Kaynanamın beni sevmemesi

Oğluyla birlik olup beni suçlu çıkardılar. İki Yıldır çocuğum için ücretsiz izindeyim eşim beni ezdikçe ezdi
pardon!
ne zaman suçlu çıkardılar.. bu olay olurken mi?
siz suçlu çıkarmalarına rağmen gidip hizmetlerini mi gördünüz?

eşiniz neden eziyor?
bence biran önce işe başlayın
ve başlasanız da başlamasanız da kendinizi asla ezdirmeyin

Kaynanan değil kocan seni sevmiyor değer vermiyor eziyor pasiflesmissin adam 2 gün ceza vermiş sana ahfjkkk daha ne diyelim ..o yüzden kaynana seni kullanıyor mecbursun bunları yapmaya diye değer görmüyorsun.

Biran önce başlamalıyım ve bu aile ile olan tüm bağları koparmalıyım sabah tek kelime etmedim eşim özür dile diyor hayır sevilmeyen ben bunca yaptığım şeye rağmen yapmamışım gibi eltim olacak sinsi ile aynı tutulan yine ben çıldıracagım

Kaynanan değil kocan seni sevmiyor değer vermiyor eziyor pasiflesmissin adam 2 gün ceza vermiş sana ahfjkkk daha ne diyelim ..o yüzden kaynana seni kullanıyor mecbursun bunları yapmaya diye değer görmüyorsun.
Bu kadın en baştan beni sevmedi eşim olacak adam da çok iyi yerlere gelsin diye kıçımı yırttım kaynanamın istediği boşanmamız eşim ve maaşının ona kalması

Sevmesi çok mu önemli? Sevse ne olur, sevmese ne olur?
Sen sen ol hiç kimse için kendini paralama,
Hayatta yaranamazsın

Sevmesi çok mu önemli? Sevse ne olur, sevmese ne olur?
Sen sen ol hiç kimse için kendini paralama,
Hayatta yaranamazsın
Ya sevmesin umrumda değil zaten ama sürekli eltimi göklere çıkarmasına dayanamıyorum. Yaptıklarımın hiç bir önemi yokmuş gibi davranıyor. Kim ne derse ikiside elinden geleni yaptı diyor o ne yaptı bilmiyorum.

Doğanın kanunu budur bir insan kendini sevdirmek için ugrastikca karşıdaki insan için önemsiz ve değersiz olur. Önemsemeyin mesafe koyun ve hayır diyin kavga edecek tartışacak kadar bile önemsemeyin ben eşimin ailesine iyi davrandim evliliğimizin ilk ayları bunlar biz neymişoz havasına girdiler sonra ilgimi alakami bir kestim adam gibi bile konuşmadım şimdi etrafımda pervaneler ama geçti

Bunu okuyunca kendimi gördüm 7 yıllık evlilikte bir kez bile saygısızlık etmedim cevap vermedim eltim devamlı çemkirir misafir olur iş olur ortadan kaybolur ama her zaman o kıymetlidir yapacak şey uzak durmak mesafe mesafe mesafe

Kaynanamı ve görümcelerimi ne ararım ne sorarım. İşte memlekete gidince görüyorum 10 gün o kadar. İster sevsin ister sevmesin umurumda olmaz. Yinede kaynanam bana karşı iyidir mesafeli bir insanım herkese karşı, o yüzden kimse sorun etmiyor karakterimi bildikleri için sizde önemsemeyin zaten sizin hayatınızdaki yerleri oğulları kadar, bi boşanmaya bakar

Bir tutulmak mı? Ahahah ilahi. Bir tutulsanız bu muameleyi mi görürsünüz?

Kimse kimseyi sevmek zorunda degil zaten. Siz de yapmayin olsun bitsin. Ayrica zaten kizinda kalmis. Obur gelinin de maddi durumu yokmus. Yaptiklariniz cok da buyuk seyler degil. Bu kadar gozunuze geliyorsa yapmayin zaten

Ay kaynananin sevdiği nerede görülmüş benimki çocukluğumdan beri beni çok severdi nasıl ki gelini oldum artık sevmemeye basladi şimdi konuşmuyoruz.

Kimse kimseyi sevmek zorunda degil zaten. Siz de yapmayin olsun bitsin. Ayrica zaten kizinda kalmis. Obur gelinin de maddi durumu yokmus. Yaptiklariniz cok da buyuk seyler degil. Bu kadar gozunuze geliyorsa yapmayin zaten
Maddi durumu yoktu evinde bakabilirdi ama . Çok birsey değil dediğiniz tüm tedavi giderlerini biz karşıladık nerdeyse. Hergün yemek yaptım küçük bebeğimle. Eltimde kıçını yayıp oturdu ama lafa gelince o da benimle aynı oldu ha bu kadın bunlara maddi olarak birsürü zarar vermiş bir kadın.

Hiç umrumda olmaz valla ne giderim ne gelirim.

Hala ders almıyorsunuz ne kadar özveri o kadar nankörlük

İyide bu eltinizin sorunu değil ki. O mu size yapın dedi, zorla mı yaptırdı? Sizde yapmayın. Burda fazlasıyla kıskançlık çekememezlik sezdim

iyi işte bundan sonra özgürsün. yat, otur, bak keyfine. kalksın favori gelinleri,kızları hizmet etsin. bu kaynanaya hizmet olayını da anlamam. kim ne verirse ona göre alır. alma-verme dengesini korumak lazım.

8yıl aşırı yaptım ufak bi tatsızlıkta sen cok kötüsün hep oldu onun için geç akıllandım ama sonunda dogrusunu buldum asla geregınden fazla fedakarlık etme ciddi bir mesafe koy araya sadece çok gerektiğinde cok kendinden vermeden fedakarlık et bırak fazlasını cocukları yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…