- 30 Kasım 2015
- 405
- 248
- 103
- Konu Sahibi senaaa250634
-
Memurum ve düz memur da değilim o sınavları kazanıp böyle nasıl pısırık oldum diye şaşırıyorum hep kandırıyorumE her türlü yaranamıyor? Ücretsiz izin dediğine göre memur falan galiba. Napar kocası kaynananın peşinde koşmazsa boşar mı? Ya zaten her türlü huzursuzluk var. Kendim de böyle yaparım, her türlü kıymetim yok deli miyim yorulayım derim yani.
Kendinizi niye paralıyorsunuz, canınızın kıymeti yok mu? Her şey dozunda güzel. Ne kadar çok verirseniz (maddi&manevi) o kadar değersizleşirsiniz, hayatın yazılı olmayan bi kuralıdır bu.Kızlar öncelikle herkese selam, uzun uzun yazmayacağım kaynanam olacak kadın uzun zamandır hastaydı maddi manevi eşimle elimizden geleni yaptık bebeğim olduğu için bizim evde kalmadı görümcemde kaldı ama bizde maddi manevi (ben nerdeyse hastahaneye hergün yemek yaptım) eltim ve kocası da bizimle aynı şehirde ve çok müsait oldukları halde manevi olarak hiç birsey yapmadılar bir gün bile bakmadılar. Maddi zaten güçleri yok. Tedavi bitti kendi evlerine döndüler bizde iznimizi heba edip onların yanına geldik ve beş dk otumadım pazardan beri bugünde misafir geldi kaynanam benim gelinlerim çok iyi çok seviyorum deyince görümcemin kızı yoo sen diğer gelimi çok seviyorum dedin anneanne dedi. Susturmaya çalışşa da çocuk susar mı ve sürekli ikide bana herseyi yaptı diyor zaten. Siz olsanız napardınız beni sevmediği halde kendi paraliyorum.
Biraz kavga ettik aileside yanımızdaydı. Onlar da işin içine girdi tabi hepsi birlik olup ağzımın payını verdiler eşimde pazara kadar yemek yapacak burada kalıyoruz dediVallahi kuzum senin durumunda iki yol var. Ya susup umursamayacaksın ya da işin sonu boşanmaya gitse dahi kılını kipirdatmayacaksin. Niye pazar dönüyorsunuz?
İşte yol ayrimindasin. Ya yarın valizini toplarsın sonrasında bosanir misin yoksa kocan peşinden mi gelir bilemem ya da hehe deyip hiçbir işi yapmayacaksın.Biraz kavga ettik aileside yanımızdaydı. Onlar da işin içine girdi tabi hepsi birlik olup ağzımın payını verdiler eşimde pazara kadar yemek yapacak burada kalıyoruz dedi
Çocuk olunca bunlar beni çok yordular çok boşamak istediler eşim bu akşam boşanalım dedi belki ağzından biranda çıktı ama ben istiyorum ailesine tahammül edemiyorumKendinizi niye paralıyorsunuz, canınızın kıymeti yok mu? Her şey dozunda güzel. Ne kadar çok verirseniz (maddi&manevi) o kadar değersizleşirsiniz, hayatın yazılı olmayan bi kuralıdır bu.
Çocuk olmaz sa bu akşam giderdimİşte yol ayrimindasin. Ya yarın valizini toplarsın sonrasında bosanir misin yoksa kocan peşinden mi gelir bilemem ya da hehe deyip hiçbir işi yapmayacaksın.
Derdiniz oğluyla yani eşinizle.Oğluyla birlik olup beni suçlu çıkardılar. İki Yıldır çocuğum için ücretsiz izindeyim eşim beni ezdikçe ezdi
Çocukla napayım pekiOkumuş, çalışan güya ayaklari üzerinde duran kadınların bu düştüğü durum beni çok sinir ediyor. Elin maskarasi olmaya devam mı edeceksiniz?
Eşinize ne kadar sinirlendim anlatamam. Hepsi birlik olmuş sizi eziyorlar bunlara bir dur deme zamanın gelmişte geçiyorBiraz kavga ettik aileside yanımızdaydı. Onlar da işin içine girdi tabi hepsi birlik olup ağzımın payını verdiler eşimde pazara kadar yemek yapacak burada kalıyoruz dedi
Çocuğu da giydir çık evden.Çocuk olmaz sa bu akşam giderdim
Ne demek ne yapayım.Çocukla napayım peki
Nasıl ne yapayım? Memur olduğunuzu kendiniz söylüyorsunuz. Hiç dışarı yüzü görmemiş 15'inde evlendirilmis kız gibi konuşmayın ya.Çocukla napayım peki
Yok artık sizin sorununuz eşinizle.Biraz kavga ettik aileside yanımızdaydı. Onlar da işin içine girdi tabi hepsi birlik olup ağzımın payını verdiler eşimde pazara kadar yemek yapacak burada kalıyoruz dedi
Size göre ne kadar kolay bişey hemen bosan demek sevmiyorsa sevmesin onun için ne diye yuvasını bozsunCevap boşanıp bu kadını görmemek
Bunu yazan konu sahibi zatenSize göre ne kadar kolay bişey hemen bosan demek sevmiyorsa sevmesin onun için ne diye yuvasını bozsun
Sevmezse sevmesin ben buradaki kadınlardaki kaynana sevgisi olayını anlamıyorum sevmemesi daha iyi uzak olsun siz de kendinizi paralamayın boşuna elalem için kendi evlatları yapsın ne yapıyorsaKızlar öncelikle herkese selam, uzun uzun yazmayacağım kaynanam olacak kadın uzun zamandır hastaydı maddi manevi eşimle elimizden geleni yaptık bebeğim olduğu için bizim evde kalmadı görümcemde kaldı ama bizde maddi manevi (ben nerdeyse hastahaneye hergün yemek yaptım) eltim ve kocası da bizimle aynı şehirde ve çok müsait oldukları halde manevi olarak hiç birsey yapmadılar bir gün bile bakmadılar. Maddi zaten güçleri yok. Tedavi bitti kendi evlerine döndüler bizde iznimizi heba edip onların yanına geldik ve beş dk otumadım pazardan beri bugünde misafir geldi kaynanam benim gelinlerim çok iyi çok seviyorum deyince görümcemin kızı yoo sen diğer gelimi çok seviyorum dedin anneanne dedi. Susturmaya çalışşa da çocuk susar mı ve sürekli ikide bana herseyi yaptı diyor zaten. Siz olsanız napardınız beni sevmediği halde kendi paraliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?