• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamın Bize Getirdiği Erzakları Bitirme Telaşı

Hamileyken hem dersaneye giderdim hem okulda ucretli ogretmenlik yapardim hem her sabah uyanir erkenden ders calisirdim.oda yetmez son gune kadar tek bi insandan yardik almadan evimin her isini yaptim.buna temizlik yemek dahil ve zor bi hamilelikti.bulantim sirt agrisi mide yanmasi hepsi vardi ama bi gun olsun ama ben hamileyim demedim.esim uzulurdu cok yoruluyosun yapma diye ama ben durmazdim.bence hamilelige hastalikmis gibi bakmayin

Misafirin lokması sayılmaz ama misafir de o evde misafir olduğunu unutmamalı. Oğlunun evi diye her şeyi silip süpürmek diye bir şey yok. O ev aynı zamanda gelinin de evi. Ben bu kadar bütünleşip çizgilerin aşılmasına karşıyım. Ayrıca ortada riskli bir gebelik varsa hassas davranılmalı. Kv gelmese belki konu sahibi bu kadar ev işi yapmak zorunda kalmayacak. Karı-koca azıcık tozlu evde, tek çeşit yemekle idare edecekler. Rahatsız olduysa evine gitsin.

Valla bende hamileyim ama kaynannam elini bi işe atmaz yapsın der ki kendi işimi kendim yaparım hc yardım ettiğini görmedim hasta olsam bile aynı maşallah eşinize annesine yaptırıyor ah bende çok isterdim bi işe elini atsın yada eşim bi desin şu kadına da yazık ama yok hatta anneme yardım et yaşlı der tövbe annesi benden genc eşinin kıymetini bil valla benimki kütük bildiğin

Back
X