetle yapıyorsa bunları büyük nimet,çok şanslısınız.

Ben bayılırım valla :)
Çünkü tam bi sevgi hastasıyım.
Hafta sonu konusunda haklısın,ama çok isterdim böyle kv olsun :)

Ben şapşup öpmelere hiç gelemiyorum annem hatta bundan şikayetçi çünkü senin kayınvaliden gibi:52:
Yani sevgiyle alakalı değil çok sevsem de sıkıntı basıyo daralıyorum.
Ben kedi gibiyim biraz kendim isteyince gider sarılır öptürürüm istemezsem "anne yea" diye :1:

Valla ben kendi anneme direk bunalıyorum diyorum da kayınvalideye denir mi bilemedim. Ufak ufak yok anne ben yerim koca kadınım gibi gülüşe gülüşe çekersin kendini ay cidden bilemedim seviyo çünkü ne güzel kalbi de kırılmasın:26:

çorbayı üfleyerek yedirmeğe çalışması sıkıntı gerçekten

siz kaç yaşındasınız bebeksi bi yüzünüz varsa gerçekten öyle sanıyodur kıyamıyo olabilir :))

Bunlar sadece örnekler daha da var :) 25e girdim ama bebeksi bir yüzüm olduğu doğru ondan mı acepp :27:

Şuan rüyadayım zannettim, tam tersi kayınvalideler görünce konunuza çok şaşırdım. :31:
Ne kadar çok sevmiş sizi, ilgisi sıksa da..
Zamanla azalır diye düşünüyorum, bide merak ettiğim eşiniz ne diyor?
Resmen pabucu dama atılmış böyle.. :52:

Zamanla azalacağını sanmıyorum azalacağına artıyor 2010da tanıştık işte fakat söz möz yokken öyle pek sık görüşmüyoduk o zaman da böyleydi ama rahatsız olmuyordum nadir görüşüyoduk çünkü
annem beni sevmiyor diyo unuttu artık beni gibisinden laflar ediyo yanındayken eşim, onla da çok ilgili de beni ilgi manyağı yapıyo:52:
ben şikayetçi olunca da gülüyor eşim ona normal geliyor tabi alışkın annesinin hallerine daha ne istiyorsun buldun böyle kaynanayı da diyor umursamıyor hiç

tabi ilgininde kararı güzel ama yinede oğlunu dolduran,dedikoducu,laf işittiren kv deden çok daha iyi senin kv de.bence birşey deme kv dene kırılmasın.kızı yokmuş seni kızı yerine koymuş kız özlemini sende gideriyor.eltine neden öyle yapmamış aralarında sorunlarmı olmuş?

Eltimle araları iyi bende bilmiyorum onu kendine yakın bulmuyor herhalde ama düğün zamanlarındayken problem yaşanmış eltimin ailesiyle çok sorunlu kişiliklerdir de sanırım o zamandan kalma bir soğukluk var...

Benim kayınvalidem ve kayınpederim gibi :9:

İlk baslarda kayınvalidemi ben de garipsemiştim bir de yapmacık mı yapıyor acaba diyordum ama tamamen sevgi yumağı bir aile olmalarından kaynaklanıyormus :1:

Sen de yine sadece kayınvalideymiş benim kayınpederim de öyle... Gittik mi eşimle beni ortalarına alıp iki yandan saldırırlar :60:

Bir süre sonra alışırsın bu kadar takma kafana bundan güzel ne var sevgi paylaştıkça çoğalır sen de onlara onlar gibi davran ben öyle yapıyorum.. O garipseme dönemlerim bu şekilde sona erdi. Hep beraber sevgi yumağı oluyoruz napalım. :9::9::9:

İyi ki benim kayınpeder de öyle değil yoksa kafayı yerdim :1:
Bende yakın davranıyorum ama bu kadar ilgide insanı bunaltıyor üzerime bu kadar düşülmesinden hoşlanmam eşim dışında :21:

ilginin fazlası da azı da zarar :1:

ama kk'da okuduğum en güzel kv konusu bence :16:

herşey bir yere kadar ama çorbayı üfleyip ağzınıza vermesi abartı olmuş cidden:26: yani yakında elinizden tutup wc'ye dek eşlik edebilir mi acaba diye düşünmedim değil.:9:

bence tatlı bir dille söyleyebilirsin.:31:

İşte böyle abartılı halleri olmasa sorun etmicem , o da oluyor o da :31: dışarda cafelere gittiğimizde yada yemeğe gittiğimiz zamanlarda daima wcye giderken eşlik etmiştir sağolsun :52: yakında ev ortamında da başlayacak zannımca

Back
X