- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
el kızından evlat olmadığı gibi elden de ana olmaz.anası mısın da bu kadar üstüne düşüyorsun!! eve al bir kedi onu mıncıkla dur bee teyzem
Herşeyin azı karar,çoğu zarar..diye boşuna dememişler.
Bir insanı seviyor olabilirsin,temas ederek sevmek isteyebilirsin..
Fakat bu demek değil ki,vıcık vıcık sürekli sarılmak,el el üstüne koymak,öpmek vs.
İnsan eşiyle böyle durmak ister sadece,ve bir vakitten sonra kal gelir insana mıç mıç.
Ayrıca öz anne bile olsa kal gelir insana,öf anlatırken bile geldiler soldan soldan.
One öyle el el üstünde tutmak,ben eşimin elini bile zor tutuyorum elimde,yanıyor elim,sıcak basıyor.
Oda bilir huyumu alır elini hemen,kaldı ki aşık olduğum insanın eli bir yana,annesinin elini hiç düşünemiyorum öf.
Uzaktan sevsin saysın sizi bir zahmet,binde bir el ile temasta sorun yok,ama her görüşmede cidden bayar.
Ben kendimi düşünemiyorum vallahi,elimde yelpaze ile otururdum herhalde...Sürekli estirirdim anlasın diye.
Birde Avrupa Yakası'ndaki kadın vardı bilir misiniz Adana lı hala:)Şahika nın halası..
Vallahi onun gibi ikide bir 'oyyyşşşş alev bastı,sıcak vurdu' gibisinden naralar atardım bir elimde yelpaze:)
Allah sabır versin.
iyilikten maraz doğar diye boşuna dememişler..
Allah kıymetini bilcek birini gelini yapmamış kadıncağızın..
demekki onun da imtihanı bu![]()
Nasıl bir yorum bu imtihanı buymuş demek ne demek ? Derdimi düzgünce okuduysanız belirttim kendisini çok sevdiğimi halime şükrettiğimi Belki siz sevgi yoksunu olduğunuz için bu gibi davranışlara muhtaç kaldığınız için size normal geliyordur. Kusura bakmayın ben 25 yaşıma geldim artık kendi annemde çok ilgili alakalı durmadan sarılır öper üşümüşsündür deyip üzerime birşeyler verir ye diye ısrar eder vs vs . ama ağzıma bişeyler tıkıştırmaya çalışmıyor, dışarda tuvalete gittiğimde her seferinde peşimden gelmiyor,içeceğinden hiç içmemişsin deyip cümle alemin içinde ağzıma tutmuyor, üfleyerek çorba vermiyor, zorla çorap giydirmeye çalışmıyor ve bu gibi durumlar Bana çok abartılı geliyor bu hareketler normal bir insan olarak Sizi bilmem herkes farklı neticede