Kaynanamın beni sevmemesi

Memurum ve düz memur da değilim o sınavları kazanıp böyle nasıl pısırık oldum diye şaşırıyorum hep kandırıyorum

Kendinizi niye paralıyorsunuz, canınızın kıymeti yok mu? Her şey dozunda güzel. Ne kadar çok verirseniz (maddi&manevi) o kadar değersizleşirsiniz, hayatın yazılı olmayan bi kuralıdır bu.

Vallahi kuzum senin durumunda iki yol var. Ya susup umursamayacaksın ya da işin sonu boşanmaya gitse dahi kılını kipirdatmayacaksin. Niye pazar dönüyorsunuz?
Biraz kavga ettik aileside yanımızdaydı. Onlar da işin içine girdi tabi hepsi birlik olup ağzımın payını verdiler eşimde pazara kadar yemek yapacak burada kalıyoruz dedi

Biraz kavga ettik aileside yanımızdaydı. Onlar da işin içine girdi tabi hepsi birlik olup ağzımın payını verdiler eşimde pazara kadar yemek yapacak burada kalıyoruz dedi
İşte yol ayrimindasin. Ya yarın valizini toplarsın sonrasında bosanir misin yoksa kocan peşinden mi gelir bilemem ya da hehe deyip hiçbir işi yapmayacaksın.

Kendinizi niye paralıyorsunuz, canınızın kıymeti yok mu? Her şey dozunda güzel. Ne kadar çok verirseniz (maddi&manevi) o kadar değersizleşirsiniz, hayatın yazılı olmayan bi kuralıdır bu.
Çocuk olunca bunlar beni çok yordular çok boşamak istediler eşim bu akşam boşanalım dedi belki ağzından biranda çıktı ama ben istiyorum ailesine tahammül edemiyorum

Eşinize ne kadar sinirlendim anlatamam. Hepsi birlik olmuş sizi eziyorlar bunlara bir dur deme zamanın gelmişte geçiyor

Ee yapmayın zaten kızında kalıyormuş yemeğini de o halleder hastaneye yemek gönderme ne hem?
Hastane orda kalanlara göre yemek yapmıyor mu sağlıklarına uygun?
Kızı evinde bakıyormuş çok istese hastanedeki yemeğini de düşünür daha kolayı o yanında kalmasından.
Burda kayınvalideye kızı bakıyor yüzde doksan elti de bunu görmüş boşvermiş hali ile siz neden gereksiz bir çaba haline girdiniz ki?
Sevmiyorsa sevmesin eştiniz gibi davranın.
Bak öyle daha çok seviyormuş zaten belki sohbeti sarıyordur onun da bilemem

Yok artık sizin sorununuz eşinizle.
Sanırım yemek,şu,bu işine de eşinizi memnun etmek için girmişsiniz.
Ama bu nedir yani kendin yap be deyip eşinizi tersleyin bence sizin olayınız eşiniz çünkü.

Sevmezse sevmesin ben buradaki kadınlardaki kaynana sevgisi olayını anlamıyorum sevmemesi daha iyi uzak olsun siz de kendinizi paralamayın boşuna elalem için kendi evlatları yapsın ne yapıyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…