- Konu Sahibi okuryazarokumazyazmaz
-
kaynanamı v kayınpdrımı severım ta kı bbeğımız olana kadar.6 kızdan sonra ılk erkek torun yre göğe koaymıolar. bugun kaynanam kndı bahsettı oğluma memesını vermeye calısmıs ama oğlum almamış. sok oldum o an bısy dıymemdım dondum kaldım. patolojik bı sevgı bu.ama cok uyuz oldum.sız olsanız ne dusunurdunuz? kendıme drt ettım kafayı yıcem. kımı babaneler hıc seevmez ama bızımkılerde abattılar yanı sızce de oyle degıl mı kızmalımıyım kızmamalıyım bılmedım. annelık duygusuyla davrandı belkı ama bılmıom ya yardımcı olun bana nolur:26:
kayınvalıdenız abartmıs hemde abartmanında bır sınır var ama onuda aşmış yaniii...
süt gelmeyen göğüs bebeğe niye verilir nasıl bir mantık, niyettir bu?
resmen hastalıklı bir ruh hali... annesine teyzesine özenen 5 yasındakı cocuk gıbı:S
kayınvalıdenız mı bakıyor bebegınıze?
neyseki bebeğinizin yanındaymışssınız bir an ben bile korktum kayınvalıdem bakıyor ben işe gidiyorum yazacaksınz diye:) hani bebeği elinden almayın ama ikisi vakit geçirirken yanlarında olmaya dıkkat edın bı gözünüz kulagınız orada olsun....
içim bir tuhaf oldu düşününce .. hey Allah ım ya...
tövbeee... eşinizin haberi var mı bu olaydan?bence söyleyin.
Benim kendi annem yapsa bile o dakika derim diyeceğimi, susup ertesi gün demem nokta atışı önemli.
Her şeyin bi'dur noktası var yani.
Zaten bu kadınların çocuk doğurup emzirip üstüne büyüyünce onların evlatlarına da sarmasını anlamıyorum.
Zamanında emzirmişsin işte ergenlerin özenmesi gibi ne gerek var.
İşin garibi niye bilmiyorum ama bana böyle şeyler sapıklık gibi geliyo belki yanlış ama ilk dilimin ucuna "aa sapık" lafı geliyo o derece beynimde ters, tiksinç bi'davranış.
sapık degilde ogullarını kıskanıyorlar canım bence :)Benim kendi annem yapsa bile o dakika derim diyeceğimi, susup ertesi gün demem nokta atışı önemli.
Her şeyin bi'dur noktası var yani.
Zaten bu kadınların çocuk doğurup emzirip üstüne büyüyünce onların evlatlarına da sarmasını anlamıyorum.
Zamanında emzirmişsin işte ergenlerin özenmesi gibi ne gerek var.
İşin garibi niye bilmiyorum ama bana böyle şeyler sapıklık gibi geliyo belki yanlış ama ilk dilimin ucuna "aa sapık" lafı geliyo o derece beynimde ters, tiksinç bi'davranış.
okudun basınızdan geceni aynı durum bede de olmustu canım benim kızım ilk torun kayın valıdem var onunda kayınvalıdesi var dı yanı 2 tane kaynanam vardı ikisi birden kızımı emzirmeye calıştı gördügümde kafayı yıyordum cocugumu ellerinden nasıl aldım bilemiyorum o diyorki al kızım babanın memesi o diyorki al kızım dedenin memesi :))))
evet yani bir düşünün ben gördüm eşimin babannesinin kızımı emzirmeye calıştıgını eşime söyledigimde ne olmus canım abartma demişti .nasıl ya ıkı kaynana ve 4 mme :) sızın durum benden daha zormuş. ben görmedim kendısı soyldı muhtemelen bakkala markete gttgımde yaptı
sapık degilde ogullarını kıskanıyorlar canım bence :)
evet yani bir düşünün ben gördüm eşimin babannesinin kızımı emzirmeye calıştıgını eşime söyledigimde ne olmus canım abartma demişti .
o oldu bir daha cocuklarımı onlarla başbaşa asla koymadım bence sende dikkatli ol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?