kaynanamın çocuğumu emzırmeye calısması

okuryazarokumazyazmaz

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2010
590
620
303
İstanbul
kaynanamı v kayınpdrımı severım ta kı bbeğımız olana kadar.6 kızdan sonra ılk erkek torun yre göğe koaymıolar. bugun kaynanam kndı bahsettı oğluma memesını vermeye calısmıs ama oğlum almamış. sok oldum o an bısy dıymemdım dondum kaldım. patolojik bı sevgı bu.ama cok uyuz oldum.sız olsanız ne dusunurdunuz? kendıme drt ettım kafayı yıcem. kımı babaneler hıc seevmez ama bızımkılerde abattılar yanı sızce de oyle degıl mı kızmalımıyım kızmamalıyım bılmedım. annelık duygusuyla davrandı belkı ama bılmıom ya yardımcı olun bana nolur:26:

Yok artik dicem olmicak.bu nasil sevgi bisey anlamadim.ilk erkek torun olabilir ne olmus yani.bu yaptigi bana gore cok sacma benim ky.kizimi elimden almak icin cok ugrasti ama emzirmeyi denedigini sanmiyorum. Bu saplanti bana gore tavrinizi koyun onun annesi benim ve emziren benim bu olmaz deyin gercektende olmaz yani.

kayınvalıdenız abartmıs hemde abartmanında bır sınır var ama onuda aşmış yaniii...

süt gelmeyen göğüs bebeğe niye verilir nasıl bir mantık, niyettir bu?

resmen hastalıklı bir ruh hali... annesine teyzesine özenen 5 yasındakı cocuk gıbı:S

kayınvalıdenız mı bakıyor bebegınıze?

Sapik mi bu?
Ben olsam ben de kizardim valla.
Akillara zarar gercekten. Yalniz birakmaya bile korkardim ben onlari. Sapiklik, baska birsey olamaz bence.

hayır ben bakıyorum bı surelıgıne yanımızdalar su an. doğum sonrası ızındeyım oğlum 1 yasında. calısmaya başladgm zaman bakması gıbı bı konu ılk doğum yaptgmda gundemdeydı ama su an aslaaaaaaaaaaaaaaaaaa. yarın dıcem zaten uygun bı vaktı kollayıp.ıcım ıcımı yıyo ya

neyseki bebeğinizin yanındaymışssınız bir an ben bile korktum kayınvalıdem bakıyor ben işe gidiyorum yazacaksınz diye:) hani bebeği elinden almayın ama ikisi vakit geçirirken yanlarında olmaya dıkkat edın bı gözünüz kulagınız orada olsun....

içim bir tuhaf oldu düşününce .. hey Allah ım ya...

ya cok sınır bozucu onlardan acayıp kıskanıom cocumu ya.dışardan başkaları sverken o hısse kapılıorum. oğlum bana sarıldgı zaman falan garıp bakıo kaynanam ıc gıdıo gıbı. fazlasyla rahatszım onları da kırmadan nasıl ıfade etcm blemıorum gerekıosa da kırıcam galıbaa.zatn artık 1 saat falan bırakıp carsıa gıtmek mı asla

açıkçası bazen gıcıklığına elınden de alıorum hrkes durması gerektgı yerı bılecek ya. bazen oğlum sımsıkı sarılıo başka kımsye gtmek ıstemıo o an mesela dısardan gelıoruz ayyakkabılarımı cıkarcam kaynanama vermem lazım. sankı sokup alıpr gıbı almaya calısıo. oğlum da gtmeyınce ann bırak zorlama bu sekılde olmaz dıom kucagmda cıocukla ayyakkabı cıkarıom ama gayet kafa olarak rahat oluom o an

tövbeee... eşinizin haberi var mı bu olaydan?bence söyleyin.

hayır esımın haberı yok cunku bnd az once ogrendım.esım sehır dışında calısıo yarın gelıcek .ona hmen solesmmı yoksa bı patlama anıma denk getırıp son vurusu bu konuyla mı yapsam? çok mu kotuyum ne? hıc de kotu degılım :)

Benim kendi annem yapsa bile o dakika derim diyeceğimi, susup ertesi gün demem nokta atışı önemli.
Her şeyin bi'dur noktası var yani.
Zaten bu kadınların çocuk doğurup emzirip üstüne büyüyünce onların evlatlarına da sarmasını anlamıyorum.
Zamanında emzirmişsin işte ergenlerin özenmesi gibi ne gerek var.
İşin garibi niye bilmiyorum ama bana böyle şeyler sapıklık gibi geliyo belki yanlış ama ilk dilimin ucuna "aa sapık" lafı geliyo o derece beynimde ters, tiksinç bi'davranış.

okudun basınızdan geceni aynı durum bede de olmustu canım benim kızım ilk torun kayın valıdem var onunda kayınvalıdesi var dı yanı 2 tane kaynanam vardı ikisi birden kızımı emzirmeye calıştı gördügümde kafayı yıyordum cocugumu ellerinden nasıl aldım bilemiyorum o diyorki al kızım babanın memesi o diyorki al kızım dedenin memesi :))))

evet haklısın bnm de kendı annnem yapsa o an tepkımı gösterırdım ama kaynana olunca hmen tpkımı gosteremedım bı de su an sın yok yaptgım her davranışı farklı yorumlamaya başladılar zaten hafiften çatırdıyor yanı bına.

sapık degilde ogullarını kıskanıyorlar canım bence :)

nasıl ya ıkı kaynana ve 4 mme :) sızın durum benden daha zormuş. ben görmedim kendısı soyldı muhtemelen bakkala markete gttgımde yaptı

nasıl ya ıkı kaynana ve 4 mme :) sızın durum benden daha zormuş. ben görmedim kendısı soyldı muhtemelen bakkala markete gttgımde yaptı
evet yani bir düşünün ben gördüm eşimin babannesinin kızımı emzirmeye calıştıgını eşime söyledigimde ne olmus canım abartma demişti .
o oldu bir daha cocuklarımı onlarla başbaşa asla koymadım bence sende dikkatli ol :)

bende esımın olayı normal karşılamasından korkuom.bu sfer hrkes ve hrsey normal de bn anormalmısım gıbı bı sonuç cıkıoo zmn daha cok uzuluom

kayınvalideler öyledir kendilerini hep gelinlerinin yerine koyarlar :) deneyimliyim o konuda canım :)
öyle dicekl tabi annenemi benze dicek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…