- 27 Nisan 2012
- 15.812
- 19.034
- 498
- Konu Sahibi senaaa250634
-
pardon!Oğluyla birlik olup beni suçlu çıkardılar. İki Yıldır çocuğum için ücretsiz izindeyim eşim beni ezdikçe ezdi
Biran önce başlamalıyım ve bu aile ile olan tüm bağları koparmalıyım sabah tek kelime etmedim eşim özür dile diyor hayır sevilmeyen ben bunca yaptığım şeye rağmen yapmamışım gibi eltim olacak sinsi ile aynı tutulan yine ben çıldıracagımpardon!
ne zaman suçlu çıkardılar.. bu olay olurken mi?
siz suçlu çıkarmalarına rağmen gidip hizmetlerini mi gördünüz?
eşiniz neden eziyor?
bence biran önce işe başlayın
ve başlasanız da başlamasanız da kendinizi asla ezdirmeyin
Bu kadın en baştan beni sevmedi eşim olacak adam da çok iyi yerlere gelsin diye kıçımı yırttım kaynanamın istediği boşanmamız eşim ve maaşının ona kalmasıKaynanan değil kocan seni sevmiyor değer vermiyor eziyor pasiflesmissin adam 2 gün ceza vermiş sana ahfjkkk daha ne diyelim ..o yüzden kaynana seni kullanıyor mecbursun bunları yapmaya diye değer görmüyorsun.
Sevmesi çok mu önemli? Sevse ne olur, sevmese ne olur?Kızlar öncelikle herkese selam, uzun uzun yazmayacağım kaynanam olacak kadın uzun zamandır hastaydı maddi manevi eşimle elimizden geleni yaptık bebeğim olduğu için bizim evde kalmadı görümcemde kaldı ama bizde maddi manevi (ben nerdeyse hastahaneye hergün yemek yaptım) eltim ve kocası da bizimle aynı şehirde ve çok müsait oldukları halde manevi olarak hiç birsey yapmadılar bir gün bile bakmadılar. Maddi zaten güçleri yok. Tedavi bitti kendi evlerine döndüler bizde iznimizi heba edip onların yanına geldik ve beş dk otumadım pazardan beri bugünde misafir geldi kaynanam benim gelinlerim çok iyi çok seviyorum deyince görümcemin kızı yoo sen diğer gelimi çok seviyorum dedin anneanne dedi. Susturmaya çalışşa da çocuk susar mı ve sürekli ikide bana herseyi yaptı diyor zaten. Siz olsanız napardınız beni sevmediği halde kendi paraliyorum.
Ya sevmesin umrumda değil zaten ama sürekli eltimi göklere çıkarmasına dayanamıyorum. Yaptıklarımın hiç bir önemi yokmuş gibi davranıyor. Kim ne derse ikiside elinden geleni yaptı diyor o ne yaptı bilmiyorum.Sevmesi çok mu önemli? Sevse ne olur, sevmese ne olur?
Sen sen ol hiç kimse için kendini paralama,
Hayatta yaranamazsın
Doğanın kanunu budur bir insan kendini sevdirmek için ugrastikca karşıdaki insan için önemsiz ve değersiz olur. Önemsemeyin mesafe koyun ve hayır diyin kavga edecek tartışacak kadar bile önemsemeyin ben eşimin ailesine iyi davrandim evliliğimizin ilk ayları bunlar biz neymişoz havasına girdiler sonra ilgimi alakami bir kestim adam gibi bile konuşmadım şimdi etrafımda pervaneler ama geçtiKızlar öncelikle herkese selam, uzun uzun yazmayacağım kaynanam olacak kadın uzun zamandır hastaydı maddi manevi eşimle elimizden geleni yaptık bebeğim olduğu için bizim evde kalmadı görümcemde kaldı ama bizde maddi manevi (ben nerdeyse hastahaneye hergün yemek yaptım) eltim ve kocası da bizimle aynı şehirde ve çok müsait oldukları halde manevi olarak hiç birsey yapmadılar bir gün bile bakmadılar. Maddi zaten güçleri yok. Tedavi bitti kendi evlerine döndüler bizde iznimizi heba edip onların yanına geldik ve beş dk otumadım pazardan beri bugünde misafir geldi kaynanam benim gelinlerim çok iyi çok seviyorum deyince görümcemin kızı yoo sen diğer gelimi çok seviyorum dedin anneanne dedi. Susturmaya çalışşa da çocuk susar mı ve sürekli ikide bana herseyi yaptı diyor zaten. Siz olsanız napardınız beni sevmediği halde kendi paraliyorum.
Bunu okuyunca kendimi gördüm 7 yıllık evlilikte bir kez bile saygısızlık etmedim cevap vermedim eltim devamlı çemkirir misafir olur iş olur ortadan kaybolur ama her zaman o kıymetlidir yapacak şey uzak durmak mesafe mesafe mesafeKızlar öncelikle herkese selam, uzun uzun yazmayacağım kaynanam olacak kadın uzun zamandır hastaydı maddi manevi eşimle elimizden geleni yaptık bebeğim olduğu için bizim evde kalmadı görümcemde kaldı ama bizde maddi manevi (ben nerdeyse hastahaneye hergün yemek yaptım) eltim ve kocası da bizimle aynı şehirde ve çok müsait oldukları halde manevi olarak hiç birsey yapmadılar bir gün bile bakmadılar. Maddi zaten güçleri yok. Tedavi bitti kendi evlerine döndüler bizde iznimizi heba edip onların yanına geldik ve beş dk otumadım pazardan beri bugünde misafir geldi kaynanam benim gelinlerim çok iyi çok seviyorum deyince görümcemin kızı yoo sen diğer gelimi çok seviyorum dedin anneanne dedi. Susturmaya çalışşa da çocuk susar mı ve sürekli ikide bana herseyi yaptı diyor zaten. Siz olsanız napardınız beni sevmediği halde kendi paraliyorum.
Bir tutulmak mı? Ahahah ilahi. Bir tutulsanız bu muameleyi mi görürsünüz?Biran önce başlamalıyım ve bu aile ile olan tüm bağları koparmalıyım sabah tek kelime etmedim eşim özür dile diyor hayır sevilmeyen ben bunca yaptığım şeye rağmen yapmamışım gibi eltim olacak sinsi ile aynı tutulan yine ben çıldıracagım
Maddi durumu yoktu evinde bakabilirdi ama . Çok birsey değil dediğiniz tüm tedavi giderlerini biz karşıladık nerdeyse. Hergün yemek yaptım küçük bebeğimle. Eltimde kıçını yayıp oturdu ama lafa gelince o da benimle aynı oldu ha bu kadın bunlara maddi olarak birsürü zarar vermiş bir kadın.Kimse kimseyi sevmek zorunda degil zaten. Siz de yapmayin olsun bitsin. Ayrica zaten kizinda kalmis. Obur gelinin de maddi durumu yokmus. Yaptiklariniz cok da buyuk seyler degil. Bu kadar gozunuze geliyorsa yapmayin zaten
Hiç umrumda olmaz valla ne giderim ne gelirim.Kızlar öncelikle herkese selam, uzun uzun yazmayacağım kaynanam olacak kadın uzun zamandır hastaydı maddi manevi eşimle elimizden geleni yaptık bebeğim olduğu için bizim evde kalmadı görümcemde kaldı ama bizde maddi manevi (ben nerdeyse hastahaneye hergün yemek yaptım) eltim ve kocası da bizimle aynı şehirde ve çok müsait oldukları halde manevi olarak hiç birsey yapmadılar bir gün bile bakmadılar. Maddi zaten güçleri yok. Tedavi bitti kendi evlerine döndüler bizde iznimizi heba edip onların yanına geldik ve beş dk otumadım pazardan beri bugünde misafir geldi kaynanam benim gelinlerim çok iyi çok seviyorum deyince görümcemin kızı yoo sen diğer gelimi çok seviyorum dedin anneanne dedi. Susturmaya çalışşa da çocuk susar mı ve sürekli ikide bana herseyi yaptı diyor zaten. Siz olsanız napardınız beni sevmediği halde kendi paraliyorum.
Hala ders almıyorsunuz ne kadar özveri o kadar nankörlükMaddi durumu yoktu evinde bakabilirdi ama . Çok birsey değil dediğiniz tüm tedavi giderlerini biz karşıladık nerdeyse. Hergün yemek yaptım küçük bebeğimle. Eltimde kıçını yayıp oturdu ama lafa gelince o da benimle aynı oldu ha bu kadın bunlara maddi olarak birsürü zarar vermiş bir kadın.
İyide bu eltinizin sorunu değil ki. O mu size yapın dedi, zorla mı yaptırdı? Sizde yapmayın. Burda fazlasıyla kıskançlık çekememezlik sezdimMaddi durumu yoktu evinde bakabilirdi ama . Çok birsey değil dediğiniz tüm tedavi giderlerini biz karşıladık nerdeyse. Hergün yemek yaptım küçük bebeğimle. Eltimde kıçını yayıp oturdu ama lafa gelince o da benimle aynı oldu ha bu kadın bunlara maddi olarak birsürü zarar vermiş bir kadın.
Kıskançlık mı o kadının kıskanılacak hiç birseydi yok nankör bir kadın onun yüzünden tüm yük bizim üzerimizdeİyide bu eltinizin sorunu değil ki. O mu size yapın dedi, zorla mı yaptırdı? Sizde yapmayın. Burda fazlasıyla kıskançlık çekememezlik
Sorun eltiniz değil. Onu suçlamanıza gerek yok. Siz çok pasif ve fedakârsınız , eşiniz olacak kişi ve kaynananızda kalitesiz insanlar.Kıskançlık mı o kadının kıskanılacak hiç birseydi yok nankör bir kadın onun yüzünden tüm yük bizim üzerimizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?