• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamın bana olan ilgisinden bıktım artık

En azından bazı kaynanalar gibi sen ölünce ne yapacağını planlamıyor. Evet evet bunuda gördüm hayatımda :))

eşine söyle, annene söyle biraz mesafeli olsun onu seviyorum ama çocuk değilim bu kadarından hoşlanmıyorum de olsun bitsin.

Bu hanım teyzemiz sanırım kız çocuklarını çok seviyor, kızı olmadığı içinde, sizi çocuğu yerine koymuş belli ki...

Evet herşeyin fazlası zarardır, lakin lütfen incitmeden paylaşın bunu "annecim beni ne kadar sevdiğini biliyorum ama inan bazen çok bunalıyorum, evlendim koca kız oldum ama sizin bu muameleniz yüzünden, kendimi evli bir hanım gibi göremiyorum vs. vs... " diyerek kırıcı olmadan çözülebilir...

Çok hoşmuş, çok içten...

Sanmıyorum hiçbir kaynana rol yapayım diyerek, bu kadar "anne" rolüne bürünemez...

Bu kadar ilgi alakadan ben de sıkılırım..Hele hele o şapşup öpüp koklamalardan..Başını alıp göğsüne koyarak okşamak nedir yahu?

İlk mesajını okudum sadece, eşine iletsen durumu? O usulünce, kırmadan konuşabilir annesiyle..

herşeyin fazlası zarar olduğu gibi ilginin de fazlası zarar.ne o öyle çorbayı üflemeler falan.saç taramak,sürekli mıncıklamak bi yerden sonra bunaltır insanı yani.eşinize falan söylemeyin bence.direk siz söyleyin yeri geldiğinde.mesela çorbayımı üflüyo anne ben 3 yaşımdan beri kendim yiyebiliyorum yemeğimi falan deyin.saçınızımı okşuyo saçlarım çok acıyo bu aralar ellemesen daha iyi deyin mesela.o ana uygun bişeyler söyleyin yani.böyle böyle alışsın o da.ayrıca her cumartesi çağırıyo diye kahvaltıya gitmenize gerek yok istemiyosanız.planımız var dersiniz olur biter.her çağırdığında giderseniz önünüzü alamazsınız sonra.

ama sonuç olarak cadı kv'lerden bin kat iyidir sizin kv...değişmezse tabi:47:

iyilikten maraz doğar diye boşuna dememişler..
Allah kıymetini bilcek birini gelini yapmamış kadıncağızın..
demekki onun da imtihanı bu :ssz:

Herşeyin azı karar,çoğu zarar..diye boşuna dememişler.
Bir insanı seviyor olabilirsin,temas ederek sevmek isteyebilirsin..
Fakat bu demek değil ki,vıcık vıcık sürekli sarılmak,el el üstüne koymak,öpmek vs.
İnsan eşiyle böyle durmak ister sadece,ve bir vakitten sonra kal gelir insana mıç mıç.
Ayrıca öz anne bile olsa kal gelir insana,öf anlatırken bile geldiler soldan soldan.
One öyle el el üstünde tutmak,ben eşimin elini bile zor tutuyorum elimde,yanıyor elim,sıcak basıyor.
Oda bilir huyumu alır elini hemen,kaldı ki aşık olduğum insanın eli bir yana,annesinin elini hiç düşünemiyorum öf.

Uzaktan sevsin saysın sizi bir zahmet,binde bir el ile temasta sorun yok,ama her görüşmede cidden bayar.
Ben kendimi düşünemiyorum vallahi,elimde yelpaze ile otururdum herhalde...Sürekli estirirdim anlasın diye.
Birde Avrupa Yakası'ndaki kadın vardı bilir misiniz Adana lı hala:)Şahika nın halası..
Vallahi onun gibi ikide bir 'oyyyşşşş alev bastı,sıcak vurdu' gibisinden naralar atardım bir elimde yelpaze:)
Allah sabır versin.

Çok güldüm okurken çok hoşsunuz :9::9:

Cevap veren arkadaşlar hepinize teşekkür ederim hareketlerimle ve sözlerimle biraz belli edicem durumu hala aynı olursa davranışları bu kez eşimi devreye sokacağım o konuşsun.. Teşekkürler düşüncelerinizi paylaştığınız için…

Beni eleştirenler; yaşadığımı bir ben bilirim dedikleriniz hiç mi hiç umrumda değil… Zaten ben kötü gelinim. :ssz:

iyilikten maraz doğar diye boşuna dememişler..
Allah kıymetini bilcek birini gelini yapmamış kadıncağızın..
demekki onun da imtihanı bu :ssz:

Nasıl bir yorum bu “imtihanı buymuş” demek ne demek ? Derdimi düzgünce okuduysanız belirttim kendisini çok sevdiğimi halime şükrettiğimi … Belki siz sevgi yoksunu olduğunuz için bu gibi davranışlara muhtaç kaldığınız için size normal geliyordur. Kusura bakmayın ben 25 yaşıma geldim artık kendi annemde çok ilgili alakalı durmadan sarılır öper üşümüşsündür deyip üzerime birşeyler verir ye diye ısrar eder vs vs . ama ağzıma bişeyler tıkıştırmaya çalışmıyor, dışarda tuvalete gittiğimde her seferinde peşimden gelmiyor,içeceğinden hiç içmemişsin deyip cümle alemin içinde ağzıma tutmuyor, üfleyerek çorba vermiyor, zorla çorap giydirmeye çalışmıyor ve bu gibi durumlar… Bana çok abartılı geliyor bu hareketler normal bir insan olarak… Sizi bilmem herkes farklı neticede…

aynı durum bende de var biz henüz nişanlıyız tabii, kadın melek gibi arar eder halimi hatrımı sorar, yemege gittiğimizde zorla yemek yedirmeye calışır , kendi kiloludur baya löp löp yutar herşeyı , benımde öyle olmamı istiyor,:ssz: yemedıgım zaman kötü kötü bakıyor :51: bu benım ikinci evliliğim olacak ,şahsen önceki kaynanam betermı beterdi az cektirmedi bana. O yüzden şimdi ki kaynanamın kıymetini biliyorum, ne kadar zorlasada kötü kötü baksada gülümsüyorum, sevdiginden böyle davrndıgını biliyorum :16:

Nasıl bir yorum bu “imtihanı buymuş” demek ne demek ? Derdimi düzgünce okuduysanız belirttim kendisini çok sevdiğimi halime şükrettiğimi … Belki siz sevgi yoksunu olduğunuz için bu gibi davranışlara muhtaç kaldığınız için size normal geliyordur. Kusura bakmayın ben 25 yaşıma geldim artık kendi annemde çok ilgili alakalı durmadan sarılır öper üşümüşsündür deyip üzerime birşeyler verir ye diye ısrar eder vs vs . ama ağzıma bişeyler tıkıştırmaya çalışmıyor, dışarda tuvalete gittiğimde her seferinde peşimden gelmiyor,içeceğinden hiç içmemişsin deyip cümle alemin içinde ağzıma tutmuyor, üfleyerek çorba vermiyor, zorla çorap giydirmeye çalışmıyor ve bu gibi durumlar… Bana çok abartılı geliyor bu hareketler normal bir insan olarak… Sizi bilmem herkes farklı neticede…

Canım insanlar okudukları ile kalıyor yaşamak çok farklıdır. Ama bir çok gelinlere göre çok şanslısın , tabi ilgide bir yere kadar insan bunalır yahu. Seninki aşırıya kaçmış. Allah kolaylık versin canım. Ama birazda bardağım dolu tarafından bak bu günlerin keyfini çıkarmaya bak nede olsa kaynanan hergün yanında değil. daha çok yeni evlisiniz biraz zaman geçtikçe siz geçime iyice dalınca gidip gelmelerde uzicak , sanma hep böyle gidecek. zamanın anın keyfini yaşa hiç boşuna eşinden annesi ile konuşmasını isteyipte onun da morelini bozma sen birşeyleri düzeltim derken iyice kötüye gidebilir. düşünsene eşin annesi ile konuştuktan sonra kadın ya sana kin bağlar oğlu ile konuşmazsa .Vicdanın nasıl rahat eder. bence zamanın keyfine bak . bak gör biraz zaman geçsin bu günleri özliceksin. :nazar::nazar: :nazar:

Back
X